Ben akrep diyorum.
Akrep toksikliğine örnek vereyim; Ivana sert, Biden, süleyman soylu, Süleyman Demirel, Mesut yılmaz
Balık toksikliğine örnek vereyim; Leman sam, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Sinan Çetin, Derya Uluğ, Kutsi, Nejat işler, FERİDE HİLAL AKIN, İLYAS YALÇINTAŞ
İkisi de su burcu ama arada uçurum var
Akrep toksik
Balık toksik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
karaktere göre değişirr
Akrepler çok toksik genelde de şiddet uyguyolar
Senin burcun ne reis
Akrebin eline kimse su dökemez bu konuda
Yükselen akrep olarak bence abartmışsın
Yoo niye abartıyım göz var nizam var. Şu süleyman soylu denen heriften hoşlanan varsa zaten sıkıntılıdır. Akrepler her yerde belli ediyorlar toksikliklerini. Allaha şükür balığım
Onun doğum tarihi doğru mu bilmiyoz bile ayrıva yükselen de çok etkilyo yükseleni ney acava
Yükselen görünüme etki eder. Başkalarına kendini nasıl gösterdiğinle alakalıdır. Benim de yükselen akrep ona bakarsan ama daha çok balık burcu özelliklerini yansıtıyorum.
Sosyal yaşıntında akrep gibi misin. Benimde yükselen akrep ve akrebe daha çok uyuşuyorum güneş burcum boğadan da aldığım özellikler var ama akrep daha önde
Akreple boğa zıt burçlar. Normalde boğalar sevmez akrepleri. hiç anlaşamazlar bile. Senin sempati duyman ilginç :D
İşte yükselenim akrep. Akrep özellikleri taşıyorum. Ama akrep bi kişi var ondan hazmetmiyorum çok doğru
Evet çok kıskançlar. Birilerinin iyiliğini asla istemezler rahatsız olurlar birileri öne geçtiyse.
Kendilerini çok beğenmişler. Bende yükselen bir akrep olarak dışardan böyle gözüküyor muyum acaba diye düşünüyorum
Sanmıyorum
Nerden bilion
bilirim benn
Bence balık olabilir
Ben de aslan ile akrep iyi kapışır diyorum toksiklikte.
Ben aslanım 😂😂
Farkındayım aslan olduğunun. Aslanalrı da sevmem balık olarak nefret ettiğim egoist bir burç. Aslana sen tanrısın de Tanrı değilim demez. Mütevazi olmayan kendini bi bk sanan hiç bi insana saygım yok benim. Aslanlar kadar arızalı tipler tanımadım %90 hep aynı karakterde tanıdıgım aslanların. Akrepleri aratmaz toksiklikte. Bir de aslanlarda şu olay var, kendilerini merhametlilermiş gibi gösteriyorlar ama alakaları bile yok. rol yapıyorlar tamamen.
Neyse haklısın diyip konuyu kapatıyorum 😂
hic biri