Rüyada asker olduğunu görmek?

çok saçma bir o kadar da komik ve düşündürücü bir rüya gördüm. beni arıyorlar ve asker eksiğimiz var gelir misiniz diyorlar ben de seve seve diyorum. kendimi birden askerde buluyorum. meydanda bir sürü rütbeli askerler, komutanlar vs vardı. bana kıyafet veriyorlar bunu giy gel diyorlar. sonra birden giyinik halde kendimi komutanın karşısında buluyorum komutan da ismail hacıoğluymuş. benimle tanışıyor geldiğiniz için teşekkürler diyor ben de rica ederim ismail bey diyorum ismail bey ne demek diye bağırıyor komutanım diceksin diyor özür dilerim beyefendi ay komutanım diyorum seni akıllandırcam diyor rahat hazır ol yaptırıyor belki 100 sefer. sonra geç şu karın üstüne orada bekliceksin ben diyene kadar kalkmıcaksın ve tekmil getirceksin diyor ben de o ne demek diyorum halbuki gerçek hayatta ne demek biliyorum. bana açıklıyor tamam diyorum yapmaya başlıyorum sıkılıp durunca devam et diye bağırıyor hayır ben sıkıldım s1lah kullanmayı öğretin diyorum sonra komutan askerler götürün bunu zindana diyor zindana atiyorlar yanıma geliyor özür dile affedersem çıkarsın diyor özür diliyorum niye özür diliyorsun yoksa sen hata mı yaptın diyor evet diyorum ona ben karar vermedim ki diyip bana kırbaç atıyor ve uyanıyorum..
Rüyada asker olduğunu görmek?