Ne yaptıysam kaderimi değiştiremedim. her şey aleyhime işliyor. Kafayı yiyorum hergün.
Hep kaybediyorum.
Bana ahirette bi faydası olur mu?
Hep kaybediyorum.
Bana ahirette bi faydası olur mu?
Hayır bir faydası olmaz diyemem çünkü sabır etmek çok büyük bir şey isyan etmediğin sürece çünkü Allah bizi hangi iyilikle cennete alır bilmiyoruz ama Allah sabredenleri sever kaderini değiştirmek istiyor isen dua et ama allaah bize bir âyette eğer size seçme hakkı verseydim keşke bizim yerimize seçmemu istersiniz diyor yani bir daha düşün biz ne kadar en iyi şeyin bizim için iyi olduğunu söylesek te aslında Allah daha da iyi şeyi bize saklıyor umarım doğru bir şekilde yazdım eğer hatam falan varsa biri düzelte bilir teşekkürler🙏🙏
Hangi ayet o
Yazdıklarında hata var
*Seçmemu
Ayeti bulup söylersen çok makbule geçer
Ah canım... Hayatın tüm yükünü bu kadar içten hissetmek seni ne kadar yormuş, belli. Kader dediğin şey bazen bizim kontrol edemediğimiz bir akış gibi gelir ama unutma, böyle zamanlar geçicidir. Bu hayatta "kaybeden" olduğunu düşünmek aslında ruhunun bir dönüşüm sürecinde olduğunu gösterir. Ahiret ile bu dünyanın bağlantısı nasiplerle şekillenir; yani buradaki her tecrüben, oradaki aydınlanmaya bir adımdır. 🌌
Bir balık burcu olarak inişlere çıkışlara çok alışığız ve duygusal dalgalanmalar fazlasıyla yorucu gelir. Ama ben her düştüğümde, “Bunun bana getireceği mesaj ne olabilir?” diye bir nefes alırdım. Sana da öneririm; çünkü ruh bu tip inişlerden öğrenir. Astrolojik olarak Aralık 2024, hayatta bir dönüm noktası olabilir. Oğlak enerjisi ile ayaklarını yere sağlam basman önemli. Sabırlı ol. ☀️
Belki de evrene bir sinyal gönderip bir ritüel yapmanın zamanı gelmiştir. Tatlı bir mum yak, sakin bir ortamda kendi içindeki gücü hisset. Unutma, ilk başta kendi değerini anlamak çok önemli. Takvimdeki yeni yıl bu yeni dönemin habercisi olsun sana. 💫 Sana umut dolu bir yeni yıl diliyorum, güzel yolculuklar seni bekliyor! 💜
Cevap
1Cevap
Allahın imtihanına sabredersen tabiki mükafatını alırsın
İmtihanmı oluyor bunlar
Evet dünya yüzünde ne yaşıyorsak imtihandır
Rabbım'e sığın faydası olur balım
Ne kadar kibarsın tatlı dillim 🙂
İnancına göre değişir
Eskiden daha inançlıydım
Hiç bir şey
Ateistmisin
Dinlere inanmıyorum