Gayet başarılı zor bir şarkı söylenene rağmen sesinde sorun çıkmamış yanlız şarkıya ilk giriş huzur verici güzel
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok güzel olmuş prenses. Bu kişisel bir olsy buna kırılma ama konusurken ş lerin s okuyan anladın sen onu o konuşma tarzı bana tuhaf geliyor. Ama çok güzeldi. Yarısında ses gitti tekrar dinlemek isterim
Bu şarkıyı bir çok kişiden dinledim ve sesiniz onların yanında sırıtmıyor, bence müzik sektorüne daha fazla zaman ayırarak başarılı olabilirsiniz... Her sey gönlünüzce olsun😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gayet başarılı zor bir şarkı söylenene rağmen sesinde sorun çıkmamış yanlız şarkıya ilk giriş huzur verici güzel
Çok güzel olmuş prenses. Bu kişisel bir olsy buna kırılma ama konusurken ş lerin s okuyan anladın sen onu o konuşma tarzı bana tuhaf geliyor. Ama çok güzeldi. Yarısında ses gitti tekrar dinlemek isterim
Bi sigara yaktım, şahane söylemişsin
Ciddi misiniz siz ya o kadar mı efkârlı söylemişim...🥲 çok mutlu ettiniz beni bu yorumunuzla 🙏🏼
İçten soylemişsin, soylemek icin soylememişsin yani oturmuş sesin. Rica ederim devam et geliştir kendini o ses Türkiye'ye de katıl bence
Çok sağ olun beğendiğiniz için inşallah hayırlısı olur 😌🤲
Bu şarkıyı bir çok kişiden dinledim ve sesiniz onların yanında sırıtmıyor, bence müzik sektorüne daha fazla zaman ayırarak başarılı olabilirsiniz... Her sey gönlünüzce olsun😇
Çok güzel, bayıldım. Şan dersleri alıyor musun?
Nasıl yani soruyu net anlamadım
Soru şu, sesim bu şarkıya uymuş mu nasıl olmuş yani tam olarak bu
şu an dinledim ve tek kelimeyle BAYILDIM😲
Gerçekten beğendiyseniz şu an beni de çok mutlu ettiniz bu yorumunuzla...🙏🏼 :((
Aşırı beğendim bence lütfen geliştir kendini 💁🏼❤️
Çok sağ olun 😌🙏🏼 acaba size bir de hintçe sesimi atsam müsait misiniz onun hakkında da bir yorum yapsanız bana keşke
Daha önce de sesini dinlemiştim muazzam 😇
Sesine sağlık.. :) güzel soylemissin. 👍🏻
Ben çok beğendim
Çok güzel
Babaa bı küçük actim
Neyi açtınız onu anlayamadım tam ama heralde iyi bir yorum yaptınız anlamadım :((
Yani çok içten okumussun rakı açtım anlamında demek istemistim 🤣
Ha anladıım 😂 ben de sigara paketi falan açtınız sanmıştım bir ân 🤭 çok sevindim beğendiyseniz
Fena değil canım 🌸