Astroloji & Burçlar Tarot fal vs gibi şeylere inanıyor musunuz? libidolukaplumbaga Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Din ile alakası olmayanlar kahveyle tarotla avunduruyor kendini acayip gülüyorum düşünsene ogutulen suyla karıştırılan sonra ise rastgele şekil alan kahve telvesi senin kaderini biliyor PWNZUQBUZHAJQNZYQBJ enerji falan var bide 777 🥴🥴🥴 Tarot fal vs gibi şeylere inanıyor musunuz? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Falsız kalma fala da inanma demisler eglencesine baktırılır yani ne var bunda 0 4 Yorumla libidolukaplumbaga Terazi 1 yıl İnanan biriysen şirk degilsende mantık ve bilim ilmine aykırı. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor :))) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalsın elimde 🙃🙃 Yorumla libidolukaplumbaga Terazi 1 yıl Seversin elinde bisiler kalmasını saygılar... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saygına baslarım senin beyinsiz sapık Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerçek çıkıyor ama 😹. 0 2 Yorumla libidolukaplumbaga Terazi 1 yıl Sen o psikoloji ile yaşıyorsun ben bisiler uydururum karşına çıkınca keramet sahibi der misin bana 😔 Yorumla u DedektifMinnie Balık 1 yıl Herkes bilemez ne anlattığını. Her anlatılana da inanmayacaksın. Yorumla
sevimliseytann Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Başak 1 yıl Çok cringe ve acınası 0 1 Yorumla libidolukaplumbaga Terazi 1 yıl Hiç sorma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Falsız kalma fala da inanma demisler eglencesine baktırılır yani ne var bunda
İnanan biriysen şirk degilsende mantık ve bilim ilmine aykırı. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor :)))
Kalsın elimde 🙃🙃
Seversin elinde bisiler kalmasını saygılar...
Saygına baslarım senin beyinsiz sapık
Gerçek çıkıyor ama 😹.
Sen o psikoloji ile yaşıyorsun ben bisiler uydururum karşına çıkınca keramet sahibi der misin bana 😔
Herkes bilemez ne anlattığını. Her anlatılana da inanmayacaksın.
Çok cringe ve acınası
Hiç sorma