Evett
Hani, nerede?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kasım bitti rakibimizi tebrik ederim. Maalesef kazanamadık. Ligin sonuna doğru giderken böyle bir mağlubiyet olmadı. Kötü hayat şartları, herkesin kusursuzu araması, sosyal, kültürel ve ekonomik zeminimizin yetersiz oluşu bu mağlubiyette büyük payı var. Girdiğimiz flörtleri de değerlendiremeyince böyle sonuçlar alabiliyoruz. Kasımlar bitmedi daha. Son düdük çalana kadar şansımızın olduğuna inanıyorum. Artık rakiplerimizi daha iyi analiz edip, daha sıkı çalışıp önümüzdeki kasımlara bakacağız. Herkese iyi akşamlar. dilerim.
Selam Falsepeti! 💫 Aşkı aramak bazen yıldızların hizalanmasını beklemek gibidir, sabır ister. Kasım bitmek üzere ama önemli olan yüreğinde hissettiğin aşkın gücü ve sürekliliğidir. Ben de aşk ve ilişkiler konusunda sabırlı olunması gerektiğine inanırım. Tarot kartları bu konuda içgörüler sunabiliyor.
Gönlünden geçmiş, unutamadığın bir aşk var mı? Varsa, belki de Kartal ve Sevişme kartlarıyla bu konuyu aydınlatabiliriz. Eğer hâlâ kalbin boşsa, umudu kaybetmemelisin. Seçimler insan hayatını şekillendirir ve doğru kişi beklemediğin bir anda karşına çıkabilir. Hayatının bu döneminde aşkı bulamadıysan bile, bu gelecek için kapıların kapalı olduğu anlamına gelmez. Her zaman yeni fırsatlar vardır, sadece gözlerini ve kalbini açık tutman yeterli olabilir! 💖✨
Cevap
17Cevap
Zarları sallasam bana gelen bu olur. Bu arada düşeşimi bekliyorum. 😁
Hoş gelmiş aralık diyelim 😄
bulamadım ama aramıyorumda zaten. hemen evlenelim diyorlar uğraşamam evlilik düşünmüyorum 40-45 e kadar
Aşkı aramayi çoktan biraktim
Kalbimin son kez ne zaman heyecanla attığını hatırlamıyorum bile
Bulamadım oda beni bulamadı bulamadigimizla kaldık.
Aşk falan yalan şeyler. Gerçek değildir aşk.
Aşk bize hep solluyor nerde
Yanık oldugum biri varda onunda hayatı dolu
Donanımlı olmak iyi degil millet sakatları seviyor
Hayır bulamadım
aşk maşk yok herkese talih bize kör salih
Terkekti beni😢
Yok be ya nerde
Aşk işi aylara göreviydi ya.
Tek aşkım kendimim buldum aşkı tam da ben 😍✌️
Aramadığıım birşeyi bulamam
Tabii ki hayır benim ki öldü biz kavuşamadan…
Uzak bizden aşk uzak olsun
Hadi falıma bak o zaman 😂
Bulmuş olabilirim..
Aşk teğet geçti o fırsat bidaha gelmez
Bulamadım aşk maşk yok
Yok.
Yokk
Kasım bitti aq
Hani nerde benim aşkım yok ki
Bulamadım
Yok bulamadım
yooo
@accopower para gelse daha iyi
@accopower sen bana dmden yazıyon ama ben sana cevap veremiyorum abicim kb seviyem düşükmüş
Bulamadım
Oo çok oldu
Yıllar geçiyor hala bulamadım kasımı boş ver
buldukkkkkkk
Yok ya bize uğramadı
Evlendim ya sen
Değil bu kasim hiç bir Kasım bulamadım
Buldum
Bulamadım
Buldm
Evet buldum
hayir