zıt kutuplar birbirini çeker denilerek uyumlu burçlar arasında gösteriliyor ama bence asla değiller. annem kova babam aslan ikisi de birbirini aşağılar durur gerçekten de birbirlerinin tam zıttılar. birinin yapmak istediğini öteki istemez. annem dışarıya karşı çok cimridir babam biz yemeyelim onlar doysun diye önümüzdeki yemeği verir. babam din konularında daha tutucudur annem sorgulayıp açık bulur. babam daha empatik ve ince düşüncelidir annem duygudan pek anlamaz, çat çat kırar karşıdakini vs. uzar gider.
kısaca asla uyumlu olduklarını düşünmüyorum. arkadaş olarak da değiller bence. sizin çevrenizde ya da sizin içinde bulunduğunuz bir aslan kova ilişkisi var mıydı? nasıldı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
3 senemi harcadım. Tensel çekim çok güzelde kafa asla uyuşmuyor. Birinin ak dediğine öteki b.. ok diyor.
sen hangisisin
Kova
evet ikisinin kafası çok farklı çalışıyor. aslan egolu gözükür ama her şeye alınır. kova da pek ince düşünmez. aslan yara aldıkça pençelerini çıkarıyor. kova ne olduğunu bile anlamaz. zor yani asla uyumlu değiller
Anladım anladım da 3 sene geçti işte
Aslanı doğadan koparıp besleyim dersen kovaya ihtiyacın olur. Aslanı öyle kaplarla doyuramazsın. Çok git gel yapman gerekir. Doğada ise aslanın kovaya ihtiyacı olmaz.
Kaos bir ortam olacağı kesin
bizim ev her gün
:)) yaapcak bişey yok
Aslan kandinsa baskindir
babam