Severmisiniz onları. Gerçi sevmemeniz için bir neden goremiyorum. Gayet sevimli , sempatik, empatik, enerjik, güler yüzlüyüzdür. Kusur gibi görünen tek bir yönümüz var oda egomuz. Ustune basarak soyluyorum kusur degil kusur gibi algilanabiliyo sadece:) Ama tatliyiz ya😍😍 Sizde bana katılıyosunuz oyle degil mi:)
Not: yorum yazan arkadaslar kendi burclarini da soyleyebilirse çok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler🙏
Aslanların güzelliği peki okey de karakterlerini genel olarak beğenmiyorum. Biraz bencil tavırlar suratlarına yansıyor zaten. Kendilerini çok düşündükleri için güzeller sadece :D Huyları güzel olsa daha iyi :D
Bizi sevmeyenler genelde bize ayak uydurmak zorunda kaldıkları içindir ayrıca bizi sevmemeleri ya da hakkımızda ne düşündükleri hiç önemli değil, bazıları buna ego diyo umrumda değil ( aslan)😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Severim İyi hoş ama ne ego var öyle ya. Bıktım egodan. Ön planda olsun, herkes sevsin, ah padişahım kraliçem sultanım , falan filan. Zaten kafasına göre konuşup trip atıyor.
Valla hiç bencilliklerini görmedim. Çok ilginç, gerçekten herkesin şikayet ettiği huylarının tam tersini gördüm onlardan. İş aşk sosyal hayat olsun hep böyleydi. Zaten şu ateş grubundan başkası peeh yani.
Zaten seninle iletişim halindeki tarafi güneş burcu olamaz. bu tarz ikili ilişkilerde yükselen burclarini görürüz. Yani güneş burcu kocsa ikiniz arasında o göze çarpmaz yükselen burcuyla muhatap olmuş olursun. Muhtemelen yukseleni farklı bi burctur.
Kova, aslanla tensel çekimi müthiş, ama taban tabana zıt, asla anlaşamayan bir burç. Zamanında bu kadar zıtlığa rağmen çekimden dolayı vazgeçemediğim, bana hayatımdaki en büyük zaman kaybını yaratan biriydi aslan.
Aslan burcuyum ve her ne kadar burçlar ile yaşamamış olsamda özelliklerimi taşırım Aslan bucu kadınıda erkeğide baskın karakterdir sahiplenicidir kıskanır güçlüdür Aman dileyene arkasını dönemez
Aslan Kadınları Kısa boylu çelimsiz egoist korkak ve kafası kırıktır. Aslan burcu erkekleri sportif vucutlu kilo almaya yatkın bakım yapınca adama benzeyen tiplerdir karakter olarak şüpheci ve her boka iddaaya giren kendini zeki sanan ama icraata gelince bi bok beceremeyen hıyardır. Çevremdekilerden biliyorum.
Not:köpekbalığı burcuyum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Akrep kadar ateşli oluyor mu aslan kadini peki? Bilgim yok hic Ben boğayim bu arada
Ben yay burcu erkeğiyim. Aslan burcu kadınlarını kızlarını da severim Aslan burcu bir kız arkadaşım olsun işten gelsin ayaklarıma masaj yap ayaklarımı öp kokla beni öp kokla desin seve seve yaparım ciddi söylüyorum