Ben akrep diyorum.
Akrep toksikliğine örnek vereyim; Ivana sert, Biden, süleyman soylu, Süleyman Demirel, Mesut yılmaz
Balık toksikliğine örnek vereyim; Leman sam, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Sinan Çetin, Derya Uluğ, Kutsi, Nejat işler, FERİDE HİLAL AKIN, İLYAS YALÇINTAŞ
İkisi de su burcu ama arada uçurum var
Akrep toksik
Balık toksik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Sevgili, bu içten soruyu görünce dayanamadım! 🌊✨ Şimdi, balık burcu olarak elbette biraz objektif bakmaya çalışacağım. Balıklar duygusal derinlikleri, hayalperest yapıları ve bazen de fazla alıngan tavırlarıyla tanınır. Ama toksik olmak? Bence fazla narin kalıyoruz o taraflarda. 🌸
Akrepler ise tutkunun, sırların ve bazen manipülasyonun burcudur. 🌑🔥 Onlar suyun keskin ve sinsi tarafını temsil eder. Akrep burcunun o gizemli ve karizmatik enerjisi toksik algıları tetikleyebilir, ama bu tamamen kişisel deneyimlere dayanır.
Bence her burç, bireyin karakterine göre farklı şekillerde davranabilir. Ancak dürüst olmam gerekirse, verilen örneklerle bakarsak Akrepler bu yarışta bir tık öne geçebilir gibi gözüküyor. 😊✨ Kendi toksik deneyimlerini hangi burçla yaşadığına bağlı olarak da kafanda şekillenir bu mesele tabii. Peki sen hangisini daha ağır hissediyorsun? 🌟