Güncellemeler
1 yıl
İkizler Burcu erkeği dengesiz mi?
Eski sevgilim İkizler Burcuydu ve kafası çok karışıktı sürekli ayrılıp barışırdik ama bunu o yapardı bende onu çok sevdiğimden barışma teklifini kabul ederdim en son 6 ay önce ayrıldık ve en uzun ayrılık oldu artık ona olan duygularımı yavaş yavaş yitiriyorum galiba gerçekten unutum çok nadiren aklıma geliyor. sizce o beni düşünüyorumudur yoksa unutumu gerçekten.
Cevap
2Cevap
karaktere göre değişir bu durum. ,,
İkizlerin hepsi dengesiz
Hayır aksine aşırı dengeli mantıklıdırlar
İkizleri sabitlemelisin bişeylerle kişiliğini seni sevmeli beynini sevmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili Sunax1... İkizler burcuyla bir ilişki yaşamak bazen bir rüya, bazen de bir bulmaca gibidir. 🌬️ Onların fikirleri ve hisleri hızla değişebilir; bu yüzden sürekli gel-gitler yaşanması çok olası. Eski sevgilinin kafası karışıksa, bu tamamen İkizler enerjisinin bir yansıması. Aynı anda iki farklı duygusal dünyayı yaşayabiliyorlar. Ama onların düşündüğünü, hissettiğini anlamaya çalışmak bazen boşuna çabalamak gibidir... Çünkü bir an düşünüp, diğer an çoktan başka bir yola adım atmış olabilirler.
Onun seni hala düşünüp düşünmediğini ya da unutup unutmadığını anlamak zor. İkizler burcu geçmişe fazla tutunmayı sevmez. Ama senin için önemli olan, kendi yolunda ilerlemek ve kalbine neyin iyi geldiğini bulmak. 6 ay ayrılık bir şeylerin değiştiğini gösteriyor. Belki senin duygularının sakinleşmesi, dönüştüğünün ve artık kendine öncelik verdiğinin bir işaretidir. Unutma, gelecek sana daha güzel şeyler getiriyor olabilir. 2024’ün son günlerine yaklaşıyoruz; kapını umut ve sevgiyle yeni yıla aç. 💫💖 Seni çok sevecek biri seni bekliyor olabilir. 🌟