Astroloji & Burçlar 1 ay Yeni yıldan beklentilerin neler? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Aşk İş/ kariyer Sağlık ve mutluluk Hepsiiiii! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni yıldan beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
purnama Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 92% Akrep 1 ay Şuanda aşka ara verip kariyerime ve sağlığıma öncelik vermek istiyorum 1 0 Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 68% Aslan 1 ay Sağlık mutluluk iş kariyer hepsini işaretlemek zorunda kaldım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Koç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 13,5b cevap paylaştı. sadece sağlıklı olmak. 1 0 Yorumla
astroceydaa Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% Başak 1 ay En basta saglık sonra huzur istiyorum 1 0 Yorumla
astrocom Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% Aslan 1 ay Yeni yıldan beklenrim yok. 1 2 Yorumla SiorryaNooB Koç 1 ay @astrocom yok muydu cn Yorumla astrocom Aslan 1 ay Anlamadım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% Yay 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. sağlık ve mutluluk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şuanda aşka ara verip kariyerime ve sağlığıma öncelik vermek istiyorum
Sağlık mutluluk iş kariyer hepsini işaretlemek zorunda kaldım
Tek eksiğim mutluluk. Umarım imkansıza yakın bir şey istemiyorum.
sadece sağlıklı olmak.
En basta saglık sonra huzur istiyorum
Yeni yıldan beklenrim yok.
@astrocom yok muydu cn
Anlamadım
Aşk sağlık kariyer 🥰🥰🥰
Hepsinden bekliyorum.. İnşallah olur. 🌸
sağlık ve mutluluk
Hepsi olabilir
Akıl sağlığı ve bereketi
Bunu herkese söylemem
Para para para