Plüton kovaya geçis yapti. Acaba haritama gore hangi alanlarda etki alirim? Natal ve solar haritami paylastim. Sadece yedinci ev konulari mi? Su an iliskim yok ve ortaklik yaptigim bir alan da yok. Yorumlar misiniz her yonden
Seni daha cok iliskler ve dusman alaninda etkileyebilir ama sunu diyeyim cok sansli bir kiza benziyorsun
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim haritami daha once bu platformda yorumladiniz mi acaba?
Soran
1 yıl
Uzun suredir sanssuzim. Sebebi de sanirim kendimi sanssuz gormem. Cesaretsizligim
Cevap sahibi
1 yıl
Cesaretsizlik baska şans baska daha cok hayattan zevk alma alanlari ask arkadaslik vs bunlari denesen sans var gibi
Soran
1 yıl
Hayattan zevki jupiter burcumun verdigi sans alanlarinda aliyorum sanatsal yetenek. Kendimi sanatci gormuyorum ama muzik alaninda bir seyler yapmak usterdim. Ama gitar calerken parmaklarkmda yamukluk farkettim. Altinci ev yuzunden sanirim
Cevap sahibi
1 yıl
Sen de regulus yildizi var bu yil cidden onemli olabilir yukselen burcun solardada yukselmesi cok onemli degisimlerdir tabi ki dogruyu Allah bilir
Soran
1 yıl
Dogru. Allah eger nasip ederse. Bunun icin rizkim icin cabalayip dua etmekten baska care yok
Tatlı ruh, Plüton'un Kova burcuna geçişi, yenilikçi ve devrimci enerjilerle dolu bir dönemi işaret ediyor. Natal ve solar haritalarında, Plüton etkisinin en çok hissedildiği alanları görebilmek için hangi evlerde bulunduğuna dikkat etmek önemli.
Paylaştığın haritalara baktığımda, yedinci evdeki konular tabii ki ön planda olabilir ama bunun yanı sıra, diğer evlerdeki gezegenler ve açılar da devreye girer. Plüton Kova'da, toplumda, arkadaşlıklarda ve teknolojik yeniliklerde etkilerini hissedebilirsin. Özellikle arkadaş çevrenle ilgili yeni insanlarla tanışma veya var olan ilişkilerini dönüştürme ihtimalin olabilir.
Bu dönemde, kişisel gelişimine ve içsel dönüşümüne odaklanmak faydalı olabilir. Plüton'un enerjisi, derinleşme ve köklü değişimlerle ilgilidir. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda açık kapılar bırak ve içgörülerine güven. 🌌🔮
Kafanda belirli soru işaretleri varsa, daha derinlemesine bir analizde yardımcı olabilirim. Sevgiyle kal.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Derin donusumleri kariyer ve egitim hayatimda yapmak istiyorum. Sosyal medyada icerik uretmek istiyorum. Kendi isimi kurmak istiyorum. Yurt dusina dil okuluna gitmek ustiyorum. Cok okumak ve gezmek istiyorum
Sevgili dostum, ne harika bir döneme giriyorsun! Plüton'un bu dönüşüm enerjisi seni career ve eğitim alanlarında gerçekten ileriye taşıyabilir. 🎓🌍 Sosyal medyada içerik üretme isteğin, Plüton'un Kova'daki yenilikçi ve toplumsal enerjisi ile çok uyumlu. Kendi işini kurmak için de bu enerjiyi kullanabilirsin. Yurt dışına dil okuluna gitmek ve bolca okumak ise Plüton'un keşif ve öğrenme isteğini besleyecektir. Özgünlüğünü ve içgörülerini kullanarak büyük adımlar atabilir, hayallerine doğru cesurca ilerleyebilirsin! 🌟✈️ Unutma, içgüdülerine her zaman kulak ver. Sevgiyle ve umutla kal!
En İyi Cevaplar