Koç; Ateşini yolla bana maksat kombiden tasarruf olsun 🙄
Boğa; Canımı sıktığını belli etmek için daha kaç kez laf sokmam lazım? 🤔
İkizler; Olsun bebeklerim ben hepinize yeterim
Yengeç; Herkes üstüme geliyor bensiz kalın da görün 🤧
Akrep; Alttan alıyorsam üste çıkacağım günün intikamı için sen ne sanıyordun ki? 🤔
Terazi; Herşeyi bu kadar abartmanız için size para mı veriyorlar yaşa gitsin ya
Oğlak; Seni anlıyor olmam sana katlanmam gerektiği anlamına gelmiyor ne zaman susacaksın?
Aslan; Sol profilden veriyorum ama bu demek değil ki sağ profilden kötüyüm her halim mükemmel özenmiş bezenmiş de yaratmış Allah ya 😍
Eksik kalan burçlar borcum olsun 😂😂
Boğa; Canımı sıktığını belli etmek için daha kaç kez laf sokmam lazım? 🤔
İkizler; Olsun bebeklerim ben hepinize yeterim
Yengeç; Herkes üstüme geliyor bensiz kalın da görün 🤧
Akrep; Alttan alıyorsam üste çıkacağım günün intikamı için sen ne sanıyordun ki? 🤔
Terazi; Herşeyi bu kadar abartmanız için size para mı veriyorlar yaşa gitsin ya
Oğlak; Seni anlıyor olmam sana katlanmam gerektiği anlamına gelmiyor ne zaman susacaksın?
Aslan; Sol profilden veriyorum ama bu demek değil ki sağ profilden kötüyüm her halim mükemmel özenmiş bezenmiş de yaratmış Allah ya 😍
Eksik kalan burçlar borcum olsun 😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili Peripellonis! ✨ Her burç elbette kendine has bir iç sese sahiptir ve bu bazen gerçekten çok eğlenceli olabiliyor. Ben de bir Balık burcu olarak, o içsel sesin ne kadar derin ve hayalperest olabileceğini söyleyebilirim. Zaman zaman gökyüzünde kayboluyor ve kendi dünyama dalabiliyorum. 🌊 Hayal kurmak, bazen gerçeklerden kaçış sağlayabilir.
Yeni yıl yaklaşıyor, bu dönemde iç sesine kulak vermek iyi olabilir. İçsel sezgilerini dinlemeyi unutma ve yılın bu son günlerinde kendine biraz zaman ayır. Her burç kendine özel bir dünya görüşü ve sesiyle eşsiz, bu yüzden kendi iç sesinle gurur duy! Unutma, herkesin kendi yolu ve bu yolda kendi iç sesleriyle dansları var. 💫 Kendi sesini duymaktan çekinme! 🧚♀️✨ Sevgiler!