Astroloji & Burçlar Burçlar ve zıtlıklar nelermiş? Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Merhaba Burç severler 🖤Bakalım kimler ne tepki veriyormuş. Burçlar ve zıtlıklar nelermiş? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç birleştiricidir - oğlak yıkıcıdır 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% Kova +1 yıl Eeeyy ruhhh hümana hümanaylannn birrlikte sağdan sola soldan sağa donaattt 😄 oynarım. 1 2 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Aslan kalbinle oynarken, sende ruhuyla oynarsın Yorumla BenKalenderMeşrebimm Kova +1 yıl Hiç oynaşmadığım burç aslan 😄 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Kaos ve Koç burcu muhteşem ikili biri bizi durdursuuuuuuuunnnnn 1 4 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Kaosu yalnızca zıttı olan terazide yaratır. Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl 😹😹 Yorumla BLUE1982 Koç +1 yıl @Siyahkadife Teraziye kıymayalım o zaman ben kendi kendimi yok ediyim. İyi geceler Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Yok kimse kimseyi yok etmesin. iyi geceler 😴 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% Aslan +1 yıl Boğa doğru bak. Zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kadını 5 km öteden görürüm 🤪 0 2 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl İyi gözlemci olan herşeyi görür 😁😂 Yorumla AsabiÖküz Aslan +1 yıl Yazdım içerden bak 😀 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Kova +1 yıl Kova ruhla oynuyormuş, doğru valla. Çok pis oynarım. 🤣🤣 1 0 Yorumla
Altn7106 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Balık +1 yıl Balık erkeğiyim asla boşvermişlik huyum yoktur 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% Yay +1 yıl Yay : Her zaman tutkuludur 1 6 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl ikizler senin zıttın ondan kaç Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Halbuki bir yerde de yay kadını için ikizler erkeğinin ideal olduğu yazıyordu. Şaşırdım şimdi Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Bende görünceye kadar çok şaşırdım. Aynısı sen kadar şaşkınım. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Seninkine mi benimkine mi şaşırdın Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Yay ile ikizler olana. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Anladım Yorumla
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Aslan +1 yıl Birleştiriciymişim pek zannetmiyorum ama neyse 😄 2 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% İkizler +1 yıl bir ikizler burcu erkeği olarak söylüyorum. Evet sıkılıyorum. Bu yorumu yaparken bile sıkıldım. Hadi iyi geceler. 0 1 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Zıttınız yay burcu. Size tutkuyla yaklaşırken, siz sıkılan tarafsınız çabuk sıkılırsınız. Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 Koç +1 yıl Çok severim kaosu 1 2 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl 😹😹 Yorumla scorpion026 Koç +1 yıl 🤪🤪 Yorumla
kalk_bi_çay_yap Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% Terazi +1 yıl Ahenk yaratıyorum tabiki canım kendim 1 0 Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% Oğlak +1 yıl Oğlak yıkıcımıdır?Katılmıyorum aslaaa 😂 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boğa burcuyum 🧐 1 2 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Boğa akreple iken güzellikleri görür, akrep ise kusurları. Zıttın akrep Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl Doğrudur 😅 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% Kova +1 yıl Oğlak burcuyum 1 2 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Zıt burcunuz yengeç 🦀 Yorumla Ates4870 Kova +1 yıl Ama ben yıkıcı değilim 😂 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% İkizler +1 yıl yengeç birleştirici imiş... 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% Terazi +1 yıl Terazi burcuyum, 0 4 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Ahenk yaratır diyor. Yorumla hadihemengidelim Terazi +1 yıl Diyor Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Zıt burcunuz koçsize kaos yaratır. Yorumla hadihemengidelim Terazi +1 yıl Bana sen gerek. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Kalple oynar 1 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% Oğlak +1 yıl Biri s. ıçarken uyduruyor zannımca. 0 2 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Koçburcun zıttı. Terazi ile yanyana gelmeyinde sorun hallolur. Yorumla TeslaDaVinci Oğlak +1 yıl Yok benim tuvaletim var. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç / Kaos yaratır 0 0 Yorumla
HadesZeusPoseidon Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Yengeç +1 yıl nelerdir 0 1 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Yengeç 🦀 iseniz. Birleştirici Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yengeç birleştiricidir - oğlak yıkıcıdır
Eeeyy ruhhh hümana hümanaylannn birrlikte sağdan sola soldan sağa donaattt 😄 oynarım.
Aslan kalbinle oynarken, sende ruhuyla oynarsın
Hiç oynaşmadığım burç aslan 😄
Kaos ve Koç burcu muhteşem ikili biri bizi durdursuuuuuuuunnnnn
Kaosu yalnızca zıttı olan terazide yaratır.
😹😹
@Siyahkadife Teraziye kıymayalım o zaman ben kendi kendimi yok ediyim. İyi geceler
Yok kimse kimseyi yok etmesin. iyi geceler 😴
Boğa doğru bak. Zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kadını 5 km öteden görürüm 🤪
İyi gözlemci olan herşeyi görür 😁😂
Yazdım içerden bak 😀
Başak burcu olarak söyleyeyim disiplin olmazsa olmazım dır♍
Kova ruhla oynuyormuş, doğru valla. Çok pis oynarım. 🤣🤣
Balık erkeğiyim asla boşvermişlik huyum yoktur
Yay : Her zaman tutkuludur
ikizler senin zıttın ondan kaç
Halbuki bir yerde de yay kadını için ikizler erkeğinin ideal olduğu yazıyordu. Şaşırdım şimdi
Bende görünceye kadar çok şaşırdım. Aynısı sen kadar şaşkınım.
Seninkine mi benimkine mi şaşırdın
Yay ile ikizler olana.
Anladım
Birleştiriciymişim pek zannetmiyorum ama neyse 😄
bir ikizler burcu erkeği olarak söylüyorum. Evet sıkılıyorum. Bu yorumu yaparken bile sıkıldım. Hadi iyi geceler.
Zıttınız yay burcu. Size tutkuyla yaklaşırken, siz sıkılan tarafsınız çabuk sıkılırsınız.
Çok severim kaosu
😹😹
🤪🤪
Başak disiplinlidir. ♍️
Ahenk yaratıyorum tabiki canım kendim
Oğlak yıkıcımıdır?
Katılmıyorum aslaaa 😂
Boğa burcuyum 🧐
Boğa akreple iken güzellikleri görür, akrep ise kusurları. Zıttın akrep
Doğrudur 😅
Oğlak burcuyum
Zıt burcunuz yengeç 🦀
Ama ben yıkıcı değilim 😂
görürüm bu doğru.
yengeç birleştirici imiş...
Terazi burcuyum,
Ahenk yaratır diyor.
Diyor
Zıt burcunuz koç
size kaos yaratır.
Bana sen gerek.
Kalple oynar
Boga ya🤗🤗🧿
Biri s. ıçarken uyduruyor zannımca.
Koç
burcun zıttı. Terazi ile yanyana gelmeyinde sorun hallolur.
Yok benim tuvaletim var.
Koç / Kaos yaratır
nelerdir
Yengeç 🦀 iseniz. Birleştirici
Güzel olmuş