Koç; Ya senin ağzını burnunu saçlarını yerim de sevgilim var ya offf uzak dur benden. Dur senin başını bağlıycam Mert vardı bizim boşta.
Boğa; Çapkınlıkla zerre alakam yok sadakatin kitabını yazarım ama Allah var şimdi ilgi çekmeyi seviyorum 🙄
İkizler; Aşkım bu gece cevap veremeyebilirim Handan Candan yandan yandan 🙆
Akrep; Neymiş çekiciymişim neymiş baklavalarım inanılmazmış. Sevgilim var demek dünyanın en zor şeyi bazen 🤦🏻♀️
Terazi; Kıvıra kıvıra kanıma gireceğini düşünüyorsan çok doğru düşünüyorsun.
Yengeç; Hanımefendi gözleriniz ben bakmayı bildiğim için mi bu kadar güzel yoksa tüm suç sizin mi?
Kova; Allah'ım şu boy pos endam evi nerede bunun acaba? Ahaaa şu sokaktan girdi takip ediyim de anlarız.
Oğlak; Hem güzel hem çekici olabilmek bu kadarı fazla. Arizona kertosu dansı nasıldı durrr dikkatini çekmem lazım 🤦🏻♀️
Yay; Çapkınlık nasıl yapılır bilmiyorum ya tüm hünerlerimi sergilerim düşerse düşer.
Aslan; Güzelsin ama kafam kadar değil başım mı dönüyor benim 🙄
Başak; Sarışın esmer kumral bunların hepsi bu kadar güzelken birine ait kalmak dünya saçması gibi geliyor bana.
Balık; Gülüşün bakışların offf 😌 ya benimsin ya da benim başka seçeneğin var mı sanıyorsun?
Burçları bekar ya da başı bağlı düşünün hayal gücünüze kalsın orası :))
Boğa; Çapkınlıkla zerre alakam yok sadakatin kitabını yazarım ama Allah var şimdi ilgi çekmeyi seviyorum 🙄
İkizler; Aşkım bu gece cevap veremeyebilirim Handan Candan yandan yandan 🙆
Akrep; Neymiş çekiciymişim neymiş baklavalarım inanılmazmış. Sevgilim var demek dünyanın en zor şeyi bazen 🤦🏻♀️
Terazi; Kıvıra kıvıra kanıma gireceğini düşünüyorsan çok doğru düşünüyorsun.
Yengeç; Hanımefendi gözleriniz ben bakmayı bildiğim için mi bu kadar güzel yoksa tüm suç sizin mi?
Kova; Allah'ım şu boy pos endam evi nerede bunun acaba? Ahaaa şu sokaktan girdi takip ediyim de anlarız.
Oğlak; Hem güzel hem çekici olabilmek bu kadarı fazla. Arizona kertosu dansı nasıldı durrr dikkatini çekmem lazım 🤦🏻♀️
Yay; Çapkınlık nasıl yapılır bilmiyorum ya tüm hünerlerimi sergilerim düşerse düşer.
Aslan; Güzelsin ama kafam kadar değil başım mı dönüyor benim 🙄
Başak; Sarışın esmer kumral bunların hepsi bu kadar güzelken birine ait kalmak dünya saçması gibi geliyor bana.
Balık; Gülüşün bakışların offf 😌 ya benimsin ya da benim başka seçeneğin var mı sanıyorsun?
Burçları bekar ya da başı bağlı düşünün hayal gücünüze kalsın orası :))
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boğa açıklaması yeterli fazlası laf kalabalığı.
İlgilenmediğim bi burç ama karalıyorum bir şeyler 😂
Ya benimsin ya da benimmmfjjfjf
İstikamet kara toprak 😂
Çok psikopat severizfjhfh
Siz var ya siz belli etmiyorsunuz çok gizli psikopatsınız 😂
Evet mesela richard ramirez, kim bu adama romantik duygusal bir balık der ki🙈🤣🤣
Baktım da Francisco laccockosko gibi seri katil mi olur kız 😂 şeytan kulağına dağlara taşlara
Bu adam elinde gülle gelse AA romantik balik erkeği der gideriz, Allah korusun valla hdjdhdhhdhdhf
😂😂
Boğalar için doğru sanki
Beğendirebildiysek ne güzel
Terazi doğru demiş
Hiç bilmediğim bi burç ama bir gün tutturacağımı biliyordum 😂
Haha tebrik ediyorum 😂
😂😂
Bu ne şimdi
Kopyala düğününde bekarlığa veda konuşması olarak millete okursun 😂
Saçmalama haha
Niye ya onun için yazdım ben de zaten bakınca tam da aaaa onun için yazılmış diye bas bas bağırıyor sen niye duyamıyorsun 🤔
Aslan burçları bana gelmiyur anlatabiliyum mu 😂
Aslan değilim kovayım da burçlara takıntılı olan görünce anılarım depreşiyor ama hoşuma gidiyor bakma sen bana
Yahu takıntıyla ne ilgisi var ben şunu yazarken gülüyorum siz de okurken bi'zahmet yaratıcı olmayın benim yaptığımın aynısını yapın yapmıyorsan da n'apıyım be 😂 hayır yükselenin kovaydı 😂😂
Takıntılı olmak kötü değil ki güzle hatta burçlarla uğraşan kızlar hep ilgimi çekmiştir de aslında güzel yazmıştım 😄 kovayı seven biri pek rastlamadım
İyi yahut kötü önemli olan o değil takıntılı olmadığımı belirtmek istedim
Kötü
Sözünün eri deyince de sen 😂😂 5 dk önce kötü değildi
Benim değişkenlik şaka mı
Ya beynim error verdi
Dur hallederiz
Daha çok batırırız gibi dağınık kalsın boş ver 🤦🏻♀️
Farketmez olur 😄
Aslan asdfhjasdf
Aaa kimseye acımıyorum bak görüyor musun 🤦🏻♀️
Nasıl yani anlamadım valla asdfhjasdf
Kimseye beğenmiyor bu ne şimdi diyor sen demeden önden davrandım
Aslanlar çapkınlığını asla belli etmez çok ince iltifatlar yapar
Belli mi etmez sen tenzih ol da bunların kadınlarının da erkeklerinin de örneğini çok gördüm Güzellik dayanamadığınız bir şey hani 1 değil 2 değil 3 değil 😂 içten pazarlıklı olanınızı da görmedim
Güzellik dayanamadığımız bir şey doğru ama içten pazarlık yok o pek doğru değil yani ben denk gelmedim en azından öyle söyliyim
Alttan alttan iltifat içten pazarlık oluyor işte nasıl diyorlar sağ gösterip soldan vurmak gibi bu yok gibi sizde kartları açık oynuyorsunuz
Her zaman açık oynarız netiz karşımızdakilerde net olsun isteriz
👍🏻👍🏻
Çok cringe
Akrep burcuyum
Yay...
Olur shsgdf