Astroloji & Burçlar En dengesiz burç hangisi? Hıllınn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün en dengesiz burcu seçiyoruz İkizler Terazi Yengeç Balık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En dengesiz burç hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Kimse terazi dememiş mutlu oldum😊 ayrıca en dengesiz burç yengeçtir)).😂 Seviyorum ama yengeçleri 0 1 Yorumla Hıllınn Terazi +1 yıl Bende teraziyim katılıyorum kesinlikle en dengesiz burç yengeç Yorumla
Efinans Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% Balık +1 yıl Cevap vermek için soruyu açtığımda göz Oğlak burcunu aramadı değil 😀😀 0 2 Yorumla Hıllınn Terazi +1 yıl Oğlaklar dengesiz mi? 🧐 Yorumla Efinans Balık +1 yıl Yok o açıdan değil sevilmeyen bir burç böyle bir soruda olması gerekir gibi geldi 😀 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 427 cevap paylaştı. Balık kadar ne istediğini bilmeyen bir burç yok o kadar dengesiz 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 Oğlak +1 yıl Sen kimsiniz ki böyle bir seçim hakkın olduğunu düşünüyorsun :D 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl ikizler kadar manyağını görmedim bu konuda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kimse terazi dememiş mutlu oldum😊 ayrıca en dengesiz burç yengeçtir)).😂 Seviyorum ama yengeçleri
Bende teraziyim katılıyorum kesinlikle en dengesiz burç yengeç
Cevap vermek için soruyu açtığımda göz Oğlak burcunu aramadı değil 😀😀
Oğlaklar dengesiz mi? 🧐
Yok o açıdan değil sevilmeyen bir burç böyle bir soruda olması gerekir gibi geldi 😀
Balık kadar ne istediğini bilmeyen bir burç yok o kadar dengesiz
Sen kimsiniz ki böyle bir seçim hakkın olduğunu düşünüyorsun :D
İkizler demeyeni dövüyorlar galiba. Herkes ikizler demiş :)
Neden A da ikizler var
ikizler kadar manyağını görmedim bu konuda
Yengeç
E) başak
Ikizler
Balık
İkizler
ikizler - terazi