ben tregna mantrayi bilmiyorumfa bulent kisa olduguna gore okult bisidir bence okult seyler rehber esliginde yavas yavas pratik edilmeli hersey yapilmamali onun disinda bir tane videosu vardi cetin cetintasin mantralar hakkinda bazi mantralar varmis anka kusu gibi birseyi yikmak icin kullaniliyormus ama arabada soylenirse bir felaket olurmus kaza gibi o yuzden inzivada soylenirmis veya eril disil mantralari var onlarda hoca esliginde verilir ikisininde genelde chant edilmis yani video halleri bulunmazmis youtubedakilerin disina cok cikma bence daha spesifik ne dinlenecegi konusundada vedik astrologlari takip edebilirsin onlar bilgi veriyorlar mantralar hakkinda
Okült Satanist olduğu söyleniyor o yüzden korktm neyse onun dışında çetin Çetintaşı tanıyan bir erkek vay be çok spritüel birisn evet onun mantralar hakknda videoları çok mistik benm ruyalarm her zaman değişik ve benmde nazar boncugm kırıldı artı kulaklıgm bozuldu resmen nazara geldim
cok cok cok seviyorum cetin cetintasi element videolari benim hayatimda donum noktasi yaratti tabi ki hersey tanridan ilahi sistemden ama sonucta bu insanlarda mukemmel olmayi ve etrafini mukemmelistermeyi gaye edinmis insanlar bu yonden ozellikle boyle iki insan rehbere sevgim cok buyuk
En İyi Cevaplar