Yengeç - Yengeç
Yengeç - Akrep
Yengeç - Balık
Yengeç - Oğlak
Yengeç - Boğa
Yorumlarda belirteceğim...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir balık olarak akreplerin çoğunu sevmem. Ota boka bağırıp çığıran tipler ve çok manipülatif yalancılar. Çekicilikleri olsa bile çok toksik oluyorlar bu da tüm iyi özelliklerini süpürüyor. Yengeçlere de önyargılıydım çünkü yengeç erkeği tanıdım bi kaç tane ve çok sinsi yav*şktılar kurnaz ve narsist tiplerdi mesela survivor'da Turabi var o yengeç, herkes bilir ne kadar antipatik olduğunu. İğrenç kişiliksiz birisi.
Yengeç kadınları yine iyi olabiliyor ama berbatları da var. İyisine, sadığına ve dürüstüne denk gelsem evlenirim. Evlerine düşkünler çünkü. Bazıları aldatma potansiyelleri oluyor onlar evlerden ırak.
Aslan burcunu seven yorumda bir yengeç kız gördüm. Aslanları beğenenlerde akıl sağlığında problem vardır. Evet bazıları iyi ve anlayışlı oluyor ama onlar da çok az sayıda ve haritalarında su etkisi vardır. Genellikle megalamon, egoist tipler. Bir insan kendini neredeyse Tanrı gibi görecek üstünlük taslayan kibirli birini ne diye hayatına almak ister aklım almaz. Kibir balığın en nefret ettiği şeydir. Ben gelemem, Hiç bi aslanla da geçinemem zaten. Ayrıca sevdiğinden çabuk vazgeçerler ve sıkı bağlanmazlar. Kadınları bile öyle.
Boğa burcuna gelirsem, boğa zaten aslan burcunun antiscia'sidir. yani ikisi ayna burçtur. Gereksiz arıza çıkarma potansiyelleri var ve çok sabit fikirli olabiliyorlar.
Çok güzel açıklamışsınız cidden. Ben de akreplerden ve aslanlardan nefret ederim. Balıkları severim. Balık burcu bir sevgilim olmuştu her şey masallardaki aşklar gibiydi ama bir anda ne oldu bilmiyorum çok tartışmaya başladık saçma sebeplerden ötürü ve ayrıldım ben. O bir yıl boyunca hep yazdı hatta ama ben olmayacağını söyledim. Yengeç erkekleri de çeşit çeşit oluyor genelde iyisne denk gelirsen mükemmel. Boğalara gelince, evet dediğin gibi sabit oluyorlar ve onlarında 2 çeşidi oluyor genelde. 1. bir sürü kadın peşinde koşup duran 2. sadık olan. Ben hep sadıklarına denk geldim. Ama arkadaşlarımddan da biliyorum ki sadık olmayan da çok. Sadık olanlar gerçekten inanılmaz güzel seven insanlar bence, çok tutkulular ve aşırı sahipleniciler. Tam evlenilecek adam tipi ama ben çok sıkılmaya gelen biri olmadığım için pek tercihim olmazlar.
Balıkla ayrılman kötü olmuş. Birbirinizi yanlış anlamışsınızdır. Bence de yengeçle güzel aşk yaşanır. Çünkü yengeç dinlemeyi biliyor karşıyı ve balıklar bunu sever. Sabit burçlar zaten sıkıcıdırlar stabil oldukları için. Balık değişken burçtur aynı ikizler, yay gibi oynaktır ama eğlenceli olur değişkenler ve çoğunluğa göre sıradışı düşünürler. Balık zahire göre hemen hüküm vermez sabit burçlar gibi. Buzdağının arkasını da görmek ister. Derin anlamlı düşünür, her giriştiği işin derinleri sorgular bu nedenle balıkları çoğu insan anlamaz veya yanlış anlarlar. Fakat Sabit burçlar olan aslan, akrep, boğa ve kova'nın grileri yoktur ya siyah ya beyazdır hayat onlara göre. Hemen karar verirler her konuda. Bu nedenle de kadınların çoğuna evlenilecek erkek tipi olarak gelirler. Bana da şahsen sıkıcı geliyor sabit burçlar..
Seviyorsan hala sürpriz yap ona. Dön geri. Balık fedakar olur sevdiklerine, kendi derinliğini anlayabilecek insan sever.
Haklısın hayırlısı olsun bakalım.
Doğum haritası da değiştiriyor kişiliği. Gezegenler birbirine iyi açı yapması gerekiyor. Mesela tayyipin venüs balık, şiir okuma ve iyi hitabet yeteneği veriyor ona.
Eyv.
Biliyom : )
Yengeç yine Yengeç ile uyumludur. Akrep demiş çoğunluk, şaka gibi... Hiç geçinemeyiz🤭
Evet ya bende şaşırdım, hiç sevmem akrepleri. Bize de hiç benzemezler su grubu olmalarına rağmen. Çoğu zaten havalı oluyor toplumun onlara yüklemiş olduğu en seksi ibaresinden ötürü. Benim eniştem akrep burcu, her gün durum paylaşıyor akrep şöyle seksidir, akrep şöyle gizemlidir, şöyle yeteneklidir falan diye. Baksan karakterine beş para etmez 🤣🤣
Yengeç burcunun tek anlaşacağı kendini en çok dinleyen burçtur sjsjs
Cevap
1Cevap
Yengeç burcu en iyi Boğa ve Akrep burcu ile anlaşır
@Kapikom niye😂
Tabi canım siz seversiniz Oğlak nasıl sence
Yengeci ancak yengeç mi anlar bilmiyorumki
Galiba 🙂
Bir yengeçi en iyi yengeçler anlar
Ben yengeç olarak yengeçe eş bulamam
Aslan niye yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?