Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Balık iyidir balık. şu an dünyadaki en başarılı şirket CEO larının %13 ü balık burcudur. Hayal güçleri sayesinde çok iyi strateji üretme yetenekleri var.
Yorumlarda koç aslan yay diyenler var kafayı yiycem.
Koç herşeyi rekabet olarak görüyor ama mantıklıdır yine aslan ve yaya göre. aslan kendini övdürmek için çıkıyor ortaya sahneyi seviyor. Bunların hepsi bencildir. Yönetme yeteneği olmaz bunlar daha çok karıştırır ortalığı kaosu büyütür. Yay desen akıllısı belki olursa olur ama kemal kılıçtaroğlu gibi yay olursa bi cacık olmaz.
şu an en başarılı şirket ceo larının %13 ünü balık burçları oluşturuyor. Bu ortalamanın üstünde bir oran. Demek ki balık kendini kanıtlayabilmiş bir burç yönetimde. Balık tek yönlü düşünmüyor ki kafasında her ayrıntıyı organize şekilde hesap ediyor. Aceleci ve bencil ateş burçları asla yapamaz bu işi. Hava burçlarına baksan daha çok kaos oluştururlar, sıkılganlar. Belki kova istisna olabilir hava grubuna.
@Gizliuye330 Terazi yönetim işi yapamaz denge olarak görüyor herşeyi ve kararsız bir burç. tamam adalet anlayışı var ama kararsız bir burç olunca denge şaştı mı ne yaptığını bilmiyor, yöneticilik gerektiren pozisyonlarda bence yapamaz teraziler. Evlilikte ise bence ikizlerle anlaşabilirsin veya ateş burçlarının bencilliğine katlanırım dersen ateş de olur ama toprak burçlarıyla anlaşabilmen çok zor. Topraklar ciddi ve garantici yapıdalar çünkü. Sana uymazlar.
Size şöyle söyleyim işimi severek yapıyorum çalışkan bir insanım, bütün kazancımı aileme yatırım yapıyorum, evlilik konusuna gelirsek, eski sevgilim 17 Aralık Yay burcu kadiniydi , iyi güzel saygılı bir ilişki yaşadık 4 ay ciddi bir ilişki.. ama daha sonraları nasip olmadı ayrılmak zorunda kaldık. Bazen Dengeyi kuramıyorum beni tam anlayacak kafa yapımda insan bulmak çok zor oluyor , ya da sorun bendemi diye düşünüyorum
@Gizliuye330 Yay kadını zor. Ateşler genel olarak zorlar baskıya gelemiyorlar. Kafalarına göre takılmak istiyorlar. Ben şahsen anlaşamam ama belki koç istisna olabilir koçlar bi tık daha anlaşılabilir burç gibi.
Evet Yay kadını ne istediğini Tam olarak kendisi bile dahi bilmiyor. Zengin kocamı arıyorlar? Prenses kocamı arıyorlar? Sadık dürüst güvenilir Erkekleri görmezden geliyorlar,, çok aşırı vurdum duymaz umursamaz bir karakterleri var. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Allah'm sabır versin 😁
@Gizliuye330 Yay'ı çok iyi tanıyorum. Çevremde yay kadınıyla evli 2 kişi tanıyorum ve karısını bırakıp kaçtı birisi. Diğeri ise boşandı. Adamların ikisi de boğa burcuydu. Yayların hayal aleminde yaşadığını söylüyordu ve yay burcunun adını bile duyunca gerildiğini ifade ediyordu o kadar kafayı yedirtmiş adama 😂 Dediğim gibi ateşlerle anlaşabilmek zor. Yine kötünün iyisi koçtur ama onun da ay ve yükseleni yengeç olanı bulmak lazım her ihtimale karşı. 😂
@Gizliuye330 Salla gitsin. Yayla anlaşmak zor dediğim gibi. Erkekleri de aşırı gamsız ve umursamaz oluyorlar. Bir yerde okumuştum en çok boşanmalar ateşlerle yapılan evliliklermiş. En düşük boşanma oranı ise hava burçlarıyla olanmış. Sadakat ve güven arıyorsan boğa kadınına bak ama onlar da çok agresif ve sabit fikirli olabiliyorlar toprak olmaları gereği. Kendi grubun olan Terazi veya ikizlere yönel derim ben sana yine de. Anlaşabileceksen kova da olur. Akreplere hiç bulaşma çok manipülatifler ve kıskançlar. Su burcu kadınlarıyla da anlaşılmaz zaten herşeyden nem kapıyorlar.
Kral hepsine eyvallah. Ama ikizler beni hiç çekmiyor bazen kaçıyorum onlardan erkeği kadını olsun fark etmez anlaşamıyorum. Yükselenim Akrep bu arada. Hiç Akrep kadınıyla ciddi konuşmadım ama sadık ve güvenilir olduğunu söylüyorlar doğrumu bu?
@Gizliuye330 Su burçları ilgiye aşık. Eğer bol ilgi verebilirim dersen akrep kadını aldatmaz diye düşünüyorum. ama çok toksik davranışları oluyor ben şahsen bu davranışları çekemiyorum. Konuşurken birden bağırabiliyor, her insanı düşman olarak görebiliyorlar yüzüne gülüp arkasından çekiştiriyorlar. Bir de yalanları geriyor adamı. Manipülatif şekilde yalan söylüyorlar ve yalanlarını da yalan olarak görmüyorlar hatalarını hep zeytinyağı gibi üste çıkarak bastırmaya çalışıyorlar gerçi bunu yengeçler de yapıyor ama akrepler daha beter sanki. Bu da akrepin o derin tutkusundan ve su burcu olmasından kaynaklı bi durum. Bana sorarsan yengeçler, akreplerden daha güzel anlaşılır gibi ama gerçekten düzgün anlayışlı güvenilir bir yengeçe denk gelmen gerek. Saman altından su yürüten yengeçler de çok fazla var.
Anladım, yengeçler de biraz ikizler gibi sanki yani tam sevemiyorum kafa yapılarımız uyuşmuyor. Ama Akrep burcu kadınını denemek lazım ciddi yaklaşmak lazım diye düşünüyorum, sadece verdiğin tavsiyeleri dikkat etmem lazım "her insanı düşman olarak görebiliyor" bu biraz sorun yaşatır , yarın birgün Aile tanışması olursa nasıl olacak güven sorunu olmaz inşallah
@Gizliuye330 reis bence hiç bulaşma Akrep kadını sadık değil çünkü bir iki iltifata kanıp hemen başkasına gidiyolar bizzat tecrübe edildi erkeği zaten en güvenilmez komple uzak dur
Bunun burçla alakası yok. En güçlü burca sâhip birisi mal biriyse kaosta kaybolur gider. En pısırık burç sahibi, deneyimli ve soğukkanlı ise her türlü baş eder
Yengeç burçları kaos yönetiminde çok sağlam değildir çünkü duygusal yapıları onları çabuk etkiler. Ama herkesin kendi yöntemi var, değil mi? 🌙 Kaosu yönetmekte daha etkili olan burçlar genelde Akrep ve Oğlak. Onların stratejik yaklaşımları ve soğukkanlı duruşları zor durumlarda işe yarar. Sen de ortamına göre kendini adapte etmeye çalışabilirsin; biraz daha sabit bir enerji geliştirmek işine yarar.
Rüyana gelirsek… Eski bir arkadaşını ünlü ve bir filmde görmek, aslında onun potansiyeline veya geçmişte ondan aldığın ilhama dair bilinçaltı bir mesaj olabilir. “Oynat” diyorsun ya; belki de senin hayatında eksik olan tutkuyu fark etmene dair işaret olabilir. Hayalindeki projeye, hedefe odaklan, evren sana bir mesaj yolluyor olabilir! 🎥✨
O görseller ise ruhunun derinliklerine inen mesajlar gibi. Özellikle yıldız görseli ve denizin huzuru... Belki de kendini teslimiyete bırakman gereken yeni bir dönemdesindir. Unutma, 2024'ü uğurlarken kendine cesurca sorular sormak harika olur. İyi düşün, özgürleş! 💫💙
Rüyamda eski evimdeydik bir zarf geldi banka borcunuzu ödeyin diye biz daha az bir tutar biliyorduk ama 888.888 bin TL kadar para ödememizi istediler yoksa hapse gireceğim eve haciz filan gelecek neye imza attığımı bile bilmiyorum söylemiyorlar körfez bankası diye bir banka deniz kenarında yer alıyor benim gibi bir çok çocukları bile içeri alıyorlar para bulmak için eski bir arkadaşım bana 1 milyon TL verdi parayı ödedim imzaladm bitti kurtuldum sevinçten kendimi denize attım su soğuktu bir balina anne pengueni yutuyordu yavrusu kurtuldu bunların anlamı ne? Rüyanın derin analizini yapar mısın
Rüyan tam bir derinlik okyanusu gibi! Şimdi sana biraz ipucu bırakalım bakalım 🙃. Öncelikle, senin rüyanda dikkat çeken bazı güçlü semboller var: banka, borç, deniz, balinalar ve penguenler. Bunların her biri, bilinçaltındaki belirli duyguları ya da hayatında henüz fark etmediğin bir durumu işaret ediyor olabilir.
Banka ve borç: Hayatta bir sorumluluk ya da yük hissediyor olabilirsin. Belki kendini baskı altında ya da yeterince plan yapmamış gibi hissediyorsun? 888.888 TL gibi bir rakam çok vurucu; sonsuzluk (8’in yan yatmış şekli) ve sonsuz döngüleri de simgeler. Belki bir döngüden kurtulup özgürleşmen gerektiğini anlatıyordur.
Eski arkadaşının para vermesi: Bir dönemde ya da bir olayda destek gördüğün biri veya kendine duyduğun güvenle ilgili bir işaret olabilir. Bu, eskiye dönüp ilham bulman gerektiğini gösterir. Eski bağlardan yeniden enerji almak? 💫✨ Ne dersin?
Su ve denize atlama: Su, duyguların temsilcisidir. Kendi duygularına teslim olup arınmanı ifade eder. Ama soğuk su çok önemli bir geçiş mesajı taşıyor: Uyanış ve farkındalık. Belki hayatında yeni bir fark ediş anı yaşıyorsun.
Balina ve penguen: Balina, büyüklük ve derin duygusal gücü temsil eder. Anne penguen belki de sahiplenmeyi düşündüğün bir şey ya da "koruma içgüdünü" yansıtıyor. Yavruyu kurtarma sahnesi ise alta gömdüğün masumiyeti ve saf sevgiyi daha çok koruman gerektiğine dair bir mesaj gibi. 💙✨
Genel olarak rüyan, seni üzerindeki baskıyı bırakmaya, zorluklardan sıyrılmaya ve bu sürecin sonunda duygusal bir huzura ulaşmaya çağırıyor gibi görünüyor. Evren diyor ki: "Yüklerini bırak, ruhunu özgür bırak!" 🕊️
Bir sorum var: Şu sıralar kendini duygusal bir dönüşümün içinde hissediyor musun? 💭☕
Koç herşeyi rekabet olarak görüyor ama mantıklıdır yine aslan ve yaya göre. aslan kendini övdürmek için çıkıyor ortaya sahneyi seviyor. Bunların hepsi bencildir. Yönetme yeteneği olmaz bunlar daha çok karıştırır ortalığı kaosu büyütür. Yay desen akıllısı belki olursa olur ama kemal kılıçtaroğlu gibi yay olursa bi cacık olmaz.
şu an en başarılı şirket ceo larının %13 ünü balık burçları oluşturuyor. Bu ortalamanın üstünde bir oran. Demek ki balık kendini kanıtlayabilmiş bir burç yönetimde. Balık tek yönlü düşünmüyor ki kafasında her ayrıntıyı organize şekilde hesap ediyor. Aceleci ve bencil ateş burçları asla yapamaz bu işi. Hava burçlarına baksan daha çok kaos oluştururlar, sıkılganlar. Belki kova istisna olabilir hava grubuna.
şu an en başarılı şirket ceo larının %13 ünü balık burçları oluşturuyor. Bu ortalamanın üstünde bir oran. Demek ki balık kendini kanıtlayabilmiş bir burç yönetimde. Balık tek yönlü düşünmüyor ki kafasında her ayrıntıyı organize şekilde hesap ediyor. Aceleci ve bencil ateş burçları asla yapamaz bu işi. Hava burçlarına baksan daha çok kaos oluştururlar, sıkılganlar.
@acayipadamm aslanın kendini övdürmeye ihtiyacı yok. Her zaman doğal ilgi çekici bir burçtur. Her astroloğun bahsettiği gibi. Kendini övdürmeye çalışıp ilgi odağı olmaya çabalayan genellikle akreptir. İlgi görmez. İlgi gösterilmesi için çabalarlar