Güncellemeler
1 yıl
Kızlar da yorum yaparlarsa çok iyi olur.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
rüyalarda anlam yoktur
Evet yabikisi var burasi uzman dolu adamlar kadinlar hem de hem psikiyatri uzmani hem tamirci çırağı hem büyücü hem falci ne arasan var he bir de haydar dümen öldü diye üzülme burada çok haydar bey var😂🤣😂🤣
Hadi canım öyle mi?
Ücretsiz mi bari
Evet ücretsiz ne arasan var seni ameliyat dahi yaparlar ebe gebe çocuğun olmazsa çare aldiracaksan alirlar yok yok yani🤣🤣
Aklına hiç getirdin mi onu
Yo ama abi bana ben liseye giderken aşık olduğunu söyledi ve seninle evlenmeyi çok istiyorum dedi. Hatta komşumun oğlu evlenirken düğününde o da vardı ve kulağıma biz ne zaman evleneceğiz dedi.😂😂
Utanma da yok
Tamam işte zihinde kalmış çocuk hoşuna gidiyor demekkş
Komşumun oğlu evli olduğu halde de beni pencerede görünce evlenmedin mi diyor.😂😂😂😂
Ooo senin iş fena o zaman
Hemde ne fena ben de komşumun oğluna yalan söyledim o da babamın arkadaşına aşık olduğumu söyledim ama o da arkadaşına söylemiş abi de bunun yalan olduğunu ben biliyorum hareketlerin belli ediyor dedi.😂😂😂
Seninle bir konuşalım konu güzel
Ben bu yalanı komşumun oğluna söyledim o inandı. Bu olayı abiye söylediğim zaman inanmadığını söyledim. Abiye de komşumuzun oğlu için o inandı dedim o da arkadaşı için o canım dedi.😂😂😂😂😂😂
Arkadaşı içi o canım dedi.
Yahu burdan anlaşamıyoruz seninle
Arkadaşı için herşeye inanır dedi
Senin beni takip eder misiniz
Hiç anlamam.
Ah yavrum ah
Durum çok mu vahim?🤣
Ben şeyi merak ettim bilinç ne durumda ki bunları görüyorsun 😄 bilincine inmek isterdim 😂😂
Rüyama gülüyorum.
Komik tabi de garip bi o kadar :D rüyalar bilinç ile alakalı bence. Düşündügün şeylerin bir nebze yansıtılışı. Karamsar bir dönemde karamsar rüyalar (kabuslar) gibi gibi. Stresli dönemde farkşı gibi gibi. Senin durumu çözemedim :D