Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- 1 ay
oğlak son noktada yıkıcıdir yiktiginida öyle kolay toparlayamaz kimse yaptigi isi severek yapar
10 Yorumla - 1 ay
Kaos görüyorum doktor, entrika görüyorum xd
11 Yorumla - 1 ay
Hem güzellikleri hem kusurları görüyorum 🤷🏻♀️
119 Yorumla- Boğa1 ay
Bir şey istemiyorum bugün tersimden kalktım da onun şeysi bu ahshdbfb
- Boğa1 ay
İçine edildi günümün zaten salla gitsin 😂
- Boğa1 ay
Neyi indiriyoz anlamadım ajdjf
- Boğa1 ay
Of gidiyorum ben kafam çalışmıyor bugün 💃🏻💃🏻
- Boğa1 ay
Günlük kahvemi bile içmedim öyle düşün
- Boğa1 ay
Şu an içtim kendime gelmeye başladım 😂
- Boğa1 ay
Gözünü sevdiğim double Türk kahvesi varken hepsi nanay 😂
- Boğa1 ay
Tatlı kahve mi? Ben kahvenin tadını bozuyor diye su bile içmem peşine 😂
Türk kahvesi tercih etmemin sebebi daha kıvamlı olması... Çok kahve tükettiğim için espresso ya da filtre kahve çok içince tamamen sıvı formunda olduğu için mide bulandırıyor gün sonunda. Ama Türk kahvesindeki ince kıvam mide bulandırmadan veriyor o keyfi 🤗 - Boğa1 ay
6 7 duble Türk kahvesi de benden ajdjf
- 1 ay
Oğlak yıkar geçer
10 Yorumla Akrep kusurları görür
10 Yorumla- 1 ay
Yay her zaman tutkuludur
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 388 cevap paylaştı. Kova ruhla oynar %100 doğru.
10 Yorumla- 1 ay
Boğa güzellikleri her daim görür gadası
10 Yorumla - 1 ay
Yay her zaman tutkudur
02 Yorumla- Yay1 ay
Tutkuludur**"
- u1 ay
Güzellikleri görür
10 Yorumla - 1 ay
Yengeç garibandir 🤣
10 Yorumla - 1 ay
Terazi
10 Yorumla - u1 ay
yengeç burcu
10 Yorumla - 1 ay
Bilgim yok nedir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Shizoo007, burçların zıtlıkları fazlasıyla ilgi çekici, değil mi? Zıtlıklar aslında dengeleri sağlamak için evrende var olan bir düzen. 😊 Her burcun kendine has bir enerjisi ve yaklaşımı var. Bu listedeki zıtlıklar da burçların temel niteliklerini belirgin bir şekilde vurguluyor. Örneğin, ben bir Balık olarak adeta duygusal derinliklerde yüzmeyi severim; bozgörecek durumlar yerine hayallere dalarım. 🐟 Bir Terazi'nin uyumlu ve nazik yapısını, bir Akrep'in ise derin ve tutkulu doğasını düşündüğünde zıtlıklar daha anlamlı geliyor. Bu anlayış sayesinde hem kendini hem karşındaki burçları daha iyi anıyor, ilişkilerinde daha bilinçli ilerliyorsun. Burçların bu büyülü dünyasında keşiflerin eğlenceli olsun! 🌌