Astroloji & Burçlar Bu terazi burçları olacak kişilerin kız doyumsuzluğuna şaşıran var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daldan dala iştahı bol midesizler. Güncellemeler1 yıl Zoruna giden terazidir Bu terazi burçları olacak kişilerin kız doyumsuzluğuna şaşıran var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% Aslan 1 yıl Yoo bunun burçla alakası yok biz erkekler genel olarak öyleyiz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu burçlar sizide uyutur Yorumla Siyah-Atlı-Prenss Aslan 1 yıl Alakası yok ben aslan burcuyum. Bütün burçlardan olan arkadaşlarım evlendi çoluk çocuğu var ben aslan burcuyum her an başka birinden hoşlanabilirim bir kaç günlük veya gecelik 🤣 Yorumla Siyah-Atlı-Prenss Aslan 1 yıl O terazi falan dediklerini de cebimden çıkarırım 🫡 Yorumla
Alpiiii13 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 İkizler 1 yıl Bence teraziler uysal sen birde Boğayı gör🤣 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Uysal görünümlü kurnaz Yorumla Alpiiii13 İkizler 1 yıl Kurnazlık başka bir boyut tabi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biz İkizler için böyle derler ama ruh eşimi bulursam onunla bütünleşmek istiyorum 🌹 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burcunuzu bağışlar mısınız Yorumla
asyaisteya Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Yay 1 yıl Terazileri iyi saniyodum 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Seni öyle kandırırki Yorumla asyaisteya Yay 1 yıl Terazi kadinlarida mi böyle Yorumla Soran 1 yıl Burcun terazimi Yorumla asyaisteya Yay 1 yıl Hayır genelde arkadaşlarım terazi oluyo hepsi böyle yalancı mı Yorumla Soran 1 yıl Kadını olanıda tanıdım çok fena yalancılar seni ayakta uyutur Yorumla Soran 1 yıl Mesaj at onları sana tanıtırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Knk erkekler genel ya 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Terazi özellikle buldunmu kaç Yorumla
metin6161 Takip Et Yoda Yaş: 36 İkizler 1 yıl Burç lardan anlarmısın 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Fena Yorumla metin6161 İkizler 1 yıl İkizler burcuyum Yorumla Soran 1 yıl Dengesiz kararsız Yorumla metin6161 İkizler 1 yıl Karsızlık doğru ama dengesizlik yok Yorumla
Çiçekbal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% Balık 1 yıl Her erkek öylee 2 7 Yorumla Soran 1 yıl Teraziler ilk sırada Yorumla Çiçekbal Balık 1 yıl Flörtöz olur hava elementleri Yorumla Soran 1 yıl Bu burcu gördüğün gibi kaç bugün sana sevmiyorum der yarın başkasına Yorumla Çiçekbal Balık 1 yıl Senin burcun ne Yorumla Soran 1 yıl İkizler Yorumla Çiçekbal Balık 1 yıl Valla İkizler de cok normal bi burc değil terazinin yanında:) Yorumla Soran 1 yıl Ama biz daldan dala atalamıyoruz en azından Yorumla
mrt_tm_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Yay 1 yıl Boş işler müdürlüğü 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sende burada olduğuna göre epey bir boşsun Yorumla mrt_tm_ Yay 1 yıl Engin dağlarda senin mi Yorumla Soran 1 yıl Kudur Yorumla mrt_tm_ Yay 1 yıl Olur ne zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yoo bunun burçla alakası yok biz erkekler genel olarak öyleyiz
Bu burçlar sizide uyutur
Alakası yok ben aslan burcuyum. Bütün burçlardan olan arkadaşlarım evlendi çoluk çocuğu var ben aslan burcuyum her an başka birinden hoşlanabilirim bir kaç günlük veya gecelik 🤣
O terazi falan dediklerini de cebimden çıkarırım 🫡
Bence teraziler uysal sen birde Boğayı gör🤣
Uysal görünümlü kurnaz
Kurnazlık başka bir boyut tabi
Biz İkizler için böyle derler ama ruh eşimi bulursam onunla bütünleşmek istiyorum 🌹
Burcunuzu bağışlar mısınız
Terazileri iyi saniyodum
Seni öyle kandırırki
Terazi kadinlarida mi böyle
Burcun terazimi
Hayır genelde arkadaşlarım terazi oluyo hepsi böyle yalancı mı
Kadını olanıda tanıdım çok fena yalancılar seni ayakta uyutur
Mesaj at onları sana tanıtırım
Knk erkekler genel ya
Terazi özellikle buldunmu kaç
Burç lardan anlarmısın
Fena
İkizler burcuyum
Dengesiz kararsız
Karsızlık doğru ama dengesizlik yok
Her erkek öylee
Teraziler ilk sırada
Flörtöz olur hava elementleri
Bu burcu gördüğün gibi kaç bugün sana sevmiyorum der yarın başkasına
Senin burcun ne
İkizler
Valla İkizler de cok normal bi burc değil terazinin yanında:)
Ama biz daldan dala atalamıyoruz en azından
Bilmiyorum
Boş işler müdürlüğü
Sende burada olduğuna göre epey bir boşsun
Engin dağlarda senin mi
Kudur
Olur ne zaman