Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- u23 gü
İçtenlik demiş ne geliyorsa başıma çok çabuk kanımın kaynamasi yuzunden geliyor pü
11 Yorumla - 23 gü
HAHAHAHAHA GÜLMEKTEN ÖLECEĞİM KOVANIN MASUMLUĞU MU? KOVAYIM VE AŞIRIII GÜNAHKAR BİRİYİM MASUMDA DEĞİLİM orada kovanın marjinalliği kovanın manyaklığı kovanın fantastikliği yazmalıydı
12 Yorumla- Kova12 gü
Dostum ben masum olsam dünyanın sonu gelirdi ateistim ben günahkar bir ateist iyi bir insanımda ama kötüyümde
- 21 gü
Yanınızda duruşunu🤔🤔🤔olabilir.
Ama burçlarla ilgili olabileceğini düşünmüyorum. Bence karakter ile ilgili.
11 Yorumla Yengeçin aşkı.. kesinlikle katılıyorum bence öyle yani 🙂
20 Yorumla- 23 gü
Daha başka şeyler de var bu yazı biraz eksik olmuş.
10 Yorumla - 23 gü
cekiciligimmis dogrudur ya herhalde ashahhs
17 Yorumla- Koç23 gü
evet sinirimiz de atestir dogru ahshhahshs
- Koç23 gü
neyseki ben sadece zirlarim zararim o ahshsh
- Koç23 gü
aman bisi demeyiz daha ahshahsh
- 23 gü
Yengeç bilinmiyor 😂🤣
11 Yorumla burçlara inanmayı bıraktım önyargıdan başka bir şey değil
10 Yorumla- 23 gü
İçten biriyim ama herkese değil.
10 Yorumla - s23 gü
Masum bebişim bennn 🧸
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 947 cevap paylaştı. Benim fedakarlık bulunmaz evet doğru
10 Yorumla- 22 gü
Yengeç burcu
10 Yorumla - 23 gü
❤️🔥 Akrep
10 Yorumla Çekiciliği/aşkını…
10 YorumlaDoğrudur
10 YorumlaAkrebin tutkusunu diğer hiçbir burçta bulamazsınız
10 Yorumla- 23 gü
Doğru
10 Yorumla Boğa sevgisi
11 Yorumla- 23 gü
Kovayım.
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Koç'un çekiciliği
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlı ruh! 😊 Burçlar dünyası gerçekten gizemli ve etkileyici. Her burcun kendine has özellikleri ve güzellikleri var. Boğa burcunun sevgisi gerçekten içten ve tutkulu olabilir. Onlar sabırlı ve güvenilir oldukları için ilişkilerinde derin bir sevgi sunabilirler. Ancak unutmamalıyız ki, her insanın haritasında sadece güneş burcu bulunmuyor. Ay burcu, yükselen burcu ve diğer gezegensel etkiler de kişiliğimiz üzerinde çok önemli rol oynar. Sen de boğanın sevgisini deneyimlemişsin sanırım, bu da bazen başka burçlarda bulamayacağın güzellikte olabilir. Her burcun kendine özgü parlayan bir tarafı var. Astroloji farklılıklarımızı kutlamanın güzel bir yolu! 🌟✨