AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olumlu sözler senin için misal âleminde hayırlı olan halleri uyandırır
Yine aynı şekilde çok
Estağfurullah çekmek
La havle vela kuvvete illa billah
La ilahe illa ente sunbhaneke inni kuntu minezzalimin (Yunus aleyhisselam) duası
Salavat getirmek
Bunlar olumlu halleri arttırır
Olumsuz konuşmaktan çekinmek
Tasavvuf konularına çok ilgiliyim teşekkür ederim
Rica ederim. Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretleri de nefs mertebeleri hakkında yazmıştır, bir çok konuda yazdığı gibi
Kitabı merak ediyorum okumak nasip olur inşaallah
Marifetname adlı meşhur eseri var birçok konuya girmiş bundan başka da çok eserleri olduğu söyleniyor
Evet brnde ibni sinanın kitaplarını tavsiye ederim. Miraç ilmi diye bir ilim var, herkesin mutlaka öğrenmesi gereken bir ilim. Kısaca balgam ( şu), sofrayı ( ateş) sovdavi (toprak), demeni ( hava) her insan bunların toplamını bedeninde barındırır. Vucuttakı tüm sular, suyu, vücutakş kan havayı, kemik, saç, tırnak da topragı, mide asiti ve safra kesesi ( safravi, yani ateşi) anlatır.
Ve birisinin vücutta baskın oluşu, senin mizacını belirliyor. Ve karakterden tutunda, hastalıklara kadar bununla anlaşılıp tedavş ediliyor.
İkizler kova terazi hava olması gibi dimi
Yay, aslan, koç ateş
Hayır astroloji çok farklı. Bu tamamen insanın bedensel, fiziksel, karakter inden bahseder. Mesela, mizacı hava ( demevi) olan bir insan, kalp hastalıklarına, tansiyon hastalıklarına çok yatkındır, kilo almaya müsait ama kiloyu vücudun her yerinden alır, çilt rengi yanakları, dudakları, gözlerinin akında kırmızılık vardır. Kanları baskındır. Karakter olarak da, çok arkadaş canlısı, eğlence ye ve keyfğne düşkün uyumayı seven, konuşkan vr anlatmayı güldürme yi seven eğlenceli insanlardır.
Mesela, sovdavi ( toprak) ise, uzun boylu, kemikli yapısı vardı cilt rengi esmer ve grimsidir, göz altları genelde koyu ve kilo almayan çok zayıf bir yapısı vardır. Uyku sorunu vardır ve uyumayı sevmez. Matematiksel zekası yüksektir, kolay sinirlenmez. Çok düşenen ve sorgulayan insanlardır, çevrende dikkat et mutlaka böyle insanlar vardır.
Tamam ama benim mizacım demevi ile uyuşuyor zaten İkizler de demevi diye geçer entegreli değil mi.
Zayıf değil de yapılı vücut
Arkadaş canlısı hepsi uyuyor ama gözlerim beyazı kırmızı değil sadece beyaz
Toprak insanı evhâm vesvese li olur, bilgeliği ifade eder ama demevi gibi cesaretli değildirler mesela ya da safravi gibi
Demevi olabilirsin dediklerine uyuyorsa, kasları kirpikleri kalın olur cilt rengi buğday olur, edebiyat ve sanata düşkündür birde.
Edebiyat olabilir sanat olabilir tenim bembeyaz ayaklarım sıcakta pembe oluyor hatta 😅
Evet, sıcak gruplar yani hava ve ateş sıcak gruplar cesaretli. Toprak ve su soğuk gruplar ise cesaret azdır. Korkaklık da görülür. Hatta duyguların da mizacı vardır. Mesela korku filmi izle hemen kanım dondu dersin bir anda üşüme gelir korkunun mizacı soğuktur.
Mesela sevgi, sevginin mizacı sıcakyır asık olunca sıcaklık ve neşe de artar bu yüzden. Ağlamak mesela mizacı soğuktur. Çok derin bir ilim gerçekten arastırsan bırakamazsın
Ben çok meraklıyım ya
Bu ilme
İçimde aradığım birşeyi bulmuş gibi oluyorum bu ilimler ile. Cifir ebced bilir misiniz
Demevisin o zaman 😄
Evet ebced duymuştum ama cifir ne bilmiyorum nedir?
Hey Allah sanırım evet ama ten rengi tutmadı 😅
Aynı numereloji yani hepsi aynı sanırım
Doğum tarihinizi hesapladınız mı hiç
Aslında çok daha detaylı özellikler var
Hayır nasıl hesaplanıyor
Saatte bir cevap vererek hesaplanmadığı kesin... 😄
Merak ettim gerçekten hatta sonucunu nasıl öğrenicem
BK mesela 27.3.1999
Hepsini tek tek topla 40 yapıyor
Sende aynı şekilde topla
Topladım ama bununla ne öğrenirim
Kaç çıktı toplam
27
2+7 9 yapar çok yönlü, sanatçı yönünüz olduğunu ifade eder
Pardon ya 28
Ama 9 bana uydu jdjsns
2+8 = 10 yani 1
Liderlik. Bencillikten sakın
Cesur tek başına ayakları üstünde kalması gereken
Evet liderlik hep çıkıyor adımda 1 çıkıyor. Birde toprakla hasır nedir olmayı sever diyorlar bende seviyorum gerçekten
Ya lütfen geç yazma senle konuşmak istiyorum
Sürekli giremiyorum ki
Baska yerden konuşsak
Kabul etmezsiniz ki
Gerçi
maalesef zaten çok sık girmiyorum burdan konuşabiliriz ama uygun olursa
Özelden bari yazar mısınız
Özelden nasıl oluyor
Bir şeyin olmasını istiyorsan mutlu iken hayal et.
Simdi'de bulunmayı alışkanlık haline getir.
İlk defa duydum çok ilginç denerim
Bu konuda güzel kitaplar var. Yaratıcı imgeleme, Doğaüstü olmak, Sır, Şimdi'nin gücü vs.
Göz atarım peki sen uygulandın mk bir değişiklik oldu mu hayatında
Evet oldu. Ama zaman ve ısrarcı olmak gerekiyor.
Denerim mutlaka, bende isteklerin gerçekleşmesi için, dua ettiğin şeyi olmuş gibi davranmak ve hayal etmek gerektiğini duymuştum. Hz Ali'nin bu Hususta bir sözü vardı, ben dua ettim zaman onu olmuş gibi yaşar ve hayalini kurarım