Bu arada haklılar , hep uyku hali esneme, spora gidiyorum çok story atıyorum ondanda oluyor biliyorum. Bi tane falcı bana bedenin çürümüş gibi ruhun iyi durumda değil, kendini arındır dedi, size böyle diyen oldu mu? Sirkeli su ile duş alıp dua da okuyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fal gerçek değil yüzüne bakarak bunu bende sana söyleye bilirim bak şimdi kesin yanlısın çıkmazdasın dardasın iyi insansın,
Cinleri olan kişide böyle diyince artık yeter dedim kendi kendime
Cinleri olan kişi 😅😅 bak ben büyü ile upraşmış biri olarak söylüyorum hepsi yalan , cinlerle arkadaşlık kurula bilir ama konuştuğun kişi falan ilgili konuşuyorsa bu kişi cinlerle değil şeytan larla arkadaş yani bu kişi istesede çıkmaz bir yerde dikkat et sanna musallat olmasınlar valla ölmeyi dilersin
Falan değil fal yanlış yazmışım
Kahve falıma bakacaktı baktırmayayım ozaman. Sadece tarot kartı açmıştı bana o kadar.. ve dediği şey ilişkilerin rayında gitmiyor üzerinde yük var enerjin iyi değil vs, doğru da diyordu tabi..
Bi psikoloğa git oda aynı şeyi söyler, ama Vala tehlikeli işler yerinde olsam gitmezdim 1 yıl sadece bu pislikten kurtulmak lazım uğraştım delirtir insanı güçlü değilsen
Teşekkür ederim baktırmıcam, telefon üzerinden böyle tarot açtırdığım falcım var kadın iyi biride arada ona baktırıyorum o da baya o daha iyidir en azından, bu son cinli olan kişiye göre
Ha bişey olursa allah korusun bu siteden bana ulaş yardım ederim her türlü hadi iyi geceler
Olmaz inşallah ama anneme yapıldığı kesin büyü:/ ondan bana da sekiyor olabilir tek çocuğum birde anne baba ayrı annemle yaşıyorum
Bazı işaretler var anneniz sık sık kötü rüyalar görüyormu ya da karabasan durumlarını sık sık yaşıyormu
Evet yaşıyor maalesef ben duymuyorum tabi , ama annem hep yaşıyor ve basıldığını söyler
He evet yapılmış maalesef
İşte annemden bana sekiyor olabilir ama ben kesinlikle rahatsız edilmiyorum kötü rüya öyle yok
Söyle yapın evi iyce temizleyin bakalım muska falan bulcanmı nazar boncuğu ve evdeki canlı heykelleri atın banyo ve lağaboları oldukça temiz tutun ve mutlaka 5 vakit namazı kıln evde de kuran okuyum evin her odasında gece okuyun
Sirkeli su vs hepsini yaptık muska yok, geçmişte anneme babama ayırmak için yapıldığını düşünüyoruz , baya yıllar oldu ayrılalı zaten, annemde gitmediği hoca kalmadı açıkçası , ve düzgün uyuyamıyor alkol kullanıyor uyuyabilmek için, ara da da namaz kılıyor değişik. Alkol alma derim ama uyuyamıyorum kafam rahatlıyor uyutuyor benı der
Namaz tek yeterli normalde annesiz bi kılıp bi kılmıyorsa etki etmemiş çok normal
Annenizi kurana ve namaza teşvik edin çünkü cinleri durdurmanın başka hiçbir yolu yok
Evet annem dengesiz bu konu da, birde bana hep şey der, spor salonlarında toplayıp nazarı bana getiriyorsun der
Ama ona musallat olan bir şey varsa ben görmüyorum yani ruh hali olarak annemin
Nazar gerçek ama onunla bir ilgisi yok musallat olan cinler fazla güçlü değil beliki namazlarını düzeltirse rahata geçer ama daha çok sapkınırsa yakında sanada oldukça kaba davranışları olur ve evde aık sık kavga ve tartışma olur biraz daha ileri gider sonunda cinnet dediğiniz olay yaşanır ve ya kendine ya birine zarar veriri
Yakında görürsün garanti veririm
O cinnet ve zarar verme, eskiden sevgilim vardı annem istemiyordu onu (haklıydı) ama ben kördüm, evde kötü kavga ettik bana vurdu gözü döndü alkolde vardı baya kötü şeyler yaşadık, sevgilim olunca ben üzülünce annem kafaya takıyor ve nefret ediyor o kişiden e alkolde olunca haliyle hepten saldırıyor bana.. evde kuran bile okutur annem
Annenizin bi geçmişini iyce araştırın bana sorarsan bu işlere bulaşmış gibi hiç yoksa fala falan ilgilenmiş gibi
%100 bulaştı tabi. Zaten beraber yaşadığımız için ikimizde çalışıyoruz öyle çok uzun sohbet etmeyiz genelde iyi geçiniriz
Söylediğim herşeyi bildim bu eğer kulak verirsen bence annele beraber namazlarınıza başlayın ve evde köpek beslemeyin
Evde papağan var:) bize iyi gelen tek şey.. bu arada başını ağrıttım kusura bakma
Yo bende sohbet edicek birilerini arıuordum tam tersi hiç başım ağrımadı, birileriyle farklı konular konuşmayı seviyorum,
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Nazar var mı bilmem ama bana oluyor. Biri beni övsün hemen hasta olurum o şey ortadan kalkar. Tokamı överker ertesi güne kırılır.
İnanma