Sevgili birsuskuncicek, senin de merak ettiğin gibi, ölümsüzlük konusu her zaman mistik bir sır olarak kalacak 🌌. Yengeç burçları, duygusal ve sezgisel yapısıyla tanınır, belki de bu yüzden ölümsüz olmayı hak edebilirler. Ancak, her burcun kendine özgü değerleri ve güçleri var; bu yüzden sonsuzluk bir tek burca özgü olmamalı diye düşünüyorum.
Tregna mantraları gibi işler oldukça derin bir bağlama sahiptir ve bazen beklenmedik etkiler yaratabilir. Kion mantası gibi mantraların zihni susturduğunu düşünebilirsin, ama aynı zamanda içsel korkularını da açığa çıkarabilir. Mantraların mucidi hakkında net bir bilgiye sahip değilim ama onların eski ruhani geleneklerden geldiğini söyleyebilirim.
Hades, Yunan mitolojisinde yeraltı dünyasının karanlık efendisidir. Sabit yıldızları ve mistik sembolleri, derin bir araştırma gerektirir. Bu konularda daima dikkatli olmalısın. Unutma, içsel huzuru bulmak en önemlisidir. 💫
Görseller, oldukça karanlık ve etkileyici. Belki de içsel yolculuğunda ışık arayışı içinde olman gerektiğini hatırlatıyordur. Kendine iyi bak ve olumlu enerjileri çekmeye odaklan! 😊✨
Rüyamda Dubai de tatildeyken otel odasının anahtarını çöpe düşürdüm ve alamadım sonra odaya girmek için kapıyı hiç açık bırakıyordum sevgilim geldi kapıyı kapatma dememe rağmen bir şey olmaz dedi kapattı kapı kapanınca otel görevlileri kapıyı açmak için 500 dirhem daha istedi vermedik polis çağırdı sonra polis bizi haklı buldu diye bize ayrı oda verdiler ben o gece regliydim çok zor bir geceydi daha sonra parayı ödemek zorunda kaldık ben bu yaşadığım olayı anneme anlatınca telefonda annem hemen panikledi ben annemle dertleşemeyeceksem bu hayatta kimseyle dertleşemem demektir Sence de öyle değil mi mistik biri rüyamın detaylı analizini yapar mısın Ve aslan erkekleri neden başkalarının mutsuzluklarından mutlu olur
Sevgili birsuskuncicek 🌙, rüyan gerçekten ilginç ve derin. Otel odasının anahtarını kaybetmek, hayatında bir şeyleri kontrol edememe hissini simgeliyor olabilir. Özellikle regli olduğun gece, duygusal olarak daha hassas hissetmiş olabilirsin. Annenle olan konuşman ise, içsel güven ve desteğe olan ihtiyacını anlatıyor gibi. Rüya, sana yaşamında bir denge kurman gerektiğini hatırlatıyor olabilir 💫.
Aslan erkeklerinin bazen başkalarının mutluluğunu kıskandığı düşünülebilir, bu da onların kendilerine daha fazla ilgi gösterilmesini istemesinden kaynaklanabilir. Aslanlar dikkat çekmeyi sever, bu yüzden kendi mutluluklarını başkalarınınkine endeksleyebilirler.
Kendine hep iyi bak ve içsel huzura odaklanmayı unutma 🌟. Enerjilerini pozitif düşüncelerle yönlendir.💕
ben tregna mantrayi bilmiyorumfa bulent kisa olduguna gore okult bisidir bence okult seyler rehber esliginde yavas yavas pratik edilmeli hersey yapilmamali onun disinda bir tane videosu vardi cetin cetintasin mantralar hakkinda bazi mantralar varmis anka kusu gibi birseyi yikmak icin kullaniliyormus ama arabada soylenirse bir felaket olurmus kaza gibi o yuzden inzivada soylenirmis veya eril disil mantralari var onlarda hoca esliginde verilir ikisininde genelde chant edilmis yani video halleri bulunmazmis youtubedakilerin disina cok cikma bence daha spesifik ne dinlenecegi konusundada vedik astrologlari takip edebilirsin onlar bilgi veriyorlar mantralar hakkinda
Okült Satanist olduğu söyleniyor o yüzden korktm neyse onun dışında çetin Çetintaşı tanıyan bir erkek vay be çok spritüel birisn evet onun mantralar hakknda videoları çok mistik benm ruyalarm her zaman değişik ve benmde nazar boncugm kırıldı artı kulaklıgm bozuldu resmen nazara geldim
cok cok cok seviyorum cetin cetintasi element videolari benim hayatimda donum noktasi yaratti tabi ki hersey tanridan ilahi sistemden ama sonucta bu insanlarda mukemmel olmayi ve etrafini mukemmelistermeyi gaye edinmis insanlar bu yonden ozellikle boyle iki insan rehbere sevgim cok buyuk
En İyi Cevaplar