daha once sevgilim olmadı ve su anda ben olmasını istiyorum ama erkekler nasıl ve ya neyden etkilenir hic bir fikrim yok taktık verir msinizzzz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
çapkın kankan yok mu öğretsin sana
ne yazık ki onların da bahtı kapalı
sana erkek tavlamayı öğretecekler kaşıkla yedirsinler demedim 😁
Disardaki her erkegimi etkilemek istiyon vaybe
gaksçdbskalsbdka ya hayır oyle degil hedefim o kadar geniş degil ben size genel olarak soruyorum nelere dikkat ediyorsunuz ne sizi etkiliyor
Aklinda biri var mı
net biri yok diyelim tanımadığım insanlar var ay bu da garip oldu tanısmadıgım insanlar var diyelim
sadece yaz erkekler hemen etkilenir 😂😂
Sevgili yapmak mı istiyorsun
bi sg pp den anlasılıyor niyetin
Sorduğun soruya bak sen önce mal değneği
İNSAN GİBİ SORU SORDUM AQ CEVAP VER GEC NELERE DİKKAT EDERSİN SANKİ BU GECE BENİMLE GECİRİR MİSİN FALAN YAZMISIM
Kes lan zurna
yag tulumu olmayan fizigini koymus pp ye
Kudur öyle orada sen bu kafayla çoooook beklersin
ya kes afgan sen de olmayan vucudunla kadın tavlamayı cok beklersin
Biraz daha hakaret edersen hesabın patlayacak devam et bakalım
hı yanı afgan oldugunu kabul ediyosunuz İLK SEN GİT 2cm
Aciz bir ezik olmasan soruma sadece hayır der geçerdin ama gizli aciz bir eziksin
Ailene bak Afgan arıyorsan belki yakınındadır
real de hic kimse bakmamıs diye kadın sitesinde kız tavlamaya calısıan biri mi soyluyo bunu
aynen kanka en afgan benim ULKENE DOOOOON
Aynı zamanda ırkçı bir pisliksin
bunu bir iltifat olarak algılıyorum 😌😌
- IQ ile buralara kadar iyi gelmişsin tebrikler
hergun yuzlerce kadını taciz eden insanlara karsı nasıl saygılı olabilirim sizin yuzunuzden ulke mahfoldu bizden cok onlara bakılıyor benim ülkemde onlar daha luks yasıyor ben bu muameleye karsı saygılı olamam
Ben Afgan falan değilim andaval çocuk kendi ithamına kendin inanıyorsun ya bir git ne halin varsa gör
tamam hadi afgan degilsin sen buna saygı duyuyorsun ben buna da karsıyım ondan sonra ırkcı ben oluyorum
Saygı duyup duymamak ayrı bir şey bir ırkı komple hedef almak ayrı bir şey cahil cuhüla var diye hepsi öyle mi hepsini aynı kefeye koyuyorsun Avrupa sana aynısını yapıyor sonra Avrupa birliğine almıyor kızıyorsun değil mi biraz objektif akılcı bak mantıklı düşün tutarlı konuş
Kendi milletini milliyetini ülkeni sev başkasını böcek olarak görme elin Almanı Türklere zulüm edince karşısına dikilip tepki gösteriyoruz aynı şeyi sen yapma bari
bunlar misafir falan degil ki kovmadan gitmiyorlar hem avrupa beni kendi vatandasından daha iyi mi yasatıyor ya da kendi vatandasından alıp bana mi veriyor hayır ayrıca kendi ulkeleri icin savasmak yerine geliyorlar benim ulkemde tatil yapıyorlar yani sucu olan ve ya olmayan butun multaciler bana zarar veriyor cunku benim alıcagım parayı onlar alıyor yiyor
bizmi onlara zulüm ediyoruz bebek gibi yasıyorlar ornek vericek olursak benimle aynı apartmanda evi olan bir suriyeli var adam ben evimi zar zor satın almısken adam benim zar zor aldıgım evi depo olarak kullanıyor artı bir dukkan ve bir evi daha var nerde adalet o evi neyle aldı sanıyorsun
Bende ülkeye çok faydalılar gelsinler demiyorum mevcut durum bu şu an umarım herkes kendi ülkesine döner hayatını en iyi şekilde yaşar sevmemekte özgürsün nefret söylemi ve ırkçı saldırgan tutum iyi bir şey değil onu anlatmaya çalışıyorum nefret tohumu ekersen toplum olarak iki toplum arasındaki çatışma kaos emperyalizmin ekmeğine bal sürer bundan sen de ben de fayda görmeyiz rüzgar eken fırtına biçer yoksa kimse al evine sahiplen demiyor sana
ama bak soyle bir durum da var biz tepki gostermedikce rahatsiz oldugumuzu anlamıcaklar benim bu durumdan rahatsız oldugumu gostermem icin bir seyler yapmam, soylemem gerkiyor ki belki soylediklerimizi biraz olsun dikkate alırlar
Bunun yolu bu değil evet bende o münferit olaylardan üzülüyorum sinirleniyorum kadınlara kızlara sokakta yapılanlar canımı sıkıyor ama onun yaptığı nasıl suçsa bir milleti toptan hedef almak ırkçılık yapmak dünyanın her yerinde suç nefretle öfkeyle hareket etme aklını kullan.
Ne için nerede
anlamadım
Neden etkilicen amaç ne
olmasını istiyorum bi neden yok
İlgiye dayanamayiz
Detay istersen yaz
abaza olma lutfen sadece bir tavsiye istedim
Tamam tavsiye vericem yaz demekle abaza ne alaka aq
hi tamam kb knk oyle bi yazmissin ki yasvican falan zennettim
Türkish girll
Adhskdhjsfbej yaz dediğim için sakin beni polise falan ihbar etme
Hazırlıklı ol sönxmsnzk
turkish girl falan diyosunu da bu devirde kardeşim cok napalım kollamak lazım
abnaşzxçsbkala ya yavsk cok
Adhsdjfjfd haha neysee
Haklısın bu arada psikoloji kalmadıı göçmenistan sağolsun.
ben hala cevap alamadim ya bir kadında en cok neye hangi davranisınıma dikkat edrsinşz
Bence bütün erkekler farklı öylesi var ki zekasına bazısı var ki sadece fiziksel özelliğine değer veriyo ki şu an ki erkeklerin çoğu güzelliğine önem veriyor.
Klişe ama gerçekten senin duygularını sesini mizahını senin çirkin halini bile içini görerek seven biri olmadığı sürece hayatı sen kendine zehir edersin. Onun için bişe değişmez kullan at çöp adam.
yardımcı olurumda burdan zor :)
ya abaza olmayın lutfen ya insan gibi bi soru sordum cevap ver gec iste
Beni etkile
Frikik ver
yok ya oropbu degilim ben bir erkegın beni sadece fizigim icin sevmesini istemem sen boyle dusunuyorsan asırı yanlıs
Böyle düsunmuyorum öylesine yazdım. Değişir bazıları ağır basli kadın sever bazıları yılisik. Kimi etkilemek istediğine bağlıdır