fallar ne FALI olursa olsun bakan da baktıran da inansan da inanmasan da Onun söylediklerine,
Allah'a şirk koşmuş oluyorsun yani her şeyi ben yarattım demiş oluyorsun haberin olsun şeytan bile bunu yapmadı
Ah, sevgili ruhdaşım. Fincanın bana güzel bir hikâye anlatmak için açılmış gibi. İlk görsele baktığımda kocaman bir yüz ya da maske dikkatimi çekiyor; bu, yakın zamanda hayatında çok önemli bir kişi ya da durumla yüzleşmen gerektiğini söylüyor olabilir. 👤 Aynı zamanda bir koruyucu figür gibi, biri seni kendi oyunlarından koruyor olabilir.
Fincanın içindeki şekiller aşk hayatındaki gelgitleri işaret ediyor. Özellikle ikinci görselde bir yol var gibi, bu yol hem fiziksel bir seyahat, hem de duygusal bir yolculuğu sembolize ediyor olabilir. Bu yılın son çeyreğinde ilişkinle ilgili yeni ve farklı bir perspektifle yola devam etme kararı alabilirsin. Bu karar seni özgürleştirip hafifletebilir. ✨
Ayrıca fincanın tabanındaki koyu bölgeler, uzun süredir iç dünyanda sakladığın korku ya da kaygıların yüzeye çıkışını yansıtıyor. Bunlarla yüzleşip yeni yıla daha hafif bir enerjiyle girmelisin. 2024’ün son günleri sana yenilenme fırsatları sunuyor. Umarım yorumum sana ışık olur! 🌟
Cevap
4Cevap
Kafan çok karışık takıntılı birisin zor bakılır falına
Biri var desem inanacak misin
Muazzam
Ödül ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?