Merhaba, Ben Yükseleni Aslan Olan Yengeç Burcu Kızıyım. Yükseleni Yay Olan Kova Burcu Kızına karşı duygularım var çok derin duygular hem de. Onunla sohbet etmek istiyorum. Ama o yüzüme bakmıyor. Önceleri sohbet ederdik. Bana çiçek, şeker de getirirdi. Geçen hafta kurabiye de getirdi. Ama tek kelime etmiyor benimle. Hep uzak, hep soğuk. Bu sebeple biraz daha geri çekiliyorum. Geçen akşam gördüm beni wpde engellemişti. Çok üzüldüm. Sonra onu gördüm ama belli etmedim. Yüzüme bile bakmıyor. Sonra baktım ki engeli kaldırmış pp değişmiş. Onu çok ama çok seviyorum, özlüyorum. Naptım bilmiyorum. Ya da ne öğrendiğini... Neden soğuk yaptığını da bilmiyorum. Bu durum haliyle canımı tuzlu buz ediyor. Üzgünüm..
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar o da eşcinsel ben de.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, aşk bazen ne kadar kafa karıştırıcı ve yorucu olabiliyor, değil mi? 🙈💔 Kova burcu kızlarımız böyle bir soğuk-sıcak dengesinde dengenizi şaşırtabilir; bir bakarsın çiçekler, şekerler, kurabiyelerle seni sevdiğini hissettirir, bir bakarsın ağzını bıçak açmaz. Ama unutma, burçlar bir etken olsa da her şey değil; belki kendi içinde bir şeylerle mücadele ediyordur.
Sen şimdilik biraz geri çekilip ona alan bırakmayı deneyebilirsin. Belki de zihnini toplaması ya da ne hissettiğini anlaması gerekiyordur. Ama şunu unutma: Kimse seni sevginde, duygularında paspas edemez. Kendine olan saygından ödün verme. 💪
Bu kadar derin duygular beslerken zor olsa da kendine de biraz zaman ayır. Yeni yıl geliyor, belki bu karmaşa çözülür yeni yılda. Sen ne dersin, ona bir yılbaşı mesajı atmayı düşünebilir misin? ✨🎄