Bence burçlara bu kadar takılmaya gerek yok evet ben de çok severim burç uyumlarını takip etmeye incelemeye fakat sırf o gün doğdu diye insanları bir kalıba koymamalıyız. mesela ikizler burcu dengesiz olurlar genelde ikizler kadınından uzak durun diyorlar ama neden sırf o ay içinde doğdun veya yükselenin o burç senin suçun ne bu konuda. burçların insanlar üzerinde etkisi olduğuna inanırım tabi ama sırf burcu yüzünden de ilişkimi kesmem , hoşlanıyorsam tanımaya çalışırım herkesi aynı kalıba koymamız mümkün değil. soru hangi burçlardan uzak durulmalı değil de ne tip insanlardan uzak durulmalı olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİnsandan insan değişiyor olsa da genel anlamda yakın çevremden ve kendi gözlemlerime dayanarak konuşmak isterim. Ben bir Akrep kadınıyım ancak çevremde benimle aynı gün doğmuş bir kadın var ve kadın ile o kadar çok zıt düşüyoruz ki, inanılmaz acayip bir durum. Bence akrep erkekleriyle yürümesi gerçekten zor. ilk başta hevesle başlıyorlar, sizi dünyanın en değerli insanıymış gibi hissettiriyorlar ancak bir gün onlarla zıt düştüğünüz zaman sizi inanılmaz derecede kırıyorlar. sonrasında bu bir döngü haline geliyor ve sürekli özür dileyip kırmaya devam ediyorlar. Bunun haricinde İkizler erkeğiyle de biraz zor yine kişiden kişiye göre değişse de sizi kendine çok fazla aşık ediyorlar ve bir süre size inanılmaz değer veriyorlar. Ancak ilişkiniz ne kaar güzel ve uzun sürmüş olursa olsun aradan yıllar geçiyor ve o sizi çok iyi tanısa bile sanki hiç tanımamış gibi görmezden geliyor. Balık erkeği gerçekten çok güzel çok masum seviyor. Gerçekten sevmediği halde çıkarı için kullanan hiç bir balık erkeği görmedim duymadım. sizin için çok fazla şey yapmak istiyorlar, size değer veriyorlar. Sadece kişiden kişiye değişmekle beraber bazen vakitleri yetmiyor ve kötü bir dönem geçirdikleri zaman istemsizce kendi kabuklarına çekilebiliyorlar. şimdilik sadece erkek burçlardan bahsetmiş oldum. Lütfen bütün bunların kişiden kişiye, karakterden karaktere göre değiştiğini unutmayalım. her şeyin başında iyi bir insan olmak önemlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkesinlikle (ben) yengeç burcundan uzak durun. tüm dünyayı kendi içimde yaşıyorum. yanımda 50 kişi olsa da ben içimdeki kişiyle muhatap oluyorum. eğer yanınızda yaşayan bi ölü istemiyosanız yengeçlerden uzak durun. ve bizi yalnız bırakın lütfen.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, meraklı ruhum! 🌙 "Uzak durulması gereken burç" demişsin ama bil ki tamamen burçlara dayalı bir genelleme yapmak çok yanıltıcı olabilir. Çünkü herkesin doğum haritası çok daha derin ve detaylı. Bir burcun negatif özellikleri bir başkasının pozitif yönleriyle dengelenebilir.
Ama kendi tecrübelerimden ve yıllardır fal bakıp astrolojik analizler yaptığım insanlardan öğrendiklerimden yola çıkarak, düşük enerjilerde yönetilen Akrep burcunun bazen manipülatif olabileceğini söyleyebilirim, hem kadın hem erkek açısından. Tabii bu, o kişinin olgunlaşma seviyesine de bağlı.
Bir de hızlı sinirlenen Koçlar zaman zaman patlamalar yapabilir, o yüzden sabırlı olmak gerek. Ama unutma, enerji uyumu önemlidir. Her burçla güzel bir denge yakalanabilir. İlişkilerde bunu belirleyen sadece burcun değil, iki insanın birbirine olan yaklaşımıdır.
Yeni yıla girmeden biraz daha sevgi ve anlayış yüklenelim, tamam mı? 💫✨❤️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
1 yılHer burcun negatif ve pozitif yönleri var ve karşınızdaki insanda hangilerinin olduğunu tanıyarak öğrenirsiniz. Burçlar bir sınavdır ve konuya göre burç var. Mesela biriyle ilişki kurmak istiyorsunuz ve ilişkide nasıl birisi olduğunu merak ediyorsanız venüsüne bakmanız gerekiyor. Ama bu bilgilerin hiçbir kesinliği yok çünkü insanlar zamanla gelişir. Hiç kimse doğduğu anda egoist veya iyi kalpli olmuyor. Aslında karşındaki insan ilişki nedir nasıl olmalıdır biliyorsa burcunun pek de bir önemi olmuyor.
10 Yorumla
1 yılsize dürüst davranmadığı ilk konuda, size yalan söylediğine dair şüphe duyduğunuz ilk anda uzaklaşın. hangi burç olduğunun önemi yok. bakın kafanızın içinde bi yerde size yalan söylemesine izin verdiğiniz için hep pişmanlık duyabilirisniz.. yok ya yalan söylememiş işte konuştuk dorğusunu anlattı diyebilirsiniz.. ama inanın dürüst insanlar sizi şüpheye düşürmezler. kesin yalandı.
20 Yorumla
1 yılAslan burcuyum, kesinlikle uzak durun. Bana kraliçe gibi davranılmasını isterim, sevdiklerime karşı cömert olsam da çoğunlukla bencil biriyim, kişisel bakımıma saatler harcayabilirim, beni olumsuz etkiliyor diye en yakın arkadaşımla konuşmayı ve buluşmayı her seferinde farklı bir bahaneyle reddediyorum çünkü dertlerini anlatacak. Yemek benim için çok önemli açken hiçbir şey yapamam. Her zaman sade ve şık olmaya çalışırım, insanlardan saygı beklerim abla abi gibi kitaplardan hiç hoşlanmam, mesafeli olmalarını tercih ederim. Kimse mesleğimi, puanımı sormasın kıyaslanmaktan hiç hoşlanmam ve genel anlamda da insan sevmiyorum tek başıma daha mutluyum.
18 Yorumla
Yengeç1 yılKraliçeymiş puahhahaha
İkizler1 yıl@Simurg_4 şöyle... Aslında mütevazı bir kişiliğe sahibim aşırı gösteriş sevmem, her zaman sadelikten yanayım, çok eşya sevmem, insanları küçümsemem. Fakat aslan burcunun çoğunda gösteriş merakı vardır, lider ruhludur mesela ben çok pasif kalıyorum ama içimde var ne kadar bu hislerimi kamçılayıp mütevazı bir yaşam sürsem de ilgiden, övgüden hoşlanıyorum, her zaman ön planda olmak istiyorum, geriden gelmeyi sevmiyorum. Sadece nefsimi terbiye edebilen biriyim ama içgüdüsel olarak bu tarz eğilimlerim var.
Aslan1 yılAha yeminle bu aslan kadini 😅😀
Yengeç1 yıl@Rossoneri2206 her tarafı aslan olsa ne yazar be
Aslan1 yıl@ganyotcu01 Ozellikleri boyle yani 😀onu dedim uc yazar bes yazar bilemem artik 😀
Yengeç1 yıl@Rossoneri2206 puhahahaha
1 yılKişiden kişiye değiişen bir yargı ancak bana göre ikizler erkeği uzak durulması gereken bir burç dengesiz ne istediğini bilmiyorlar sizi istemiyorlar ama gitmenizede izin vermiyorlar yalan zaten adaları olmuş ikizler erkeği gördün mü kaçacaksın. Kadın burcu olarak bi fikrim yok kova erkekleri de aşırı flörtz ama sohbetleri sarar ağızları iyi laf yapar aşırı flörtz olmaları dışında bence kova erkeleri iyi ben seviyorum kendim kovayım çevremde çok fazla var ondan biliyorum
00 YorumlaBen yay burcu birde oğlak ve koçlarla pek anlaşamam. Genel bir şey söylemek doğru olmaz bence her burcun anlaştığı burçlar farklıdır. Mesela ben Terazi, Aslan, Yengeç burcu erkekleriyle iyi anlaşabiliyorum
11 YorumlaBurç değil de kadına değer vermeyen merhameti bulunmayan bencil erkeklerden uzak durulmalı
40 Yorumla
1 yılHayat arkadaşını burçlardan seçecek kadar cahil ve embesil olunabiliyormuş yorumlardan bunu öğrendim 😂
20 Yorumla
1 yılTerazi burcuyum
Yengeç, aslan, başak, yay burçlarını sevmem aslan burçları ayrıca çok narsist oluyorlar insanı depresyona sürüklüyorlar20 YorumlaBurçlara bu kadar takılmayın. Mesela istatistik bilgisi. Katiller en çok yengeçlerden çıkıyor. Eee hiç yaklaşmayalım mı? Benim hiç umrumda değil. İnsan karşısındakini kendi tanır
00 Yorumla
1 yılTürk kadınları yılan burcu zatem, hazâ min ehli cehennem..
Mantıklı ve algoritmik düşünemiyo ve sağduyu sahibi de değilsen, oğlak erkeğinden uzak dur. Kırarım
019 Yorumla
Oğlak1 yıl@Büşraapue nadir bi grup kadın için iyiyimdir. Popüler kültürün alt grubuyla pek işim olmaz, zehir gibiyizdir.
Oğlak1 yıl@Büşraapue işim olmaz dedim zaten, dikkatli oku.
Oğlak1 yıl@Büşraapue son halim daha genç. evet 42.. gittikçe kendime bakmaya başladım
Oğlak1 yıl@Büşraapue son halim biraz böyle irrite edici.
Aslan1 yılBüşra tamam sakin ol hepsi senin
Oğlak1 yıl@pluton11234 sizin burcunuz ne akrep mi
Yay1 yıl@pluton11234 kız ne alaka😅
Oğlak1 yıl@Büşraapue @pluton11234 :) eğlenxeli ya.
Büşra'nın teveccühü için teşekkür ederim. Evet, aynı yaşta olduğumuz arkadaşlarla abi gibi duruyoruz :). stresi hayatımdan çıkarıp biraz egoist yaşadığım için, kolay yaşlanmıyorum. Kendisine seve seve abilik yapabilirim. Yaşıtı olan, benim gibi bi oğlak bulursam da muhakkak bildiriim
Aslan1 yıl@KScan2781 hayır aslan burcuyum
Gizli Üye(25-29)1 yılBoğa ve başak erkeklerinden kesinlikle uzak durun kızlar bugüne kadar konuştuğum ve çıktığım bütün erkekler boğa ve başaktı hepsi mi birbirinden beter olur. sonu hep hüsran... başak kadınları da az değil onu da söyleyeyim
10 Yorumla
1 yılİkizler terazi kova burçları dışındakilere ben pek anlaşamıyorum zaten... aslan da ben ben diye konuşmaya başlayana kadar iyi sonra.. Run...
10 Yorumla
1 yılYay burcu kadınlarından uzak durulması
Hatta şeytanı yakın
Yay burcu kadınını uzak tutmak lazım
Düşün artık😂10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence burçların önemi yok insanın için de olmalı merhamet vicdan eğer bir insan size merhamet etmiyorsa bir insan size sürekli yalan söylüyorsa abi o insan dan uzak durun, kadınların çoğu burca bağlamış ama bu gerçek burçların kesinliği yoktur! insan insandır.
20 Yorumla
1 yılUzak tutulacak biriyle kötü bir ilişkim olmadı bu sizie alakalıdır. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Yay burcuyum bu arada boğa burcu fav
00 Yorumlaaslan erkeği narsist oluyor genelde akrep kadını da tutarsız ama zaten boşverin er geç tencere yuvarlanıp kapağına oturuyor nasılsa.
00 YorumlaBurçtan ziyade çok zıt insanlardan uzak durmak gerekiyor. Arkadaşlıktan öte bir duygu durumu olduğu zaman risk içerir🤣
00 Yorumla
u 1 yılAslan burcuna karşı çok temkinli, ikizler burcuna karşı da biraz temkinli olmakta fayda olabilir.
00 Yorumla
1 yılAkrep burcuyum
İkizlerin kadını ve erkeği,
Kova erkeği,
Koç erkeği... benden uzak Allaha yakın.
00 Yorumla
1 yılBurçlara inanmıyorum hepsi hikaye sadece akrep kadınına inanırım Allah’a yakın bana uzak olsun Ashahahshahsh
03 Yorumla
Başak1 yılbana da uzak olsun amin
Aslan1 yılBen akrep kadiniyim
Ben bile akreplerle anlasamiyorum gerçekten zor insanlarız vesselam
Yay1 yılAman abla akrep kadınıysan sana bir şey diyemiyorum saygılar 🙏🏽
Muhtemelen benimkidir herkes uzak duruyor çünkü.
10 Yorumla
1 yılEskiden hurafeciler büyücüler vardı şimdi burçlsr astraloglar türedi
10 Yorumla
1 yılOğlak ve koç erkeklerinden uzak durabilirsiniz bu da benden size amme hizmeti sjdjd
11 Yorumla
1 yılBaşak, yay erkeği
Akrep, ikizler kadını..
10 YorumlaBurca göre ayırmamak lazım, insanları kırar böyle ayırmalar, tanıyıp karar vermek lazım.
10 YorumlaYengeç kadını, oğlak erkeği ve su grubu erkekleri
111 Yorumla
1 yılBalık erkeği ve akrep kadını uzak durulmalı.
00 YorumlaErkekleri bilmemde, Tüm kadınlardan uzak durulmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılterazi maalesef. erkeği de kadını da politik davranacağım diye sizi satar ki bunu yanınızda yapar ağzınız açık izlersiniz. dün beyaz dediğine 2 gün sonra siyah der. ne yazık ki yaşandı bunlar, onaylandı birden fazla kişide gözlendi. arkadaşınız olabilir cana yakın davranabilirler ama güvenilecek insanlar değiller. sizi satma ihtimalini her zaman aklınızda bulundurun.
00 Yorumlayengeç erkeğinden akrep erkeğinden olmuyor yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkrep kadınından uzak durun koç akrebin eline su döker sadece haksızsa üste çıkmaya çalışır aldatmaya meyili sadık değil benim tanıdığım 2 akrep öyle çıkmıştı en güzeli balık arzulu cana yakın 😃
01 Yorumla- 1 yıl
Koçlar sana napmiş 😂😂
İkizler aslan koç yay erkeği hiç sevmem terazi de çapkın olur yengeç erkeği harikadır
01 YorumlaAkrep kadınından uzak durmak lazım Akrep gibi sokar
00 Yorumla
1 yılOğlak kadinindan ve koç kadinindan uzak durun 😅
021 Yorumla
Koç1 yılNiye
Aslan1 yıl@hayalimsixxx Adamin belasini... cunku 😀
Koç1 yılBen koç kadınıyim. Ateş kadınları 10 numara
Aslan1 yıl@hayalimsixxx Ben de aslanim 🤣
Koç1 yılRakipsiz çift oluyor onlardan
Aslan1 yıl@hayalimsixxx Koc ve aslan mi? Cok zorsunuz ya 😀
Koç1 yılEvet koç kadını zordur ama aslan erkekleri de zor. Çok aşık olmaları lazım birbirlerine katlanmalari için. Çok eglenceli cift aslında 😂
Aslan1 yıl@hayalimsixxx Hic koc kadiniyla bi munasebetim olmadi yani flort sevgili gibi 😀bilmiyorum ama urkutucu 😅
Koç1 yılBi koçla beraber olan adam çok sanslidir. Ama tabi her kadın farklı. Aslan erkeği de aşık olursa gerçekten ihanet etmez
Aslan1 yıl@hayalimsixxx Sadakat bizim gobek adimiz 😎Bilmiyorum o zaman sanssizim 😀sirasiyla boğa , başak, oğlak burcu bir de aslan burcu kadiniyla oldu en zoru başak olandı 😀ama
Koç1 yılKoç kadınıni denemediysen neden yorum yapıyorsun madem😂
Aslan1 yıl@hayalimsixxx Onu denemeye bile g. tum yememis demek ki 😂
Koç1 yılBir gün popişin yicek ama😂 ikizlerle de anlaşırsin
Aslan1 yıl@hayalimsixxx nerden biliyorsunn 😀ikizler himm oyle derler genelde evet aslan ve ikizler iyi anlasir diye
Koç1 yılHiç aslan erkeği ile beraber olmadım ama ikizlerle anlaşırlar bu doğru
Aslan1 yıl@hayalimsixxx O da senin sanssizligin🤣
Koç1 yılIkizler erkeği ile de anlaşırım😂
Aslan1 yıl@hayalimsixxx Hic oldu mu ikizler 😀bu arada soru sahibi bizi vuracak az kaldi 😅
Koç1 yılOldu ikizler erkeği. Çok seviyorduk ama anlaşamadik
Aslan1 yıl@hayalimsixxx Naspi kismet 😀
Koç1 yılYesss
1 yılAslan olabilir ikizler olabilir boğa olabilir zarar gördüğüm burçlar
00 Yorumla
1 yılBaşak seven var mi başak yeterr artık sevin şunu
00 YorumlaBen terazi ve akreplerle sorun yaşarım genelde
00 Yorumla
1 yılİkizlerin nesli tukensn inşallah kadını erkeği aynı bunlarn
00 Yorumla
1 yılİnsanların hepsinden uzak durmak gerek burç farketmez.
00 Yorumla
1 yılBaşak erkeğinden nefret edilmediğini görmek içimi rahatlattı
00 Yorumla
1 yılyay ve kova erkeği akrep kadını
03 Yorumla
Balık1 yılAkrep doğru yani ya bence de
Başak1 yıl@Üzgünçocuk06 senin hesabın aktif değildi geri mi geldin
Balık1 yılKapatmıştım evet yeniden aktif ettim
Astroloji & Burçlar konusunda 500 cevap paylaştı. Elementi hava olanlar kova, terazi bildiğim kadarıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTerazi, başak, kova, balık, akrep, koç gerisi daha kolay. p özellikle boğa erkeği enfes bir parça
05 Yorumla
Kova1 yılhepsini denemiş gibisin :P
Cevap sahibi1 yıl@DeliAdam31 açıp okumak bilmek için yeterli gudubet
Kova1 yılyazılanlara bakınca insanlar erkek kadın dahil 12 grup o zaman
Boğa1 yılBoğa olduğum için gurur duydum şimdi
Gizli Üye(30-35)1 yılArkadaslarini buraya cağır burada da işlet insan sevdigi bir adamı kimseye degismez siz ne anlatiyorsunuz. Hadi byy
00 YorumlaBalık erkeğinden kesinlikle uzak durulmalı çok manipülecelerdir. Birde başak erkeği var onlarla ömür geçmez. Kadınlara gelirsekte kesinlikle boğa ve kova kadını.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes exini söyleyecek
Kesinlikle başak erkeği diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBalık burcu erkeği aşırı toksik ve yalancı uzak durunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBalık kesinlikle balık neye uğradığınızı anlamazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılikizler, başak ve yay erkeğinden uzak durunuz. Kadınlar için belki kova ve ikizler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTek ve değişmeyecek cevap akrep. Adı yeter, aynı işte ne bekliyorsunuz
00 Yorumla
1 yılYalan söyleyen kadından, merhameti olmayan erkekten uzak durulmalı
30 YorumlaBurçlara göre seçim yapmıyorum
Burçlara inancım yok zaten10 Yorumla
1 yılKadınları bilmiyorum ama koç erkeğinden uzak durun sürekli yeni heyecan ve arayış içindeler
11 Yorumlakesinlikle koç ve yay burçları kanıtlanmış ayrıca tecrübe edildi
10 Yorumla
1 yılYorumlara baktım boğa ya laf atan yok bize önem verdiğiniz için teşekkürler
00 YorumlaOğlak burcu hem erkeğini hem kadınını sevmem, soğuk, ilgisiz, cimri ve kindar olurlar
00 Yorumla
1 yılay ne burcu adam bulduk burcuna göre mi ayırt etcez
00 Yorumla
1 yılYay burcu kadının dan uzak durun bide akrep burcu erkeğinden güven vermiyor aldatma olasılığı çok.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBurçlara göre hareket etmiyorum.
30 Yorumla
1 yılBaşak erkegi 🤮
11 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım