AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
tanınmadan bir şey düşünmem. karaktere bağlı
Hayatima giren ilk kiz uzak mesafe aslan burcuydu. "Öptüm gözlerinden" derdi gözlerim dolardi🥹. Beni seviyor gerçekten sanmıştım. Cani istemedi mi konuşmaya pek yeltenmez. Problem ne diye sordugumda "bilmiyorum, bizden olmaz" dediydi. Anac ruhluluk var bebegimmiscesine davranmasi hosuma giderdi
Degisikler gerçek hislerini anlamak cok zor
Bende aslan burcuyum ve sevgilime karşı bende öyleydim bazen aşırı derecede ilgiye boğarim bazen onu hiç istemem
Böyle yapmayın ama ya
Kadınların çoğu böyle
Elimde olan bir şey değil regli dönemlerimde böyle oluyorum
Bu gerçekten soğutuyor bir süre sonra insanı, çünkü böyle davrandığınızda bizi gerçekten sevmediğinizi düşünmeye başlıyoruz. Sizin duygulariniz ve ilgi isteginiz gibi bizim de var.
Haklısın ben buna dikkat ediyorim eskisi kadar değilim
Hah regl doneminde boyle oluyorsanız tatli tatli aciklayin durumu
Şu an hani geçmişime bakıyorum uc kadin oldu hayatımda üçü de uzak mesafe. ben gercekten onlara butun sevgimi vermisken onlar böyle hep yarım hissettirdi. Animsayinca Şu an sadece gözlerim doluyor
Öyle anlatıldığı gibi egoist falan değiller, gayet uyumlu anlayışlı ve sevecen insanlar bence, kadını da erkeği de böyle ve bir kötülüklerini görmedim bu zamana kadar
Tek kelimeyle cok giciklar hepsi bir birinden gicik ve egoist kendini begenmis
Bende aslan burcuyum ama öyle değilim lütfen 🥹
En yakin arkadasim da aslan:))) hem de seviyorum yani knk sıkıntı yok. Sende tatli bir insansindir eminim😊
En yakın arkadaşım aslan çok severim aslan kadınını
Elleri açık
Eğlenceli
ama egolu
Sevdi mi oyle bir sever ki sevilen ihya olur , goren duyan hayran kalir
Ben aslan burcuyum ama birsey bilmiyorum hakiinda
havalı olduklarını samimi olduklarını lider ruhlu olduklarını ve son olarakda özgüvenlidirler
Aynen öyle
Tanımadan bişey diyemiyorum iki sohbet edelim anlarız? ahahahah bende yay burcuyum
Yazdımm🙂
Uzak durulması gereken insan tipleri olarak işaretliyorum kanks.
Hayır ya:(
Valla kanks. Abim de aslan ve illet ettiriyor. Arkadaş olarak elbette burcu farketmez kimsenin ama sevgili abi abla kardeş anne baba olmuyor bana :D
Seni böyle dusunduren nedir?
@adeliaAdel Aşırı cimri ve egoistler. Duygusuzlar. Sadece işlerine gelen bir kaç kişiye duyguyla yaklaşırlar. Merhamet duygusu da çok az. Tamamiyle benciller ve ben ne dersem o doğrudurcular. özür dilediklerini hiç görmedim. Tabii ki bu herkes için geçerli değil çevremde ki pek çok aslan böyle. çok azı yarı yarıya :)
Ben aslan burcuyum, soylediklerinin üzerinden gidelim. Biz ona cimri demiyoruz, tutumlu diyoruz. Olduğunda Erkek ya da kız arkadaşlarıma birseyler ismarlamayi severim. Hak edene duygumuzu gosteriyoruz. Herkese degil. Bazen umursamaz olabiliyoruz. Bu bizi duygusuz yapmaz. Yerine göre benciliz. Yerini geldiğinde özür de dileriz 🙂 aslanlar bence en cömert burç.
@adeliaAdel Neeeeyyyyyyyy. Anam 1 tl ekmek parası istese vermez abim :D Küçükken tombi cips parası isterdim yarın tombi + sakız olarak geri isterdi :D En cömert burç boğa... Onlar kadar eli açık görmedim. Özür dileyen bir aslan la bile karşılaşmadım maalesef. Haksızsa ve bu kanıtlarla ortaya çıkarsa hemen pisleşiyorlar :D Arkadaşlarımda böyle abim de. Ama dediğim gibi herkes belirttiğim tüm özelliklere sahip olmaz ama net söylüyorum gerçekten hayat burçlardan ibaret olsa ve tercih yapmak zorunda olsam aslan burcunu istemezdim yakınımda. Ancak arkadaş olabilecek kadar yakınlaşmak makul :D
Bence sizin abinizin yaradılışında cimrilik var. Aslanlarda kendini beğenmiş oldugu için gurularına dokunuyor olabilir özür dilemek ama genelimiz boyledir diyemeyiz, yeri geldiğinde Haksizsak özür dileriz. Ayrıca Aslan burçlari güzel ve yakışıklı oluyorlar:)
@adeliaAdel ehee ona katılıyorum. Yakışıklı ve güzel oluyorlar. Ben nedense hep başak burcu kadınına aşık oluyorum. Ya da diğer bir deyişle başak burcu kadını benden hoşlanıyor :D Boğa yım yukarıda yazdığımdan anlamışsındır. Belki de avcı av ilişkisinden dolayı duygusal olarak bana iticiler :D Tekrar tekrar yazıyorum tabii ki herkes için geçerli değil. Mesela soruyu soranın üzgün surat atmasına üzüldüm. Demek ki duygusal.
Belki de aslan burcu kadınları disinize göre olmadigindan, duygusal anlamda hareket etmediginden itici oldugumuzu soylemeniz normal buluyorum🙂.
@adeliaAdel Yok kadın erkek hepsine aynı uzaklıktayım :D Sadece başak ve balık burcunu kendime yakın buluyorum. Sohbet için teşekkür ederim :))
Rica ederim)
Liderlik, ego, baskın karakter
Ego hariç bence ha
Kadını candır erkeği beş para etmez
insan olduklarini
Aslan burcuyum 🦁. İyi düşünüyorum
Anaç ruhlu ama dengesiz de
Aslan burcu kadınıyım. Neyi merak ettin mesela?
Sexe düşkün
Bir şey düşünmüyorum
Cansağlığı🤷♂️