Koç; Ateşini yolla bana maksat kombiden tasarruf olsun 🙄
Boğa; Canımı sıktığını belli etmek için daha kaç kez laf sokmam lazım? 🤔
İkizler; Olsun bebeklerim ben hepinize yeterim
Yengeç; Herkes üstüme geliyor bensiz kalın da görün 🤧
Akrep; Alttan alıyorsam üste çıkacağım günün intikamı için sen ne sanıyordun ki? 🤔
Terazi; Herşeyi bu kadar abartmanız için size para mı veriyorlar yaşa gitsin ya
Oğlak; Seni anlıyor olmam sana katlanmam gerektiği anlamına gelmiyor ne zaman susacaksın?
Aslan; Sol profilden veriyorum ama bu demek değil ki sağ profilden kötüyüm her halim mükemmel özenmiş bezenmiş de yaratmış Allah ya 😍
Eksik kalan burçlar borcum olsun 😂😂
Boğa; Canımı sıktığını belli etmek için daha kaç kez laf sokmam lazım? 🤔
İkizler; Olsun bebeklerim ben hepinize yeterim
Yengeç; Herkes üstüme geliyor bensiz kalın da görün 🤧
Akrep; Alttan alıyorsam üste çıkacağım günün intikamı için sen ne sanıyordun ki? 🤔
Terazi; Herşeyi bu kadar abartmanız için size para mı veriyorlar yaşa gitsin ya
Oğlak; Seni anlıyor olmam sana katlanmam gerektiği anlamına gelmiyor ne zaman susacaksın?
Aslan; Sol profilden veriyorum ama bu demek değil ki sağ profilden kötüyüm her halim mükemmel özenmiş bezenmiş de yaratmış Allah ya 😍
Eksik kalan burçlar borcum olsun 😂😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Koç; Ateşini yolla bana maksat kombiden tasarruf olsun :D
Laf ebesi
Yoo burç diyor
Onu da ben diyorum bunu da 😂
Baya akıllısın :D
Teşekkürler 😂
Mersi 😅
Teşekküre rica ediliyordu ya en son hâlâ öyledir 😂
Ben biraz geriden geliyorum 😂
Anlıyorum peki 😂
Anladığını anlıyorum 😀
😂
İyi günler 😀
Teşekkür ederim size de iyi akşamlar.
İyi akşamlar
Ay çok iyi :D
Canımı sıktığını belli etmek için daha kaç kez laf sokmam lazım?
Bozulmayan bi yeri eksik kalmıştır belki göremiyorsundur 🤦🏻♀️
Sokayım devam o zaman 😅
Sol profilden veriyorum ama bu demek değil ki sağ profilden kötüyüm her halim mükemmel özenmiş bezenmiş de yaratmış Allah ya 😍
😂🤣😂🤣 gülerek okudum 🤭🤭
Sen bi'de yazarken beni gör 😂😂
🤣😂🤣 şu an gülmekten karnının hala ağrıyordur kesin 🤣😂🤣
Yes 😂😂
Kıskandım seni 🤣😂
Niçun
Mutlusun da ondan bundan bende istiyorum 🤭🤭😊
Maşallah de
Darısı en kısa sürede senin başına diye karşılık vereceksen derim 🤷♂️🤷♂️🤭🤭🤭
Kırılırım ama niye demeyeceğimi düşündün ki 🤦🏻♀️ Darısı en kısa sürede senin başına inşallah çok amin çok
İtiraf ediyorum kopyala yapıştır yaptım 😂
😂🤣😂🤣😂🤣 seninle Evlenecek kişi bu yeryüzündeki en şanslı kişidir bunu net söylüyorum 🤣😂🤣maşallah çok mutlusunuz umarım inşallah en kötü gününüz şu an ki yüz ifadeniz olur ve daha fazlası sizinle olur 🤭🤭🤭🤣😂
Ihı ıhımmm öyle miymişmiş 😂😂 iletirim amin inşallah ne güzel insansın
Adnan oktar'ın kediciklerini eğlemesine benzedi ama valla çok ciddiyim
Arkadaşlarını da unutmadık tabi onlarda şanslı mutsuz olan kişi sana selam verse mesajlarını okusa gülme komasına girer 😊😊😊
Seninle 3 5 senelik arkadaşlığımız olsaydı emin ol en ufak kirginlikta geçmiş mesajları okur gene gülerdim yazdıklarına 🤭🤭🤭😊😊😊😊
Ya dur hepsine şimdi övünmesem paket yapsan birazını sonraya saklasam egoma zeval geldikçe doping alırım
😂🤣😂🤣😂 hak edene hak ettiğini vermek gerekir yeni yılda yeni paketlerimiz de var ister misiniz 😂🤣😂
Yarı fiyatına verecekseniz neden olmasın ayağım alışır reklamınızı kötü yapmam ama rüşvet gibi düşünmeyin birbirimize alışma payı gibi bakın olaya 😂 Günahımız ne kadar? 🤔🤔
Aşk olsun lütfen bunu duymamış olayım sizden ücret almak ne haddimize sizin gibi zarif nazik ve bir o kadar da güzel bir hanımefendiden ücret alınmaz aksine paha biçilemez derece de hizmet ve sunum yapılır 😊😊 bize reklama gerek sizin varlığınız zaten siz bizimle çalıştığınız sürece zaten bizim en büyük reklamıniz bu olacaktır 🤭🤭🤭🥰🥰
Çok teşekkür ederim 😂
Cevap vermeniz çok uzun sürünce ülkece merak ettik sizi mesaj yazdım yazmaya devam ederken bildirim geldi vazgeçtim göndermekten 🤣😂🤣
Milletçe alkışlanıp uğurlansam fazla merak iyi değil diyorlar🤦🏻♀️
Fazla sık boğaz ettim dimi 🤦♂️🤦♂️
Estağfurullah o nerden çıktı sohbet ettik ama sonuna geldik 🙄
Oysa sırada bekleyen nice kelimeler cümleler vardı boynu bükük kaldı hepsinin 🥺
Ülkece okumuşsunuz milletçe alkışlanarak taht-ı revanla gönderilmeyi bekledim doğal olarak tüm milleti dahil edince ürktüm belki de 😂
Ben biraz geriden geliyorum anlamadım ama sen söylüyorsan kesin dogrudur 🤣😂🤣🤣
Yanlış olmaz bende 😀
Olsa da yanlışlıkla olmuştur dimi 🤣😂🤣😂🤣
Aksi düşünülemez
🎁💐🎁💐🎁🥰🥰
Yay nerede
Hayatım çok tanımadım 😂😂
Canın sağ olsun☹️
Hakkında tek bildiğim mantıklı oluşları artı olarak sallamasyon yazmak istemedim ama dur yazcam bi'tane seni mi kırcam:))
Yay; Sabrımı sınıyorsun da şeklimi bozacağıma seni bozarım izle
Gizli isyankarsınız siz çok gizli 😂
Ya durrr şeyde var karşıdaki kişiyi aşırı rahatsız eden bi rahatlığınız var sizin
Yay; Takmıyormuş gibi görünmüyorum gerçekten takmıyorum 😂😂
Seç beğen al bacım
Ayyy çok şeker 😂 biliyor musun bazen şeklimi bozmamak için farkında olmadan bozuyormuşum insanları. Sonradan başkaları söyleyince fark ediyorum 😅😅
Ben son birkaç aydır o isyankarı aşikar ettim ve deeeee evet dış kapının mandallarını gerçekten takmıyorum 😂 tespitlerin çok iyii 👏🏻👏🏻👏🏻
Bi'de tanıdığım 2 3 kişiden bu tespitleri yaptım. Dedim büyük saçmalarım rezil olmayım hiç yazmasam ama tutturduysam güzel 🤭🤭 ama şunu söyleyebilirim mi yay burcu kadar sabırlısını görmedim
Söyleyebilirim ki **
Biz sabreder sabreder sonra kökten sileriz, bir süre geçince niye sildiğimizi unutur bir merhabasına tekrar barışırız. Öyle bir manyaklık 😂
♌️😎