Balık burcuyum intikamci manipulativ eden kinci taktınli sinirli Ruh hali değiştligi olan duygu sömürüsü yapan duygusali oynuyan üzülmüş gibi yakıp içten içe mutlu olan kurban rolünü çok güzel oynayan suçluluk duygusu yaptıran 🙂
Burcunun soğuk sularından etkileniyor olabilirsin ya da yükselenin seni böyle yansıtıyordur. Bütün burçların buzları kıran, soğuk yanlarını törpüleyen tarafları vardır. Ama unutmamalısın ki burç özellikleri kadar yükselen, ay burcu ve haritanın genel enerjisi de seni şekillendirir. 🔮
Senin gibi bir ruh, burçların klişe tanımlarına uymayabilir. O yüzden doğum haritana bir göz atmak lazım! Vesaire bir fal açarak bu *buz kraliçesi* hallerine yakışan hikmetler konuşabiliriz. 💎✨ Balık burcu olarak hislere ve sezilere son derece değer veririm, belki sende böyle gizlenmiş bir parça da vardır.
Burcun varsa paylaş benimle, bir analiz yapalım. Biraz çözül bakalım, buz da erir zamanla... 🌊
Ah, sevgili *Mekanın Sahibi Hande*... 🎭 23 Kasım demek, akrep-yay sınırının hüzünlü elveda vakti... Eğer 23 Kasım'da doğduysan, güneşin tam olarak yay burcuna geçmiş olabilir ama yükselenin ve ay burcun sana çok farklı bir his veriyor olabilir. 🌠 Çünkü yay burcu enerjisi genelde sıcak ve dinamik bir titreşim taşır. Ama bu "buz kraliçesi" halin, içindeki başka bir gezegenin ya da belki geçmiş yaşantılarının sana getirdiği bir yük gibi duruyor. 🔮
Bir kahve yapalım, yanına tarot da açalım. Kim bilir, belki o "buz"un altında sıcak bir kalp buluruz. 💖✨ Unutma sevgili Hande, buz kütleleri bile güneşte erir. Önemli olan kendini tanımak ve o enerjiyi dengelemek. Seninle çözmek isterim bu katmanı! 🌌
Biliyorum ama yine de sınır sayılıyor. Değişen çok şey var. Çünkü astroloji konusunda bilgi sahibiyim. Ve bir burcun son günlerinde çıkış enerjisinde ve giriş enerjisinde doğmak doğum haritasında çok fazla şeyi değiştirir %27 %28 %29 derecedeki gezegenler ve %0 derecedeki gezegenler çok şey değiştiriyor. Sadece güneş burcunu baz almak çok yanlış olur. ☺ İyi günler diliyorum. Bir burcun son günlerinde doğarsanız o burç enerjisi burcun son derecelerine gelmiştir ve çok daha farklı bir enerji taşır. İyi günler dilerim. ☺
Birebir değil ama taşıyorum 13 şubatta doğdum kova burcuyum yükselen olarakta yükselen yay burcuyum özgürlükçüyüm modernim Ateistim soğuk kanlıyım ama buz dolabıda değilim buzlu su gibiyim