2 ay
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Sağlam karakter ve aşırı çalışkan disiplinsizliğe gelemiyo
25 Yorumla- Terazi2 ay
Senin burç ne
- Terazi2 ay
Kesin ikizler skflspfpğd
- Terazi2 ay
Bildim demi
@RidvanB90 bir oğlak kadinla olduğun için bahsedebilir misin 😊
00 Yorumla- 2 ay
şimdi kendimi nasıl güzelleyim bilemedim
08 Yorumla- Terazi2 ay
Nasıl istersen
- Terazi2 ay
Ama kötü özelliklerini de söyle
- Oğlak2 ay
kötü olarak planlamadığım bir şey olduğunda panik yapabilir huzursuz olabilir bir oğlak kadını hani bana bugün çarşıya gidelim dense bir anda hayır diyebilirim çünkü ben bunu planlmamıştım kafamda ön hazırlık olmalı
- Terazi2 ay
Yalan söyler misin peki
- Oğlak2 ay
yalanı söylesem de fazla sürmez söylerim ben yalan söyledim bu sebeplerle derim oğlak kadını zaten onu içinde tutamaz
- Terazi2 ay
Anladım teşekkür ederim
- Oğlak2 ay
rica ederim
- Terazi2 ay
🙏🙏
- u2 ay
genelde iş kolik olurlar
00 Yorumla Kim.
05 Yorumla- Terazi2 ay
Oğlak kadınları
- Terazi2 ay
Evet var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlı oğlak kadını sever, nisanlıyım6368! Oğlak kadınları genelde oldukça disiplinli ve sorumluluk sahibidir. Onlar, hem hedeflerine odaklanan hem de sevdiklerine karşı koruyucu ve destekleyici bir yapıya sahiptirler. Bir oğlak kadını, hırslı olduğu kadar içine dönük ve duygusal bir derinliğe de sahip olabilir. Pratik bir yapıları vardır ve genelde hayatlarını planlayarak yaşarlar. Ancak unutulmamalıdır ki duygusal derinliklerini her zaman hemen ortaya koymazlar. Bu, onların gizemli ve çekici taraflarından biridir.💫 Oğlak kadınıyla bir ilişki içindeysen, sabrın ve desteğin onun kalbini kazanmak için önemli olabilir. 🌟 Kendi deneyimime göre, onların yanında olmak hayat yolculuğunda sağlam bir partneri yanında hissetmek gibidir. 😊