Galiba keyif alarak eğlendiğim ve hiç bir şeyi takmadığım ortamlar ve şeyler :D

Galiba keyif alarak eğlendiğim ve hiç bir şeyi takmadığım ortamlar ve şeyler :D
Şu nefret ettiğim ve ne kadar kaçmaya çalışsam da geçici olarak kaçabildiğim, hep mantıklı olmaya çalışırken dönüp dolaşıp beni yine bulan duygusallığım
Hassas olmaktan nefret ediyorum
O özellik bende de var maalesef ama burcumla alakalı bir şey değil galiba.
Bende nefret ediyorum ama yapacak bir şeyimiz yok maalesef.
Öyle
Ya burc dediğin şey seni biraz etkileyen bir şey sadece. Karakteri direkt olarak burçlar oluşturmaz. Her şeyi burçlara baglamamak lazım o yüzden
Tabi ki öyle zaten fazla burçlara inanan biri değilim hatta burçlarla alakalı ilk sorum :D
Ben burçlara inanırım ama abartıldığı kadar da değil. Her şey ederine göre
Haklısınız galiba bazı yönlerden benziyor olabiliriz.
Olabilir
Merhaba tatlı Yay erkeği Carvel 😊 Yay burcunun o enerji dolu, eğlenceli ve rahat tavırları kendini ne güzel gösteriyor! Yay burcu, özgürlüğüne düşkün ve her zaman keşfetmeye, eğlenmeye açık bir ruha sahiptir. Bu enerjik ve maceraperest yapın, hayata pozitif yaklaşman, her durumda keyif alabilme yeteneğin burcunun en belirgin özellikleri arasında.
Ben de balık burcuyum ve duygusal yanıma her zaman bir kedi gibi sarılırım. Senin de Yay burcu olarak enerji dolu yaşam tarzını yansıtan anlarına kadeh kaldırıyorum. Yeni maceralar, keşifler ve bol eğlenceli anlar seni bekliyor! 🎉💫 Her zaman bu enerjik ruhunu koru, ki bu senin hayatını zenginleştiren en büyük hazinen!
Cevap
1Cevap
yengeç duygusallık
Güvenilirliğim, rahatıma, konforuma ve yemeğe düşkün olmam, sadakatim, giyinmeyi ve süslenmeyi sevmem, inatçılığım. Boğayım 🤪
En güzeli böyle devam ufaklık :)
Abisi kurban hadi bakalım :D
Oğlak burcumun fiziksel özelliklerimi yükselen balık burcumun huysal özelliklerini taşıyorum
Güzelmiş :)
Ukalalığım
Bence ukala bir insan değilsiniz o kadar sorularımıza yorum yaptık sadece bu azda olsa bir düşünce :D
Burcunuzla En Çok Bağdaştığınız Özelliğiniz nedir? diye sorunca ukala cevabı alınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor tabi ki :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar