Astroloji & Burçlar Hem burcum hemde yukselenim yay yani cevremdeki insanlar pek hoş karşılamıyor bu durumu neden? Ünal17 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Zaten milyonda bir denk geliyormuş Hem burcum hemde yukselenim yay yani cevremdeki insanlar pek hoş karşılamıyor bu durumu neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. takma insanlara bence 0 1 Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Knk takmıyorum zaten sadece ne bu sınır diye merak ettim
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Aslan 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 360 cevap paylaştı. Yayları çekemiyorlar aldırma eğlenceli pozitif olmamızı kıskanıyorlar da o yüzden 0 1 Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Aynen öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yaylardan nefret ederim cok dengesizler 1 34 Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Al işte 😀 dengesiz olan ne mesela açıklar mısın Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl canım Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Bizde senin gibilerden nefret ederiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana dengesizliğin ne olduğunu anlatamam buna ihtiyacın yoktur herhalde. Dengesizsiniz. en güzel örneği exim. Bir ay dayanabildim🤗 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Akşamgünesiben tuh cok uzuldum🤧 soktugun lafın altından kalkamıyorum su an😭 ezik. Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Hangi burçsun sen balık mı Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl @Akşamgünesiben 😀😀 Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Her insanda farklı oluyor ozellikler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl WĞXÖEŞDKWĞSMWŞFKĞWFM burçları mı yarıştıracan kaçıncı düzey vizyonsuzluk bu? Ya da burcumun kotu özelliklerini mi sereceksin ortaya🤧🤧 Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Malmisin kızım balık ve yaylar anlaşamıyor bende eximden biliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umrumda mı?🚮🚮 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen Ünal öyle kesinlikle🚮 Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Belliki seninki çok canınj yakmış 😅 Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Sakin olun be 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet onu terk ettim epey canım yandı WĞSÖWĞFKWĞDLWİFLWĞMFŞETK hâlen de barışmak istemesi falan cok uzuluyorum cok😝 Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Kısmet bidahakine inşallah 😅😅😝Bu arada dengesiz sensin bence birazcik aklın olsa bir aylık exinin kisiligini burçlara yüklemezsin. yarim akıllı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aptal mısın burada burcun için yırtınıyorsun varoş. Tamam ağlama sen dengesiz değilsin WPMSWŞDKWLDMW midem bulanıyor senin gibi yılışıklardan iğrenç 🤮 Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Kocan olmayinca kendini tatmin etme biçimin bunu canım senin? Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Git balık burcu gibi köşende ağla böyle seni çok üzerler güzelim. ergensin galiba allah kolaylık versin senle çıkana 😂 Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Allah belanı vermeye ünal canım gibi insanlara muhattap oldum sorun yüzünden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Balık burcu değilim ezik burçlara siz sahipsiniz😝 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl canım Ünal kocam olmayacağını da nerenden çıkardın aptal mısın acaba Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Kişiliğin bozuk hangi burç oluğunun bir önemi yok yalla siee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazmayı öğren ezik Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Ünala kurban ol pis ergen Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl @Akşamgünesiben ergen bu daha ya yazdığımı bile anlamiyor boş ver bunu Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Tamam hadi sen kudurmuşsun koca diye hadi kolay gelsin Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl @Akşamgünesiben bize kurban olsun bu kırık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyyyy ĞWLDWPDKWĞMDWĞF Ünal skisin seni aw varosları Zğwödşdkwğdkeğfkwğfm savunmaya gel korkunc EĞÖDĞEKFĞWDME Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Gizlenme korkak bok kadar beyinle nereye Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Tamam esc tamam sen haklisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senden korktuğum için gizlendim aynen WĞDÖEŞDKEĞDLWĞFKWĞD Türkiye'nin gelişmeme sebebi: Yorumla Akşamgünesiben Akrep 1 yıl Laf aticam diye yırtma kendini hem canın yanmış senin exinden dolayı 🥺🥺 git biraz ona üzül 😅😅😘 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyyyyyy zzledöepdjwld allahim laf spktugunu falan mı sanıyorsun ne bu avamlık cek köşene agla iste aw salagı girdi * cıkmıyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence güzel özgürlükçü idealist bir burç 1 4 Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Evet bu iki ozelligimde benim kırmızı cizgim ideallerim üzerine yaşarım genelde sen hangi burcsun Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Yengeç Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Anlaşamıyoruz Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Tüh Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yay iyidir bende yay 1 3 Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Bencede iyiyiz yani ama yukselenimin de yay olmasına sovenler bile var 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hadi ordan et sanki bir bok biliyorlar kurban olsunlar bize Yorumla Ünal17 Yay 1 yıl Aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
takma insanlara bence
Knk takmıyorum zaten sadece ne bu sınır diye merak ettim
Yayları çekemiyorlar aldırma eğlenceli pozitif olmamızı kıskanıyorlar da o yüzden
Aynen öyle
Yaylardan nefret ederim cok dengesizler
Al işte 😀 dengesiz olan ne mesela açıklar mısın
canım
Bizde senin gibilerden nefret ederiz
Sana dengesizliğin ne olduğunu anlatamam buna ihtiyacın yoktur herhalde. Dengesizsiniz. en güzel örneği exim. Bir ay dayanabildim🤗
@Akşamgünesiben tuh cok uzuldum🤧 soktugun lafın altından kalkamıyorum su an😭 ezik.
Hangi burçsun sen balık mı
@Akşamgünesiben 😀😀
Her insanda farklı oluyor ozellikler
WĞXÖEŞDKWĞSMWŞFKĞWFM burçları mı yarıştıracan kaçıncı düzey vizyonsuzluk bu? Ya da burcumun kotu özelliklerini mi sereceksin ortaya🤧🤧
Malmisin kızım balık ve yaylar anlaşamıyor bende eximden biliyorum
Umrumda mı?🚮🚮
Aynen Ünal öyle kesinlikle🚮
Belliki seninki çok canınj yakmış 😅
Sakin olun be 😀
Evet onu terk ettim epey canım yandı WĞSÖWĞFKWĞDLWİFLWĞMFŞETK hâlen de barışmak istemesi falan cok uzuluyorum cok😝
Kısmet bidahakine inşallah 😅😅😝
Bu arada dengesiz sensin bence birazcik aklın olsa bir aylık exinin kisiligini burçlara yüklemezsin. yarim akıllı
Aptal mısın burada burcun için yırtınıyorsun varoş. Tamam ağlama sen dengesiz değilsin WPMSWŞDKWLDMW midem bulanıyor senin gibi yılışıklardan iğrenç 🤮
Kocan olmayinca kendini tatmin etme biçimin bunu canım senin?
Git balık burcu gibi köşende ağla böyle seni çok üzerler güzelim. ergensin galiba allah kolaylık versin senle çıkana 😂
Allah belanı vermeye ünal canım gibi insanlara muhattap oldum sorun yüzünden
Balık burcu değilim ezik burçlara siz sahipsiniz😝
canım Ünal kocam olmayacağını da nerenden çıkardın aptal mısın acaba
Kişiliğin bozuk hangi burç oluğunun bir önemi yok yalla siee
Yazmayı öğren ezik
Ünala kurban ol pis ergen
@Akşamgünesiben ergen bu daha ya yazdığımı bile anlamiyor boş ver bunu
Tamam hadi sen kudurmuşsun koca diye hadi kolay gelsin
@Akşamgünesiben bize kurban olsun bu kırık
İyyyy ĞWLDWPDKWĞMDWĞF Ünal skisin seni aw varosları Zğwödşdkwğdkeğfkwğfm savunmaya gel korkunc EĞÖDĞEKFĞWDME
Gizlenme korkak bok kadar beyinle nereye
Tamam esc tamam sen haklisin
Senden korktuğum için gizlendim aynen WĞDÖEŞDKEĞDLWĞFKWĞD Türkiye'nin gelişmeme sebebi:
Laf aticam diye yırtma kendini hem canın yanmış senin exinden dolayı 🥺🥺 git biraz ona üzül 😅😅😘
İyyyyyy zzledöepdjwld allahim laf spktugunu falan mı sanıyorsun ne bu avamlık cek köşene agla iste aw salagı girdi * cıkmıyor
Bence güzel özgürlükçü idealist bir burç
Evet bu iki ozelligimde benim kırmızı cizgim ideallerim üzerine yaşarım genelde sen hangi burcsun
Yengeç
Anlaşamıyoruz
Tüh
Yay iyidir bende yay
Bencede iyiyiz yani ama yukselenimin de yay olmasına sovenler bile var 😀
hadi ordan et sanki bir bok biliyorlar kurban olsunlar bize
Aynen öyle