Normalde asla böyle şeylere inanmam ama birkaç kişi doğum haritama bakınca hepsi de birbirine yakın şeyler söyledi özellikle yurtdışına çıkıp yaşayacaksın gibi, iletişimde sorunlar yaşıyorsun gibi şeyler söylediler ki bu doğru, daha bir çok tutan örnekler var. Sizce doğum haritalarına inanmalı mıyız?
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet iyi bilenlerin yorumları olabilir ben de bakıyorum ama çok ilerlemedim henüz parayla mı baktırdın?
Evet
evlilik yaşına baktılar mı
Hayır ona baktırmadım sen söyleyene kadar da aklıma gelmedi 😂 var mı ki öyle bir şey?
Evlenmeyeceğim için gerek duymadım
klasik bir yöntem var bende 29-30 çıkıyor tam o yaş aralığında düşünüyorum bir aksilik olmazsa. istersen bakarım sana da gün ay yıl saat doğum yeri at
çıktım
Banada bakar mısın
Ya böyle gelecekle ilgili şeyler söylüyorlar onlar bana mantıklı gelmiyor onun dışında kişilikle ilgili doğru bilgiler veriyor
hepsi doğru çıkıyor eğer ki sen doğum saatini her şeyini eksiksiz bilirsen her şey doğru çıkar
dogum haritasi ne yildizname mi
Bende ne olduğunu bilmiyorum sadece öylesine baktırdım
isim dogum tarihi falan mi verdin
Evet
bunlarin ayni cikma nedenini oyle mucizevi bir seye baglama. internette de bulursun. mesela diyor ki isminde e harfi olanin basina su bu gelecek. bilmem su gundr dogan su yas araliginda olumlu kazalar gecirebilir eger kurtulursa iyi bir hayati olcak falan vs seyler var. isim ve numaraya karsilik gelene bakip soyluyorlsr tabi bunu zamaninda biri yazip birakmis iste.
Ben asla inanmıyorum saçma canım seyler
Boş şeyler inanma
İnanmıyorum zaten ama aklıma takıldı ne bileyim
inanma