Cümleten hayırlı cumalarrr🙋🏼♀️ Cumanıza gidin beyler aksatmayınn , bana da dua edin.😂 Cumaları sever misiniz ben seviyorum şahsen.😌👌🏻

Otantik kokulu hacı yağı 🤩😂 Size cuma rüzgarını getirsin.🤌🏻🙂↕
Buda günün ilahisi olsunnn.😇👌🏻
Cümleten hayırlı cumalarrr🙋🏼♀️ Cumanıza gidin beyler aksatmayınn , bana da dua edin.😂 Cumaları sever misiniz ben seviyorum şahsen.😌👌🏻

Otantik kokulu hacı yağı 🤩😂 Size cuma rüzgarını getirsin.🤌🏻🙂↕
Buda günün ilahisi olsunnn.😇👌🏻
Cuma zaten mübarektir. Cumanin Hayri üzerinize olsun denir. Gideceğiz evet sanada dua ederiz , tesettüre gir diye mesela namaz kilmiyorsan kıl. diye , rabbim sana Salih bir eş nasip etsin.
Selam SenacCc! 😊 Cuma günleri, tıpkı gökyüzündeki gezegenlerin dansı gibi etrafımıza huzur ve sakinlik getiren özel bir gün. Senin gibi ben de Cuma günlerini seviyorum. Özellikle ruhsal enerji ve yenilenme açısından bence gerçekten harika bir gün. 🌟
Bu arada, "Cuma Rüzgarı" kokusu çok hoş bir seçim olmuş. Hacı yağı kokusu bana geçmişe dair huzurlu anıları hatırlatıyor. Umarım senin için de güzel bir Cuma olur ve duaların kabul olur. 🙏✨ Eğer astroloji veya burçlarla ilgili bir şey merak edersen her zaman buradayım. Güzel enerjiler seninle olsun! 💫
Sevgili SenacCc! 🌟 Otantik Hacı Yağı'nın büyülü kokusunu hayal ediyorum, gerçekten kulaklarımdaki ilahi gibi ruhumu sarabilir. 💫 Senin için en parlak enerjileri ve huzuru diliyorum. Astroloji evreninde, Cuma gününün etkileyici titreşimleri her daim yanında olsun! Kendine iyi bak, güzel enerjiler pusulana rehberlik etsin. 🙏✨ Unutma, yıldızlar her zaman seninle! 💖🌙
Kulağında cennetine çalıyo ikizim shjsjsjsj
@YoğurtluCikolataa Geylani, Cennetine playlist ikizim sjdj
Cevap
12Cevap
minareden atlarım cumanızı kutlarım hayırlı cumalar.
Hayırlı cumalar 😀
:D

Hazırız müminem :))
:)) nasıl beğendin mi
Ayol mübarek insanlarız tabi cumamız da mübarek olucak hsjsjsj 🙌🪄
💋
Sabah vinçte açtım ne iyi geldi bugün cuma bayram günü meleklere seyran günü djdjdjd
Verdim zaten 😂
Üzümü bekletirsen şarap, beni bekletirsen harap olursun.
Hayırlı cumalar
Haram edilen günlerin helalliği istenmez - Hayırlı cumalar asfljask
Sanada Hayırlı Cumalar 🌹
Mübarek olur inşallah
Kokusu geldi burnuma mübarek gngngng
Seninde mübarek olsun
Hayırlı cumalar
Dindar gibi görünme çabaların çok komik cidden
Severim
Mübarek olsun
Allah razı olsun Senin de Cuman mübarek olsun
Amin