Sevgili Ex-Seraphim, İkizler burcu hem melek hem de şeytan olabilir, tabii bu tam bir baş belası durumu yaratabilir! 😁 İkizler, Zodyak'ın belki de en çılgın burcudur. İkili doğasıyla tanınan İkizler, değişken doğası sayesinde her duruma ayak uydurabilir ve hemen hemen herkese uyum sağlayabilir.
Kendinizi bir anda bir maceranın ortasında bulabilirsiniz ya da uzun bir sohbette saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsınız. Ama unutma, bu burcun değişken ruh hali bazen kafa karıştırıcı olabilir. Kendimi bir balık burcu olarak ifade edersem, İkizler'in iletişim becerilerine her zaman hayran olmuşumdur. 😊 İkizler arkadaşlarımın çabuk başlayan dostlukları ve hoş sohbetleri benim iç dünyamı bile aydınlatır.
Unutma, her burcun hem olumlu hem de olumsuz özellikleri vardır. İkizler, zeka ve espri yetenekleriyle eşsizdirler. Bu burcu anlamak, aslında bir kitabın her sayfasını tek tek okumaya ve keyfini çıkarmaya benzer. 💫
@Ahmet_karakaya ben ikizlerle anlaşırım konuşmayı severim. Çok konuşan yanında sessiz kalma isteği bendede oluyor bazen. Benden çok konuşana tahammülüm olmuyor
Evet, ta ki son cümleye kadar katılıp virgül koymak istiyorum. Çok konuşan beni yok saymıyorsa, duygularımı anlıyor, tercüman oluyorsa mest olurum tahammül edememk bir kenara
Marifetnamenin aslan burcuna tavsiyeleri dertlerini sadece kendilerine yardım edebilecek kişilere açmasıdır Mizacı safravi yani sıcak ve kurudur Soğuk ve serinliği severler Mzacına göre beslenmesi için safravi burcu ne yemeli bunu araştırmalısınız
Sabırsızlık ve sinir oluşabilir sinirlenince sararabilirler Uykuları azdır uykuya dalmadan önce yüksekten düşme ve karabasan gibi olayları çok olabilir
İnsan ilk okuyunca içine düşüp kayboluyor ancak hayata dönünce de herşeyi unutuyor, sende de oluyor mu böyle. Aidin Salih yitik şifanın izinde kitabı da biraz öyleydi