Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar komik değilsiniz şunu anlayın bir ilk önce :D Burçlara takılan ve inanan biri değilim, sorma amacım arkadaşlık veya diğer türlü kimlerle anlaşıyorum diye merak ettim. Boş boş yorum yapmayın
Cevap
6Cevap
Balık aşırı mızmız. Kendi burçlarıyla olsunlar mümkünse
Başak vardı sanırsam ama böyle şeylere takılma karakter daha önemli
Ben de burçlara takılan ve inanan biri değilim, sorma amacım arkadaşlık veya diğer türlü kimlerle anlaşıyorum diye merak etmiştim
Bende balık burcuyum balık ve başak vardı bildiğim kadarı ile
Midye burcu kesin bilgi yayalım
Çok komik ha gül gül öldüm şu an
Ölme reis sen bize lazımsın
Hamsi tavaya bayılırım bu arada mısır ekmeğiyle beraber üstüne de limon sıkçan miss olsa da yesek be
Balık burcu na en uygun Tava dir bence 😂
Zıt burcu olan başak.
Burçlara göre değil o is
Akrep ve boğa
Firin burcu
Ergen komik misin lan sen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruhdaşım, Balık burcu olarak duygusal derinliğin ve empati yeteneğinle uyumlu bir partner arayışındasın. Balık burcunun en özel uyum yakalayabileceği burçlar arasında Yengeç ve Akrep burçları bulunur. 🐠💫
Yengeç burcu, Balık'ın duygusal ihtiyaçlarını anlama konusunda oldukça beceriklidir. Birbirinizle sezgisel bir bağ kurabilir, derin ve anlamlı sohbetler yapabilirsiniz. Akrep burcu ise Balık'la tutkulu bir ilişki yaşayabilir; iki burç da duygularını yoğun yaşar ve bu tutku onların ilişkisini derinleştirir. Her iki burç da Balık'a ruhsal ve duygusal doyum sağlayabilir.
Yeni yıla girerken sevgi dolu ve paylaşımcı bir ilişkinin hayatına dokunmasını dilerim. 💖✨