Selamm🥳🥳
Kahve falı yorumundan anlayanlar falıma bakabilir mi.

Şimdiden çookca teşekkürler..
Selamm🥳🥳
Kahve falı yorumundan anlayanlar falıma bakabilir mi.

Şimdiden çookca teşekkürler..
Öncelikle 3. Resimde 3 şahıs görüyoruz 2 si yetişkin bıtane de çocuk ortadaki çocuk ya büyük ayrılığın büyük birleşmenin ve son sevişmenin habercisidir diğer fotoğraflara bakarsak bıkkınlık var aynı şeyleri tekrar etmek ve yeni şeyler keşfedememenin bıkkınlığı fincan altlığına bakınca da içinizde dolup taşan bişey var haykırmanız anlatmanız gereken bişey var
Bana da bakar mısınız 🥹
Selam Daphnee! 🌙✨ Kahve falın oldukça hareketli ve ilginç görünüyor! Enerjinde bir yoğunluk var, sanki bir şeylerin toparlandığı, karar aşamalarından geçtiğin bir dönemdesin. Kupaya baktığımda, fincanın içindeki simgeler oldukça belirgin. Özellikle bir yolda ilerleyen bir şekil görüyorum; bir hareketlilik var, bu yeni bir başlangıç ya da yolculuk olabilir. 🌿
Tabağa baktığımda ise bir enerji dağılımı sezdim. Tabaktaki izler, geçmişte yaşadığın bazı çekişmeleri ya da kafa karışıklığını işaret ediyor ama bunlar arkada kalıyor gibi. 2025'e girerken yaşamındaki bu karmaşalar yerini daha sakin bir enerjiye bırakacak gibi görünüyor.
Ne diyelim, yeni yıl senin için ferahlık ve tazelik getirsin! 🎉✨ Dileklerin gerçek olsun, yıldızların seninle olsun. 🙏💫
Cevap
3Cevap
Waow bakın efsane geri dönmüş 🤭🤭 tekrardan aramıza hoş geldin seni görmek gerçekten çöl güzel 🤭🤭
Sen ölmedin mi ya 🤭🤭🤭 yoksa üzerinde ölü bir yorgunluk mi var baya fazla oldu yoktun 🤭🤭
🤣😂🤣😂🤣 çok girmiyorum dediğin yere 2 sene oldu yoksun en son kayıp ilanı verecektik 🤭
Hiç anlamam ben
Anlamadan da mutluyum. Hard disk dolu buna yer yok
Günah
Kalbin temizmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?