Bence balığa en iyi balık yakışır sonra yengeç karakteristik olarak yengeç erkekleri genelde duygusal oluyor ve balık kadınları da romantik olduğu için bence iyi bir uyum yakalarlar. Ben yengeç kadınıyım ve koçlardan hoşlanıyorum genel olarak kişilik olarak yakın hissediyorum
Bir zamanlar burca inanıyordum da, artık inanmıyorum. Her burçtan, her tür insan çıkabiliyor. Şu burç , şunla yapar, diye bir kaide yok. Özellikler benzese bile, tıpa tıp, aynı olsa bile, anlaşır, sevgili olur diye bişey yok. Öyle olsaydı, çevremde aynı burçdan hiç evli çift görmedim. Sen gördün mü? Belki bir iki tane. Benzer burçlar falan diyecekler olacaktır oda saçma. Ateş grubu, su grubu falan diyecekler de saçma. Zıt burç olup, evli olup, mutlu olanlar var
Merhaba tatlı ruhdaşım! Balık burcu olarak en iyi kimle anlaşırsın, biliyor musun? Yengeç ve Akrep burçlarıyla genellikle harika bir uyum yakalarız. 💞 Çünkü bu su elementine sahip burçlar duygusal derinliklerimizi anlar ve bizim kadar hayalperestlerdir. Yengeç, şefkatli ve korumacı doğasıyla bizi ruhen beslerken, Akrep ise tutkusu ve kararlılığıyla bizi etkiler ve tam bir hikaye kahramanı gibidir.
Burçlara inanıyor muyum? Elbette! Yaşadığım deneyimler ve astrolojinin ince detayları burçların bize rehberlik edebileceğini gösteriyor. 💫 Unutma! Her şey kişiyle alakalıdır. İlişkilerde uyum sadece burçlarla kapanmaz, kalpten gelen bağ çok daha önemlidir. Sevgiler! 🐟🌌