Rüya yorumlamayı bilen var mı?

Arkadaşlar rüyamda şu an sevdiğim çocuk ( baştan söyliyim bu çocukla 1 kere buluştuk ilk buluşmadan sonra akşam konuşmayı kestik daha doğrusu o istemedi ) , ben ve eskiden en yakın arkadaşım ( şu an görüşmüyoruz ) 3müz maltepe piazza avmye gidiyoduk.( sevdigim cocukla ilk buluştuğumuz gün burası hakkında konusup gideriz falan demistik ) sonra baya bi yol yürüdük işte avmye giderken ben sevdiğim çocuğa dedimki yine ilk buluşmadaki gibi eve gidince konuşmayı kesmezsin dimi? o beni takmadı. dediki senin hani bana bi sürprizin vardı bende var dedim ama sürprizin ne olduğunu dahi bilmiyorum sonra sırf sürprize bakmak için bi bahane buldum sevdigim kisiyi ve en yakın arkadaşımı bizim eve getirdim. ev bizim yürüdügümüz yolun üstündeymiş. sonra sevdigim cocuk ve arkadasım mutfakta masada oturup benim işimi halletmemi bekledi ama hiç bi işim yok aslında çekmece çekmece süpriz arıyorum çocuğa vermek için. Sonra annem geldi bu arada annem çocuğu ilk defa orada görmüş rüyaya göre onu tanımıyo bile. çocuk bizim eve adapte falan olmuş tezgahta kendine yemek yapıyodu bi ara. sonıç olarak hiçbi süpriz olmadı en yakın arkadaşımda rüyadan silindi masaya oturduktan sonra. neyse işte biz o akşam İstanbul'a gidicekmişiz annem bana diyoki 10 gibi gelin avmden geç olmasın ya sevdigim kisi seni eve bıraksın ya da biz seni alırız avmden. rüya bu kadardı bu arada rüyada geçen ne sevdigm kisiyle ne de eski yakın arkadaşımla görüşmüyorum. garibime giden çocukla buluşmayı hayal ettigim yere rüyamda gitmem. anlayan biri var mı bu bilinçaltıyla alakalı mı yoksa anlamı var mı
Rüya yorumlamayı bilen var mı?