- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Şu kadınlardan uzak durmak gerekiyor ;
1. Toksik Ruh hastası ve feminist kadınlardan ,
2. Seks yapmayıp yedekte tutan kadınlardan
3. Erkeği yönetmek isteyen kadınlar. Zira yönetilen erkek, terk edilir veya zenginse aldatılır
4. Bir kere seks yaptı diye, bütçemi zorlayacak hediyeler talep eden kadınlardan. Zira her istediğini alırsan, kadının erkeğe arzusu azalıyor ve terk ediyor. Enayi erkekler de yüklü borçlarla uğraşmak durumunda kalıyor.
5. Sağlık testi yaptırmayıp prezervatifsiz ilişki isteyen fakir kadınlardan. Zira kadın benden fakirse hamile kalıp boynuma kalmak isteyebilir. Bir de hastalık riski var, aman. Az zevk olsun ve sağlıklı olsun kafasındayım. Ama hastalık taşıyamayan ve benimle aynı maaşı alan kadınla, prezervatifsiz sekse karşı değilim. Zira , boynuma kalmak istemez. Çünkü kadınlar , sadece kendisinden yüksek gelirli erkeğin boynuna kalmak ister. Hamileliği de silah gibi kullanır. Buna Hipegrami diyorlar.
6. Anayasanın ilk dört ve 66. Cı maddeleriyle sorunu olan kadınlardan. Bu benim, şahsi tercihimdir. Türk düşmanları, bu maddelere karşı olan karşı cinsi arzulayabilir
ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİI. Devletin şekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Madde 66 – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Karşı cinsten uzak durmanın kesin bir "tipi" yoktur, çünkü her birey farklıdır ve ilişki dinamikleri kişiden kişiye değişir. Ancak, bazı durumlarda uzak durmak gerekebilir:
Toksik İlişkiler: Eğer biri size zarar veriyor, sizi aşağılıyorsa veya sizinle sağlıklı bir iletişim kuramıyorsa, bu kişiden uzak durmak önemlidir.
Sınırları İhlal Edenler: Kişisel sınırlarınızı sürekli olarak ihlal eden veya saygı göstermeyen kişilerden uzak durmalısınız.
Manipülatif Kişiler: Başkalarını kontrol etmeye çalışan, manipülatif davranışlar sergileyen kişilerden uzak durmak önemlidir.
Bağımlılık Yaratan İlişkiler: Sağlıklı bir ilişki dengesi oluşturamayan ve size bağımlılık yaratan ilişkilerden uzak durmak önemlidir.
Ruhsal veya Fiziksel Tehlike: Kendinizi ruhsal veya fiziksel olarak tehdit altında hissettiğiniz bir ilişkiden uzak durmalısınız.
Her zaman için kendinizi güvende hissettiğiniz, size iyi gelen ilişkileri tercih etmek önemlidir. Bu nedenle, hangi tür kişilerden uzak durmanız gerektiğine karar verirken kendi değerlerinizi ve sınırlarınızı göz önünde bulundurmalısınız.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 27,2b cevap paylaştı. Madem dizilerden gidiyoruz :d
iaatv.tmgrup.com.tr/.../...afisi-1695046736939.jpg42 Yorumla
Sen benim oğlumdun 😃 Ve Behlül yapabildiği en iyi şeyi yaptı, kaçtı. 😃 Behlül diyorum, türünün çeşitli örnekleri mevcut hırıl hırıl dolaşıyorlar ortalıkta aman ha dikkat. 😄
10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
u
1 yılAlaycı, yılışık, ciddiyetsiz, saygısız, egolu kişilerden uzak durmak gerekiyor.
34 Yorumla- 1 yıl
Pardon da? Türk kızları bu tiplere tapıyor adeta yanlışın olmasın
m
1 yılKarektersiz.. Özü sözü bir olmayan ve adamlıktan nasibini almamış insanlardan kesinlikle ve kesinlikle uzak durmak gerek..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Tırın tırın tırı rırı rınn 😂 Ben somurtuk surat, hiçbir şeyden memnun olmayan, asosyal, bir de bende kalsın neyse. Yeter bu kadar.
10 Yorumla- 1 yıl
Rüzgar nereden eserse o tarafa savrulan karşı cinsten uzak durmak lazım..
30 Yorumla m
1 yılYalancı, gözü orada burada olanlardan
10 Yorumla- 1 yıl
Negatif, sürekli olumsuza odaklı, yaşamayı sevmeyen, küçük şeylerle mutlu olmasını bilmeyen ve içindeki çocuksu ruhu öldüren, duygularını yönlendirmesini bilmeyen, analiz yeteneği olmayan, farkındalık sahibi olmayan ve her heyecanın peşinden anlık karar değiştirip giden.
20 Yorumla - 1 yıl
Sözleri ile eylemleri birbirini tutmayan, bir kaç dakikalık zevk için, tüm plan programı çöpe atan, ne isteğini bilen ama nasıl yapacağını bilmeyen ve sürekli olarak her yanlış yaptığında geçmişte yaşadığı kötü olaylara atıfta bulunan kimselerden depar atarak uzaklaşmali insan
10 Yorumla - 1 yıl
Aslında karakter konusu bir cinse bağlı bir şey değildir, şimdi ben desem ki kadınlar şöyle böyle desem öyle olmayan kadınlarda var onlara karşı haksızlık olur. O yüzden çıkarcı iki yüzlü insan ilişkisi kuran, insanın yüzüne başka arkasından başka konuşan insan modelinden uzak durmak gerekiyor. Ama ne yazık ki hangi insanın ne karakterde olduğunu kavun karpuz değil ki bakıp bileceğiz yeri geldiği zaman onu dahi bilmek mümkün olmuyor, insan tanıdıkça anlar.
10 Yorumla - 1 yıl
Saygısız nerde nasıl davranmasını bilmeyen şiddet yanlısı vs vs
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her gün sevgili değiştiren karakter yoksunu konuşma adabını bile bilmeyen ne görgü nede kural bilen kişilerdir
32 Yorumla- 1 yıl
Her gün sevgili değiştiren erkek baştacıdır Türk Kızının gözüne yanlışın var
- 1 yıl
@Benhandsome1 baş tacı değildir benim kitabımda karakter sızdır 🙄🙄🙄🙄
Bütün memelilerden uzak durmak lazım, hiçbirine güven olmaz
11 Yorumlau
1 yılHer seye yemin eden tip, parasiya övünen tip, hayvan sevmeyen tip, yerlere çöp atan tip jsjsjs yazdikca yükseldim sayfa sayfa yazasim var ksjsj kısaca kısası aklima gelmedi jwjssu
10 Yorumla- 1 yıl
Hayatı sadece zevk için yaşayan. Eğitimsiz, yalancı, kaşı gözü ayrı oynayan, ağzında küfür, gece klüplerini mesken edinmiş, hayatta bir başarı elde etme dugusuna sahio olmayan falan uzar gider
10 Yorumla - 1 yıl
Hayatını mahvedip , içine eden ve kendisini aldatan Eski sevgilisini unutamayan, egoist, gözü hep dışarıda olan, aşko kuşko tiplerin şerrinden Allah bizi korusun. 😂
10 Yorumla Kadınlarda beğenmediğim davranışlar.
(Sürekli küfür etmesi, küfürden başka bir şey konuşamaması.)
(Estetikle çirkinliğini örtüp kendini güzel sanması çirkinliğini kabullenmemesi.)
(Kalitesiz kişilerle konuşması, seçici olmayıp önüne gelen herkesle konuşması.)
Dürüst, yalan, konuşan, gerçeklerden uzaklaşmış sanalda takıla takıla gerçekliğini benliğini unutmuş kadınlardan uzak durmak gerekiyor en azından ben uzak duruyorum...11 Yorumla- 1 yıl
Cimri
Cinsellik düşkünü
Çevresinde çok kız olan
Agalarıyla alkole vuran
Motorcu
Galerici keko
Romantizm bilmeyen
Aşırı odun
Okumamış
Yobaz bağnaz
Habire amin inşallah diyen
Fakir
Giymesini bilmeyen
Bakımsız bok kokan
Konuşmasını bilmeyen
Melankolik
Yalancı
Sadık olmayan
Geçmişinde birini aldatmış olan
Anneci00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yalancı, gözü fıldır fıldır dönen, yılannnssss olanlardan, oynak balina gibi oynayanlardan, çayanlardan, böceklerden konu başka yerlere gidiyor 🤣
20 YorumlaKendini bilmeyen karaktersiz olan saygısız beyinde zeka yerine ot taşıyan tiplerden uzak durmak lazım
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Alfa olmaya çalışan
-Boytoy seç kızım s. alak olma
Sana değer vermeyenden uzak dur
Kendini kanıtlamaya çalışma seni sevene git
Çapkın olan aldatır uzak
Fazla yakışıklı olmasın g. ötü çok havalanırsa balon gibi uçar
Kızlar sizin için⬆️30 Yorumla - 1 yıl
Flörtöz
Çocukça davranışlar sergileyen
Ağzı bozuk
Karşı cinsle iyi anlaşan30 Yorumla - 1 yıl
Ezik. fare dişleri olan iri göbekli erkeklerden uzak durmalı. Gerçi onlar erkek bile değil çiyan sadece.
10 Yorumla - 1 yıl
Gözü dışarıda olan bir kız veya bir erkeğin parası var diye gelen bir kızdan uzak durulması gerekiyor ve de serseri ve boş arkadaşları var ise
10 Yorumla - 1 yıl
Ya bu fotoğraftaki karşı cins trafik lambası gibi çakıyor zaten takkk diye anlıyorsun vınnnn kaçıyorsun 🤭🤭
10 Yorumla - 1 yıl
önüne gelene iltifat edenden
laubalilik yapandan
kolay ulaşılabilir olandan
99'luk tesbih dağıtandan
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Hanımefendilerin hepsi sevilesidir. 😊 Hepsine beğendikleri kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerle mutluluklar dilerim. 😊 Ben kaslı uzun boylu ve zengin olmadığım için hep benden uzak dururlar. 😊 Ben de onlara saygı duyarım. 😊
10 Yorumla - 1 yıl
Her bölümde Gülibik nolur beni affet diyen Sinan örneği güzel olmuş. Tam da öyle erkeklerden uzak durmak gerek.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Annesinin kuzusu olan erkekler ve arabada yüksek ses ile şarkı açan erkekler listenin başını çeker.
10 YorumlaBu da benden.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bulaşıcı hastalık taşıyan, bagajında; kar maskesi, tüfek, ceset taşıyan insancıklar bu soru da başa gelir. 😂
10 YorumlaBir örnekte benden gelsin, ilgi o*spusu erkeklerden fersah fersah uzak durmak gerekir.
213 Yorumla- 1 yıl
@IşıLLL34 ama ne yapsan duramazsın olacak hayatında erkek
- 1 yıl
He şimdi oldu sabah iş yokmu sevisi kaçırma
- 1 yıl
Ne yemeği bu saatte
- 1 yıl
Hmm saç rengin yakışmış
- 1 yıl
Rica ederim biraz kesdirdin dimi sanki uzundu önceden
- 1 yıl
Rahat etmişsindir
- 1 yıl
Ensendeki o ip ne
- 1 yıl
Yalancı, görgüsüz, başkalarının aklıyla hareket eden (slak) yani , tembel
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yılışık her şeyi ben bilirim diye kendini öven insanları sevmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hep ben diyen egosu boyunu aşmış diyen herkesten uzak durulmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Direkt karşı cinsin kendisinden uzak durmak lazım bence. 😂
10 Yorumla- 1 yıl
Psikolojik bozuk takıntılı bide sadakatsizlerden bide a*taşlardan.
10 Yorumla - 1 yıl
Konudan bağımsız Akasya duragindaki en eğlenceli karakterdi ama Sinan 😃
10 Yorumla - 1 yıl
Cahilliğinin farkında olmayan kızlardan uzak durmak lazım.
10 Yorumla - 1 yıl
insanlara tepeden bakan burnu havada olan karşı cinsten bence
10 Yorumla Sinsi insanlar fenadır uzak durulmalı.
Egolu sürekli kendini öner ve hiç sevemem uzak durulmalı. Sadece kendini sever ve beğenir.
Sessiz insanların yarısı sonradan fena çıkıyor temkinli olunmalı.00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Uzun boylu kızlardan kaçın.
Bir de gözünün renkli yerinin alt kısmında ak kısım görünüyorsa , koşarak kaçın.
Son olarak da ikizler.10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Tum tr kizlarindan uzak durmak gerekir cunku hepsi bos ego sahibi
10 Yorumla - 1 yıl
Kemo kendini beğenmiş kendini bir bok sanan ama tırnağım olamayacak kadar egosu şişik G. tü kalkık erkeklerden uzak durulmalı alkol vs. bağımlılığı olanlardan da uzak durulmalı bence...
18 Yorumla- 1 yıl
Keko olacak orası klavye yanlış yazmış
- 1 yıl
Yanlışın var keko erkeğe tapar adeta Türk kızı
- 1 yıl
Ben nefret ederim... Bence yazdım zaten orayada...
- 1 yıl
Yav kendini kandırma
- 1 yıl
Kendimi kandıracak kadar cahil değilim Allah'a şükür...
- 1 yıl
Aynen kendilerini kafalarında çok büyütüyorlar böyle erkekler işte bir bok olduklarını sanıp hiç bir bokun sahibi olamıyorlar olsalar bile adam olamıyorlar bence...
- 1 yıl
ne yaptığı belli olmayan, Sinsi tiplerden uzak..
30 Yorumla - 1 yıl
Akrep ve yay erkelerinden
13 Yorumla- 1 yıl
Şıpsevdiler çapkınlar geneli
- 1 yıl
İnan dış görüntü yanıltıyor. Tanımadan bilemezsin. Ha film karakterine hakim değilim ondan diyorsan bilemem 😂
00 Yorumla - 1 yıl
Bencil, anlayışsız, mücadele etmeyi zerre bilmeyen anadolulu cahil neredeyae hiç bir iyi özelliğini geliştirmemiş grubun casusu
00 Yorumla sadakatsiz, iki yüzlü yalancı insanlardan uzak durmalı
10 Yorumla- 1 yıl
Edepsizzz kadından Merhametsiz erkekten uzak duracaksın
00 Yorumla - 1 yıl
Jiletci tipten zaten kendidine saygisi yok kasiya nasi olsun
00 Yorumla - 1 yıl
Kız gibi olmasın nasıl olursa olsun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Üstünde şeytan tüyü olanlardan uzak dururum
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. şiddete meyilli çapkın olandan
20 Yorumla- 1 yıl
nefes alan hepsinden aşırı soğudum
20 Yorumla - 1 yıl
Bence hepsinden uzak duralım.
20 Yorumla - 1 yıl
capkintan uzak durucaksin
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Egolu erkeklerden 400 tane kızı takip eden erkeklerden yakışıklı erkeklerden pzvk erkeklerden
22 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
@Drelypqa erkeklerin soyu kurusa keşke
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. para göz , egoist , ukala , hint kumaşı vs
20 Yorumla- 1 yıl
Merhametsiz, egoist, ilgi arsızı, paragöz..
20 Yorumla - 1 yıl
Yollu kızlar uzak dursun aman diyim
11 Yorumla- 1 yıl
siz erkekler çok masumsunuzda hem cinslerime laf ediyorsun @Karadenizbeyefendisi
- 1 yıl
Geçmişini atlatamamış
10 Yorumla - Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi