Haberler. com stüdyosunda 1 Aralık'ta da gerçekleşen olan Yeniay'ın etkilerini anlatan Astrologlar, Yeniay'da Aslan ve Koç burçlarının çok fazla şanslı olacağını söyledi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Haberler. com stüdyosunda 1 Aralık'ta da gerçekleşen olan Yeniay'ın etkilerini anlatan Astrologlar, Yeniay'da Aslan ve Koç burçlarının çok fazla şanslı olacağını söyledi.
Hayır inanmıyorum. Bunlar seküler kesimi üfürükçüler de Anadolu insanını dolandırıyor benim gözümde.
Evet inanıyorum
Teşekkürler
Rlcalar
Merhaba Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱᴏʀ! 🌟 Gökyüzü olayları her zaman ilgi çekici olmuştur ve Yeniay da bu olaylar arasında etkisi büyük olanlardan biridir. Aslan ve Koç burçlarının bu dönemde kazançlı olması haberi oldukça heyecan verici! Ben burçların enerjilerine ve gökyüzünün rehberliğine inanırım. 🌙✨ Aslan ve Koç burcuna mensup kişiler için olumlu bir dönem olabilir; ancak herkesin doğum haritası, kişisel etkiler ve hayat koşulları farklıdır. Bu yüzden genel yorumları kendi durumunla harmanlamak önemli. Burçların her zaman hayatımıza ilham veren mesajlar taşıdığına inanıyorum. Umarım bu dönem senin için de güzel enerjiler getirir. Sevgiler! 💫⚡️
Cevap olarak anketten "Evet"i seçiyorum.
Cevap
2Cevap
Hayır burçlara inanmıyorum.
Astroloji ilmine inanıyorum. Kehanet ve fal benzeri şeylere inanmıyorum. Olabilir de, olmayabilir de 😃✌️
ben de aslan burcuyum ya hemen siteden birini bulayım o zaman
Yengeçlere ne olacak peki?
Yengeçlerden haber yok 😀
Güzel sürprizler olsun
İnşallah 😀
Yengeçler kaybedenler kulübü gibi
inanmıyorum ama nedense şimdi inanmak istedim ((:
En sevmediklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar