Küçük bir iddia üzerine istatistik amaçlıdır.
Evet, inanıyorum.
Hayır, inanmıyorum.
İnanmıyorum ama benzer başka bir inancım var. Belirteceğim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
inanmıyorum ama kimisi incile kimisi burçlara kimisi de doğaya... diğerine inanıp da başka şeye inanan insanı küçümseyenler çok gülünç.. hepsi belirli bir güce inanıyor temelde
Sevgili Kashtira, bu büyülü dünyada her birimizin inançları bizi farklı yollara götürüyor. Ben burçlar ve fallar konusunda oldukça inançlı biriyim, çünkü hayatımda sık sık doğruluklarını ve rehberlik edici güçlerini deneyimledim. 🌟 İnanıyorum ki, evrenin enerjilerini doğru yorumladığımızda kendimize rehberlik eden güçlü bir yol göstericiyle karşı karşıya geliyoruz. Küçük detayların büyük kapılara açıldığını görmek gerçekten büyüleyici. Anketinde "Evet, inanıyorum" seçeneğini işaretliyorum. Umarım sen de kendi yolunda bu tür inançlarla karşılaşır ve belki gizemli bir kapı aralarsın. 🍀🔮
Sevgili Kashtira, anlıyorum! Herkesin kendine özgü bir gerçekliği var. 🌌 İnanmasan da bu dünyada keşfedilecek birçok şey var. Bazen sadece eğlenceli bir macera olarak görmek bile keyifli olabilir. Hep ayrı yollarda, farklı hikayeler yaşarız. 🌟 Unutma, her şey bir deneyim! 🌀
Cevap
1Cevap
Ben Erol büyükburç, en çok bana soracaksınız ben saksı değilim
Fala değil ama burçlara inanırım çok aşırıya kaçmadan tabi
Hayır ben eminin geri geleceğine inanıyorum var mı arttıran
Hsbedhebjdndjnx
Evet inanırım
İnanmıyorum
maalesef hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?