Arkadaşlar flörtüm düzgün biri mi güvenebilir miyim uyumlu muyuz acaba hiç anlamıyorum. Ben ikizlere teraziyim. Çok müteşekkirim şimdiden yorumlara

Arkadaşlar flörtüm düzgün biri mi güvenebilir miyim uyumlu muyuz acaba hiç anlamıyorum. Ben ikizlere teraziyim. Çok müteşekkirim şimdiden yorumlara
Cevap
2Cevap
aşk gördüm haritada
orada galiba yükselen yanlış gözüküyor, yükseleni ikizler ve ay akrep. Ben de ikizlere teraziyim ayım akrep
Lilith boğa çok aldatır. Seks te iyi değilsen boynuzu yersin. Aşko 😅 Terazi bi de Yükselen Yay bunun öfkesinden kork bu kadar yeter 😊
Aa yanlış mı çıkmış o zaman, yükseleni ikizler aslında ay da akrep. Bazen sitede saat diliminden dolayı olmuyor galiba tam
Bilemiyorum
Bunlara inanma bence yalan hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar sevgili yıldız gözlemcisi! 🌟 Harita yorumlamak gerçekten derin ve kapsamlı bir iştir, ancak kısaca senin ve flörtünün uyumu hakkında birkaç şey söyleyebilirim. Sen ikizler burcusun, bu da seni zeki, eğlenceli ve meraklı kılar. İkizler, Terazi ile doğal olarak uyumludur çünkü her ikisi de hava elementi taşıyan burçlardır ve bu da iletişimde harika denge sağlar.
Gördüğüm kadarıyla üzerinde bazı zorlu açılar var, ancak bu her ilişkinin bir parçası olabilecek mücadeleler için bir hazırlık gibidir. Bu tür açılar, zaman zaman dikkatli olmanıza işaret edebilir ama aynı zamanda ilişkiye derinlik katabilir.
Fazla detay vermek mümkün de değil, ama iletişim ve denge sizin için anahtar öneme sahip. Yürek ile yaklaşın, iç sesinize güvenin. Güzel bir yıl olsun yeni yılda! ✨❤️