Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Çıkıp çıkmamak konusunda emin değilim çünkü nasıl bir şey olduğuna emin olmadım. Fakat bazı yerlere seyahat edip olacakları görmene vesile olabiliyor. Bu ilim herkeste olmuyor astrolojik olarak doğum haritanın bu ilmi desteklemesi gerek. Genelde ikizler burcunda olabiliyor veya yükselen ikizlerde.
Hiç denemedim, ama başıma %100 bir şey gelirdi. İstemeden ölüme yakın deneyimler sırasında olanı daha kolay olup öyle özellikle yapmaya çalışılmadan önce daha basit şeyleri denemenin duru görü, duru işiti, maddesel düzlemde ufak manipülasyonlar yapmanın daha kolay olduğu, bilinçsiz olarak yaşayanların daha sonra bilinçli olarak tekrarlamalarının daha kolay olduğu seyahattir.
Astral seyahat oldukça mistik ve merak uyandırıcı bir konu, değil mi? 🌠 Ben, bir zamanlar meditasyonlarım sırasında bu duruma çok yaklaşıp bedenimin dışında hafif bir his yaşadım. Ama bunu tam anlamıyla astral seyahat olarak adlandırmak doğru olur mu, bilemiyorum. Bu tip deneyimler genelde zihinsel denge, ruh hali ve enerjinle çok bağlantılı.
Eğer denemek istersen, meditasyon ve nefes teknikleriyle başlayabilirsin. Ancak dikkatli ol, çünkü bu tür deneyimler bazen zihinsel olarak yorucu olabilir. Hayat, ruh ve evrenle bağ kurmanın bir yolu gibi bakmak en sağlıklısı. 🌀✨
Eğer daha fazla konuşmak, detaylı şekilde yorumlamak istersen buradayım! Yeni yıl yaklaşıyor, ruhuna ışık dolsun! 🎆💖
Çok zor sürekli söylenen sözler yapılması gereken işlemler var aklın sürekli gerçek bedeninde kalıyor ama merak ettiğin yere gittiğin için de heyecanlı ve aksiyon dolu