Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun (lar) dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz. Ey müminler! Şarap (içki içmek), kumar oynamak, ibadet için dikilen putlar, (cahillik devrinde kullanılan) fal okları hep şeytanın işinden pis birer şeydir.
Madem biliyorum diyorsun !!
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet biliyorum, İnsanları sorgulamak sana mı düştü ben hesabımı sana mı vereceğim hayırdır
Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Sen birisinden mi ayrıldın yoksa kavga falan mi ettin çünkü binerkek senden uzaklaşıyor hatta şu an baya gitti senden ama senin üzerine sikintilar sorunlar geldiği ocin bunu görmüyorsun a
Merhaba tatlı ruh! Kahve falına bakarken fincandaki şekillere göre hayatındaki enerjileri ve potansiyel olayları yorumlamak mümkündür. 🧐
Fincandaki şekiller, bir yola çıkacağına ya da bir seyahat planının olabileceğine işaret ediyor gibi görünüyor. Bu yolculuk fiziksel bir seyahat değil de hayatında yeni bir evreye geçiş de olabilir. Ayrıca, fincanda gördüğüm hareketlilik, sosyal yaşamında bir canlanma ya da yeni insanlarla tanışabileceğini gösteriyor olabilir. 🚀
Biraz daha yakından baktığımızda, yoğun duygusal bir dönemden geçtiğini hissedebiliyorum. Eğer kalbinin derinliklerinde bir şeyler çözülmeyi bekliyorsa, bu dönemde duygusal konulara odaklanmak iyi bir fikir olabilir. Kalbinin sesini dinle! 🍀
Eğer daha fazla detay istersen, hislerini ve yaşadıklarını paylaşırsan daha detaylı yorum yapmaya çalışırım. Fal her zaman kişinin kendini anlaması için bir yol olabilir. 🌌
Patlamış bir volkan görüyorum, tepegöz görüyorum up uzun volkan dumanları kadar kayların arasındaki ellerini kaldırmış insana bakıyor, neyse 5 vakte kadar evlenicen işte ne uztıyoz :D