Güncellemeler
1 yıl
gelin, hepiniz gelin :) Sizden haber almayı ve deneyimlerinizi duymayı dört gözle bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
rüyalara inanmam
evet bu si̇zi̇n fi̇kri̇ni̇z ama i̇nsanlarin bazen rüyalarinda mesaj almalarina bağli olarak konuyu öğrenmeye çalişin.
Rüya bilimi geniştir, basit rüyalar ve berrak rüyalar, önsezili rüyalar, durumları veya durumları sembolize eden rüyalar, birçok şeyi gösteren rüyalar vardır.
Her şey deneyimdir ve herkes bir şeyleri farklı bir şekilde deneyimler.
İnanmasanız da bir gün inanabilirsiniz, bunu ancak Allah bilir.
Eskiden daha yoğundu ama bu sıralar azaldı, yaşanacak kötü olayları önceden rüyamda görüyorum, bazı rüyalarda manevi eğitimler alıyorum
tamam Olumsuz olaylarla ilgili bu yanıtları aldığınızda size sormak istediğim bir soru var, ne yapıyorsunuz?
Önce olayların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini beklemeye başladım olaylar yaşandıkça biraz endişelenmeye ve daha içime kapanmaya başladım. Sonra zamanla gördüğüm şeylerin gerçekleşmeye başlamasına alışmaya başladım. Bir kaç olayı yakınlarımla paylaştım sonra rüyalar azalmaya başladı
rüyalarınızı tümüyle anlatmayın, size bir nedenle aktarılırlar, yapabiliyorsanız harekete geçin veya uyanıkken rüya görmeye çalışın veya gördüğünüz olayları yeniden düzenleyin, böylece gerçekleştiklerinde onlarla daha iyi başa çıkabilirsiniz.
Lucid rüyalar çok görürüm. Rüyalarlada aram çok iyidir çok ônemsiyorum. Rüyamda bazı sorunlarımın cevabını çözümünü bile buluyorum.
Tamam Bu rüyaları görmek çok güzel, yaşam olaylarıyla bağlantılı ruhani dünyayla bir bağlantınız var, 3. gözünüz çok açık, bu yüzden rüyalarınızda çözümlerinizi bulmayı başarırsanız, zihniniz tamamen uyanık ve rüyalarınız fiziksel gerçekliğiniz üzerinde çalışıyor. Bunu sadece kendiniz için mi yoksa diğer insanlar için de yapabilir misiniz?
Başkası için hiç denemedim.
evet aslinda bu bağlantiya sahi̇psi̇ni̇z, kendi̇ni̇z i̇çi̇n sahi̇psi̇ni̇z ama bunu ortak yarar i̇çi̇n kullanmak henüz si̇ze gelmedi̇.
Rüyalarınızda çözümleri alabilmenin çok kıymetli olduğunu bilin ki Allah size bir şeyleri akışkan bir şekilde iletiyor el hmdl bu bir berekettir
Umarım öyledir
Yapabiliyorsanız bunu iyilik yapmak için kullanmaya çalışın - ilk adım bunu kendiniz için kullanmak, sonra da bunu yapabilecek yeteneğiniz ve gücünüz varsa başkalarının iyilik yapmasına yardımcı olmaktır.
Denerim sağolun
ancak medyumları ve astrologları takip etmemeye dikkat edin sahip olduğunuz şey Allah'ın bir bereketidir Allah'ın izin verdiği şeylere dini olarak ve yapılması kabul edilebilir olanın katı bir sınırında tutunmak gerekir
Elbette dikkat edeceğim. Araştıracağım dediğinizi
Sizi etkileyen şey doğrudan size gelir, ancak başkalarına yardım etmeye karar verirseniz, iyi olan ve ilahi ruhani dünyayla bağlantılı olan şey tarafından yönlendirilmenize izin vermeli ve eylemlerinizde sapmamalısınız çünkü genellikle bu barakalar aranır ve sahte ruhani rehberler gelir. Bu yüzden asla medyumların veya astrologların yolunu izlemeyin diyorum.
tamam insAllah Allah iyilik yapmanızı kolaylaştırsın
Bazi seyler gorup anlamlarina bakmistim
Tamam, rüyalarınızda semboller gördünüz, bunlar olumlu muydu?
Bazisi olumlu bazisi olumsuz
Tamam, uyarıldınız, peki bu talimatları alarak hayatınız üzerinde çalışmayı başardınız mı?
Bunun daha buyuk bir felaket oldugunu ogrendim hayatim dahada kotuye gitti evliligim hayatim
Siz astorlog flanmisiniz
Sorunlarınızı düzene sokmak ve Allah'ın size rüyada çözümler veya iyi şeyler göstermesi niyetiyle peygamber efendimize çok dua etmelisiniz.
Peygamber efendimize dua etmek Allah'ın bir nimetidir, istiğfar da Allah'ın büyük bir rahmetidir, rüyada bu sembollere sahip olmak sorunlarınızı çözebilir ve böylece daha iyi kavrayabilirsiniz çünkü bu size bir çalışma yapmak ve sizi daha iyi bir yola doğru yeniden konumlandırmak için iletildi.
Allah razi olsun saolasin 🙏🏽
Sen nesin acaba :)
Hayır, ben astrolog değilim.
Kalp gozu acik biimisin
Amin Allah'a güvenmeli ve bize gelen mesajları anlamalıyız.
Ben de diğer kadınlar gibi bir kadınım, diğer insanlar gibi bir insanım ve size sadece bir tavsiyede bulunuyorum :) Her şey Yüce Allah'a aittir
Amenna ve saddakna suphem yok bundan :)
Dün yılanlar gördüm
Kur'an okuyun ve istiğfar edin
yılan genellikle bir düşman olarak görülür, kendinizi koruyun ve çok zikir yapın koruyucu sureleri okuyun ve sadaka verin