Güncellemeler
1 yıl
GUNCELLLLLLLL
Güncellemeler
1 yıl
Erkekler soruyaaaaaa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah rızası için eğer bu konuda bilgiliyseniz yardımcı olir musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hem allah rızası diyorsun hem de allahın rüya konusundaki olumsuz düşüncelerini yok sayıyor rüyaya inanıyorsunuz
rüya bilinç altının görüntüsüdür. rüyadan yorum çıkarmaya çalışmayın.
Biraz da olsa bilgim var anlatırsan yardımcı olurum
Aaaa coj sevinirim
Rüyamda edki sevgikimi hordum 27 yasinda nisanlandi bi yil onve ayrildik. ben otobüsten iniyorum. Otobüsten inince köyün kahvesinin önünde o tek başına oturuyor ve şu an ki halinden daha yaşlı. Bemde otobüsten iniyorum bi arkadaşımla ama sanki lisedeyim gri bi etek üzerimde beyaz bi gomlek sırt çantası var ve de saçlarım uzun duz kalemle toplamisim dağınık toplama.
İnerken baktım göz göze geldik. Beni süzerek izledi arkamdan baktı bunu hissedebiliyorum. Eve gidene kadar bama baktı. Bemde çok heyecanlanıyorum rüyamda da ayrilmisiz ve ben diyorum ki biz ayrıldık ama heyecanlıyım içim kıpır kıpır. O daha durgun uzgun gibi daha dogrusu boyle hayatin yorgunlugu derler ya o sekil. Eve geliyorum.
Biri bu
Ruyamda nisanlanan eski sevgilimi gordum ayrilali bir yil oldu gecen ay nisanlandi. Normal mesajlar atardi bana hatta nisandan bir ay once sozumona yqnlislikla aradi. Ruyamda bir bina var ben binadan cikiyorum uzerimde krem rengi mini etek siyah topuklu ayakkabi saclarim daginik topuz kenarlardan 2 3 tutam cikarmisim. Annesi binanin önünde oturuyor bisey yapiyor. Nişanda giydiği pantolonu giymiş ama üzerindeki bluz farklı. Evin yanında su akan bir çeşme var ablası da o çeşmenin önünde sırtını bize dönmüş. Nisandaki haliyle.
Hava kapalı yağmur yağmış yerde Camurlu su birikintisi var. Su birikintisini görünce nasıl geçsem diye düşünüp tam basacakken annesi bana seslenip surda köprü var onun üstünden geç diyor bemde oraya yönelip köprünün üstünden geçiyorum. Geçerken de arkamı dönüp teşekkür ederim diyorum. O da gülüyor bunun için teşekkür mü edilir falan diyor.
Sonra akşam oluyor bem tekrar dönüyorum eve. yine köprüden geçiyorum ve annesini de ablası da aynı yerde. Annesi bulaşık yıkıyordu ben giderken. Döndüğümde ise bi ateş yakmış çay demliyor... ablasının sırtı yine bana dönük. Hiç bakmıyor annesiyle selamlasiyiruz. Amnesi bama gülümsüyor.
Tam o sırada yanımızdan simsiyah giyinmiş zayıf uzun boylu bir çocuk hızlıca koşarak gidiyor ve üzerine çamur sicriyir çünkü etrafta şu var. Bem binaya giroyorum bir sürü oda var. Girdiğim oda çok kalabalık. Ben içeri girip insanlarla konuşuyorum elimde içi dolu bi bardak var. Annesi gelip beni buluyor ve ben eğlenmeyi gülmeyi severim sabahta biraz eğlenmek istedim özür dilerim diyor bemde estagfurullah diyorum ama coj şaşırıyorum birimiz kapının icinde birimiz kapının eşiğindeyiz ben icerdeyim. Tam o anda uyandım
Biri de bu
Rüyaların büyük bir coğunluğu bilinc altı ile oluyor
buyur anlat yorumcu denilmez ilim işidir
Anlamadim
yorum işi değildir rüya tabiri ilim işidir öğrenilmekle yapılmaz
Siz biliyir musunuz anlatsam gerçi benimkiler biraz uzun olay orgulu
anlat burada anlat
Ruyamda nisanlanan eski sevgilimi gordum ayrilali bir yil oldu gecen ay nisanlandi. Normal mesajlar atardi bana hatta nisandan bir ay once sozumona yqnlislikla aradi. Ruyamda bir bina var ben binadan cikiyorum uzerimde krem rengi mini etek siyah topuklu ayakkabi saclarim daginik topuz kenarlardan 2 3 tutam cikarmisim. Annesi binanin önünde oturuyor bisey yapiyor. Nişanda giydiği pantolonu giymiş ama üzerindeki bluz farklı. Evin yanında su akan bir çeşme var ablası da o çeşmenin önünde sırtını bize dönmüş. Nisandaki haliyle.
Hava kapalı yağmur yağmış yerde Camurlu su birikintisi var. Su birikintisini görünce nasıl geçsem diye düşünüp tam basacakken annesi bana seslenip surda köprü var onun üstünden geç diyor bemde oraya yönelip köprünün üstünden geçiyorum. Geçerken de arkamı dönüp teşekkür ederim diyorum. O da gülüyor bunun için teşekkür mü edilir falan diyor.
Sonra akşam oluyor bem tekrar dönüyorum eve. yine köprüden geçiyorum ve annesini de ablası da aynı yerde. Annesi bulaşık yıkıyordu ben giderken. Döndüğümde ise bi ateş yakmış çay demliyor... ablasının sırtı yine bana dönük. Hiç bakmıyor annesiyle selamlasiyiruz. Amnesi bama gülümsüyor.
Tam o sırada yanımızdan simsiyah giyinmiş zayıf uzun boylu bir çocuk hızlıca koşarak gidiyor ve üzerine çamur sicriyir çünkü etrafta şu var. Bem binaya giroyorum bir sürü oda var. Girdiğim oda çok kalabalık. Ben içeri girip insanlarla konuşuyorum elimde içi dolu bi bardak var. Annesi gelip beni buluyor ve ben eğlenmeyi gülmeyi severim sabahta biraz eğlenmek istedim özür dilerim diyor bemde estagfurullah diyorum ama coj şaşırıyorum birimiz kapının icinde birimiz kapının eşiğindeyiz ben icerdeyim. Tam o anda uyandım
rüyan güzelde çok detay yani olması gereken şeyler yok ama su birikintisi dinimizce önemlidir ve basmak veya o suyu bulandırmak müslümana haramdır kadın doğru yolu gösteriyor sana bir konuda oda ne ise gizli ve diğer konularda sırtını dönen kişi senin hiç yanında olmicağına işaret ve birazda dedikodun var o kişilerin arasında
Nadik yani anlamadim annesi benim yanımda mi
kısmen evet ama iyi bir durum değil sitahlı o çocuk ise sitahta kötü
sen o sevdadan vazgeç derim 🙄
Rüyamda ben otobüsten iniyorum. Otobüsten inince köyün kahvesinin önünde o tek başına oturuyor ve şu an ki halinden daha yaşlı. Bemde otobüsten iniyorum bi arkadaşımla ama sanki lisedeyim gri bi etek üzerimde beyaz bi gomlek sırt çantası var ve de saçlarım uzun duz kalemle toplamisim dağınık toplama.
İnerken baktım göz göze geldik. Beni süzerek izledi arkamdan baktı bunu hissedebiliyorum. Eve gidene kadar bama baktı. Bemde çok heyecanlanıyorum rüyamda da ayrilmisiz ve ben diyorum ki biz ayrıldık ama heyecanlıyım içim kıpır kıpır. O daha durgun uzgun gibi daha dogrusu boyle hayatin yorgunlugu derler ya o sekil. Eve geliyorum.
Gecem ay bunu gordum
Bunu temmuzda yani nisanindan 3 hafta sonra gordum ailesini. 27 yaşında kendisi. Bem hala seviyorum. Ağlaya ağlaya uyumuştum Rabbim bu işin iç yüzünü göster sonumuzu göster deyip dualar edip uyumuştum bu annesiyle olan rüyayı gördüm.
sondan 2ci rüyan harika bak demiştim sana ve en son rüyanda harika ve sana tekrar demiştim diyorum rüyan söylemiş ve son rüyandadagerçeği kendi ağzınla söylemişsin ve sondan 2ci rüyan şuna işaret o başkasıyla evlenip hayatını mahfedicek ve bahsettiğin gibi yaşlı görünücek ve sen iş kadını olucaksın ama orta düzeyin 1 tık üstünde olucaksın ve işini seveceksin kimsede olmasa önemi yok diyeceksin güzel rüyan gündüz niyetine hayır olsun
Öğretmenim ama ben
eski sevgilim gercektede benim kırmızı montumu bi kere giymişti. 5 ay once nisanlandi. Bu gece rüyamda bir kafeye giriyorum karşımda nisanlisiyla yam yana oturmuş ve üzerinde kırmızı montum var. Göz göze geliyoruz. Üzerinde montumun ne işi vardı biz ayrıldık diye düşünüyorum sonra da diyorum ki belki kızın da aynı monttan vardir. Ama içten içe diyorum bu benim montum
Biri bu
öğretmenle beraberim zatene maaş konusunda
mont konusunda büyü işareti var emanet verme montunu
O mu büyü yapmış bana
İşin orta duzehin bi tık üstü dedin ya onu kastettim. Yani ben öğretmenim öyle cok büyük gelirim yok. O mühendis nisanlisida
yapmadı yapıcak
Eski sevgilim mi yapacak
Ama neden ona hiçbir zararım yok
tm şu 2025de çoğu şey değişicek bende hemen öylesin demedim daha o kısımlar oluşmadı hz yusuf dahi çocukken gördüğü rüyayı 30 küsürken gerçekleşti
Anlamadım nasıl yani
yokta bak ailemle yaşıyorum 43 çüm ve doğruyu ne doğruyu söylersem baskı görüyorum suçlu olanlar dahi tereyağ gibi üste çıkıyor evet o kişi yapıcak daha yapmamış rüyana göre
Uzerinde benim montumla kızın yanında oturuyor. Acababenden nefret mi ediyor
zararı olsada olmasada millet haset
anlamadın konu için hiç acele etme az sabır diyorum
Nisanlisina çok aşık ama
e işte oyüzden haset edecek
Yok acaba başka birine yazarken yanlışlıkla bana mı yazdın diye sasirdim
Sevgili olduğumuz dönemde benim montumu bi kez giymişti.
Rüyamda da o montumu üzerinde gördüm
Nisanlisina aşık diye beni mi kiskanacak
anlıyorum bu durumda bone şapkaya dahi büyü yapanı gördüm insanlar çok kötü o bagsettiklerin hepsinden uzak dur derim
e işte oyüzden haset edecek
Ne yuzden
Bir tanrde istiare rüyam varki hiç mana veremedim
Evimizle ambarimizin arasında bir yılan var kol bileğim kalınlığında Yarısı sarı yarısı kirmizi toplu duruyor ama uzun olduğu belli. Bende mutfaktan görünce evin önüne geliyorum 2 kişi çalışıyor bide ablam var. yılan var diyorum gidip bakıyorlar. o iki kişi ve ablam öldürüyor. Sonra yılanı açıyorlar 30 40 metre uzunluğunda. Oldukten sonra 250 300 metre oluyir. ilk 10 15 metresi sarı sonrası kirmizi. Kuyruk kismida sarı. Sonra ablam eline sarıyor böyle bende şaşırıyorum elini sürmesine. eline alıp sarıyor topluyor derisi de çıkıyor yılanın. sonra bi kısmını derisinin içine koyuyor. Ve benim konteyderda kalırken yattığım yerin dış tarafına indiriyor. Bu haliyle cok büyük görünüyor yılan ama ölü. O derisinin ters çıktığı yer simsiyah oluyor sonra ve yılanın rengide griye dönüyor. Neden buraya koydunuz diyorum herkes gelip geçerken bakıp ne kadar büyük bi yılan öldürmüşler desin diye diyor
Buna yorumun nedir.
Bide rüyalarımdan çıkardığın genel yorum me ikimiz icin
Geleceğe yönelik
bunu tabir etmim hatta yorumunu sil kimse yorumlamasın başı iyi değil yılan düşman gizli düşman ve sarı nedemek biliyormusun gizli düşman hastalık fetiricek boş ver
Peki genel olarak bizim ilişki için yorumun nedir
Ama kendimi onu ve nişanlısını düşünerek uyuduj
birkere bak şimdi ben bir kadın olarak sana kıyamam kız veya kadın ama sen bu durumu kendine yakıştırıyormusun sırf seni düşündüğüme diyorum düşün çıkma lastığı araban olsa tekrar takarmısın taksan dahi içinde şüpe olur beni bırakır diye bu ilişkide bu şekilde
Yani onlF ayrılır mı sence ya da o bana dönebilir mi rüyalardan yola çıkarsan
Ben tarafsız olamiyorum da
bence o yola çıkma derim sen saçına kalem takmış o kız ol
hiçbir şey varsayım üzerine olmaz çünkü sağlam olmaz
Peki neden bana büyü yapacağını dusunuyorsun.
En son gördüğün rüya bir buçuk ay önce o kırmızı montlu ruhaydi
Benj unutmasını istemiyirum ama maalesef bütün ilişkimiz 5 ay arkadaş 1 ay flort 6 ay sevgililik
18 haziranda nişanlandı 13 ağustosta benim LinkedIn hesabıma bakmış mesela çok saçma değil mi.
Üstelik 20 martta bana neden durmadan takip ediyorsun beni LinkedIn de diye mesaj atmıştı. Bunu yapan birinin aylar sonra Nisan yapıp kendisinin bakmasi cok anormal değil mu
Anlat bakalım
Uzun rüyalar
Ne kadar uzun
Ben anlarım