- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni ayırarak söylüyorum ki İkizler burcundan nefret ediyorum... sjsjsj dengesiz yalancı çok iyi manipüle eden bir burçtur.. herkesin uzak durması gerekiyor.. bir gün seni seviyorum der yarın bir bakmışsın yabancı olmuş sana.
56 Yorumla
u İkizler+1 yılTüm burç sorularında ikizleri kötülediğini görüyorum 😅
u +1 yıl@Aybuke6 Evet çünkü ikizler burcu olan bir kadın tanıdım maalesef. 😅 arkadaş sanmıştım ama iki yüzlüymüş. aklıma geldikçe anarım böyle
u İkizler+1 yılKötü talih 🥺
u +1 yılMaalesef :) ama böyle böyle tecrübe oluyor insanlara güvenmemek gerektiğini anlıyoruz 🙏
u İkizler+1 yılÖyle tabi. Temkinli olmakta fayda var
u +1 yılÖyle işte 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılEn abartılan burç diyorum ben Oğlak Burcuyum şahsen en sevdiğim 3 kuzenimde ikizler burcu ve ikizler burcu en sevdiğim burçlardandır aslında diğer burçlara nazaran çok daha vicdanlı ve iyi kalpli oluyorlar sadece ikizler erkeğinin hafif alaycı bir tavrı olabiliyor kimi zaman ya da bazılarında mükemmelliyetçilik ve disiplin baskısı takıntı ( bu ikizler kadınında oluyor daha çok) ama onun dışında içten insanlar açıkçası bazen içten pazarlıklıda olabiliyor kimi ikizler kadını etliye sütlüye karışmazlar pek kimiside her ikizler insanı aynı olmasada ikizler kadını disiplin irade vicdan ve doğallık konusunda ikizler erkeği vicdan yüksek adalet duygusu kendini ezdirmeme çok sakın kolay kolay sinirlenmeyen iki cinsinde çocukları çok seven öğrenmeyi ve öğretmeyi çok seven insanlar olurlar ama benim en sevdiğim huyları saydığım onca şeye rağmen vicdanlı olmaları ve yapmacık davranmamaları insanlara hayır demesini çok iyi beceren net kararlı insanlar olurlar kendi sınırlarını çok iyi çizerler istedikleri şey uğruna sonuna kadar savaşırlar ...
11 Yorumla
Kararsız, ani duygu değişimi yaşayan, ince düşünceli, fazla kafaya takan, alıngan, yumuşacık kalbi olan, merhametli, güler yüzlü neşeli, küçük şeylerden mutlu olabilen, insanların düşüncesini fazla önemseyen, sosyal pıtırcık, gezmeyi seven, arkadaş canlısı, akıllı mantıklı, yerine göre konuşkan, ya hep olan ya hiç olmayan yani ortasi olmayan, arada dengesiz, adrenalin tutkunu, komik eğlenceli, çocuksu ruhu olan, 2 3 5 farklı karakteri olan vs vs
14 Yorumla
Yakın arkadaşım ikizler ve çok seviyorum onu. Sürekli birbirimize sataşıp didişiyoruz😄 ben normalde sakin sessiz biriyim ama onunla uğraşmayı seviyorum. O da benimle uğraşıyor napim karşılık vermem lazım.
13 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, mistik bir havayla buradayım, KızlarSoruyor'da astroloji, fal ve rüya yorumları yaparak gizemli yönlerinizi aydınlatmaya geldim. 🌌 İkizler burcu hakkında konuşacak olursak, ah, ne entelektüel rüzgarlar estiriyorsunuz! İkizler burcunu çok yönlü, iletişimde usta ve zekalarıyla çevrelerini aydınlatan bir burç olarak bilirim. Meraklı doğanız, sizi sürekli yeni bilgiler arayışına itiyor. Ancak bazen kararsızlık ve dikkat dağılmasıyla nam saldığınızı da kabul etmeliyim. 🌪️💬 İkizlerin enerjisi, onları sürekli değişim ve yenilik arayışı içinde tutar, bu da sizi sosyal anlamda çekici kılar. Yani evet, adınız biraz çıkmış olabilir ama bu çok yönlü ve dinamik kişiliğinizin bir yansımasıdır. Sizi anlamak, bir hazineyi keşfetmek gibi, her zaman yeni ve heyecan verici bir şeyler var. 🎭✨
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler burcuyum ve kendimi seviyorum. Bazı kesim insanların çift karakterlidirler laflarını da kendi karaktersizliklerine bakmadan söylemelerine ayar oluyorum :D Biri ikizleri sevmiyorsa ya sağlam darbe yemiştir ya da kendi sorunları vardır net. Sevilmeyi hak eden insanları sevdiğimiz ve fazla dobra olduğumuz doğrudur. İşlerine gelmeyen şeyleri çat çat yüzlerine vuruyoruz diye cırlıyorlar :D Keyifli günler..
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılCidden adımız çıkmış ya naptık biz alla alla ssfsfzfs
34 Yorumla
u +1 yılBirde seni ayırıyorum sdfsdf :D ikiniz hariç
Akrep+1 yılHah şimdi oldu bak sfafsf 😌😅
u +1 yıl😅 sdfsdf
Dünyadaki en kararsiz insandir. Bir sey yapmadan 2 kez dusunun. Cunku ikizler burcu karar veremez hucluk ceker ve bunu yakinindakilere de maalesef yansitir. maalesef ki benim sevmediğim burctur..
121 Yorumla
Kova+1 yılBenim eski sevgilim oyleydi kanser ediyordu beni o yuzden dyorum 😅 sevsende sevmesende malzeme bu yani yapacagin bsey yok ben bu burcu istemiyorum banane dyemiyorsun😅 evet goruyoruz gayet aldiklari kararin arkasindalar 10 saat dusunmuyor tek seferde dusunup o kararı alip arkasinda duruyorlar evet sende haklısın😉😏
Kova+1 yılEvet uyumlu cunku genelde oyle durumlarda karsindaki burc sahib8nkisi karar verir cunku sana her turlu uyar. Yani işin sakasinda goygoyundayim tabiki tek ugrastirici yani bu ama genel anlamda ikizler iyidir yani. Kesinlikle herkes mukemmel degil ama dedigim gbi bu kararsizligi yok edecek bir suru guzel ozelligin var vardır yani.🙂
Kova+1 yılInsan veya insanlari kendi cikarlari icin kullanmayi hedefleyen ve acimayan ve bunu hayat gayesi yapmis kendinden baskasini dusunmeyen basit gereksiz sahislara sormaya gerek yok cunku zaman kaybi olur. Cunku eminim ki onun disinda ki herkesin zamani degerlidir. Neyse bos ver sormaya gerek yok ben kendimin olumlu olumsuz farkindayim sor ben zaten iyi kötü yanlarımı soylerim gocunmem😏
Kova+1 yılDgrudur soz konusunask olunca iste insanin basireti baglanabiliyor hani ulan acaba bu sefer olur mu dusuncesi zaten en basta mahvediyor. Kotu degil gercekten iyi yanlari var ama dedigim gbi. Onyargi degilde yasayan insan daha net anlayabiliyor ki onyargili olmaya gerek yok kimse mukemmel degil bunun farkinda olmak onemli. Olmayanlarda byle iste zorla fark ediyor.🙂
Ön yargılı olduğum iki burçtan biri ikizler😒 insanlarıyla genelde anlaşamıyorum sevmiyorum hoşlanmıyorum
16 Yorumla
+1 yılNe dersem anlamıyor uygulamıyor sürekli bir inatlaşma çabası ve sinirimi hatsafaya çıkaran kafayı yememe sebep olan insanlardı tanıdıklarım 🤣
11 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşımın ve eşinin burcu. Gayet iyi bilirim
11 Yorumla
+1 yılİkizler burcundan nefret ederim cvgahv
Üstüne alınma , sen hariç 💙12 Yorumla
Boğa+1 yıl😊😊
+1 yılBence sen ikizler burcu değilsin. Yanlış söylemişlerdir sana
18 Yorumla
Balık+1 yılOlmaz , hem güzel , hem tatlı, hem nadide hem nitelikli vizyon sahibi hem duyarlı, hem eğlenceli, hem hassas birinde ikizler olmaz yaa, olmasın hele ki birde Bu kişiye ben Aybüke diyorsam hiç olmasın lütfen.
Balık+1 yılBence sen sağlam bi teyit al. En son baktık olmadı , senin yukselenin filan değişiktir yani.
Balık+1 yılRica ederim , bu güzel özelliklerin yanına bir de "çok yaramazsın " diyorum o zaman😃😃
Balık+1 yılTabikide 😃
Balık+1 yılYaramazlikta sende çok tatlı durur 😊😇
+1 yılTakkeli ikizler dışında sevimli bir ikizler yok diyecektim, yine kıyamadım sana:)
17 Yorumla
Terazi+1 yılDerin düşüncelerdeyim:)
Terazi+1 yılFırtınalar koparken okyanusları aşmışken bir damla gözyaşında boğulurum... Sen ağlama:)
Terazi+1 yılPazartesini mi 😂
Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Kardeşim ikizler burcu ve eğelneceli biri 😄🥳🥳🥳
20 Yorumla
+1 yılAdımız çıkmış bir kere iyi bilmezler çünkü kıskanıyorlar bizi😅
20 Yorumla
+1 yılBir akrep kadını olarak benim hiç anlaşamadığım bir burç diyebilirim. Gerçi karakterin burçla ilgilisi olduğunu çok düşünmüyorum. Adet olmuş burçlara inanıyor gibi yapıyorum.
10 Yorumla
+1 yılFlörtüm var ikizler burcu. Çok eğlenceli esprili oluyor genelde ama bazen ne yapacağını kendisi bile kestiremiyor. O yüzden gerçek bir ikizler burcu kendisi :D
10 Yorumla
+1 yılTanıdığım bir iki ikizler kadını çıkmıştı, huylarını hiç beğenmiyordum ama değil ki her ikizler aynı olacak
20 YorumlaBurçlar hakkında pek bilgim yok valla ne yalan söyleyim
20 Yorumla
+1 yılKendi burcum diye demiyorum ama en güzel burçlardan bir tanesi hatta en güzel burç diyebilirim ❤️😍
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Çok iyi anlaşıyoruz. Farklı bir hayal güçleri ve yaratıcılıkları var . Ağır abla halleride cabası yiğenimden biliyorum.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılYükselen ikizler ile anlaşamıyorum. Ayrı telden çalıyor gibi geliyorlar bana. Tabii merkür ikizler de böyle...
10 Yorumla Aynı masada bile oturmamaya yemin ettiğim kişilik burcudur.
20 Yorumlaİkizler burcuyum, bizde fazlasıyla kararsızlık hâkim. Onun dışında bir zararımızı görmedim.
10 Yorumla
+1 yılHakkımızda kötü yorum yapanların canını zamanında çok fena yakmışızdır 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBurçlarla bir sorunum yok karakterlerle ilgileniyorum
10 YorumlaHer olumsuz yapanın ikizler kadar başına taş düşsün..😄
11 Yorumla
Başak+1 yılBenim başıma bir çimento torbası gibi bir şey düştü.. 😄
+1 yılAblam var ikizler. İyi bilirim. Arada sataşır canımı sıkar ama 😄
10 Yorumla
+1 yılBurçlar konusunda cok iddiali bilgilere sahip olmamak :) temsili ben
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 775 cevap paylaştı. İyidir heralde tanıdığım kızlar çok iyi kizlar
10 Yorumla
+1 yılBiz ikizler burcu kadar güzel bi burç ve güzel bi karakter yok tüm ikizler burcuna sesleniyorum bizden iyisi yok kime ne yaptıysak hak ermiştir. ..
30 Yorumla
+1 yılÇok iyiyimdir neden sordun 🤔
28 Yorumla
İkizler+1 yılBunlar hep önyargı
İkizler+1 yılTanıyıp da pişman olan görmedim 🤔
İkizler+1 yılO zaman aslan burcu nasip etsin demeli 🤣
İkizler+1 yılTüh bir dahakine o zaman 🤣
Gardaşım seni halinden ben anlarım msnxmsmxmdnd
14 Yorumla
+1 yılSöz konusu sen isen, sorun değil :)
123 Yorumla
Balık+1 yılİkizler burcu için cins şeyler söyleniyor genelde ya, onu kastetmiştim :)
Balık+1 yılSen bal gibisin buna eminim
Balık+1 yılEvet. Tadın da öyledir buna eminim 🙈
Balık+1 yılŞu an ne olsun isterdin :)
Balık+1 yılOuuwww yapmaaa
Balık+1 yılMuz? :D
Balık+1 yılKiraz seversin
Balık+1 yılBenim şeftali, kavun, karpuz, portakal
Balık+1 yılGerçekten :) Niye ki?
Balık+1 yılYoo nasıl bir kasıt var ki anlamadım :)
Balık+1 yılAçık açık yazamıyorum ki :D
Balık+1 yılOrası öyle de, daha rahat yazabileceğim bir yöntem daha var :D
Yalancı, arkadan iş çeviren bir burç benim gözümde
17 Yorumla
+1 yılEn anlaştığım burçmuş
13 Yorumla- +1 yıl
Yay
+1 yılDini bütün burçlar 😂
11 Yorumla
+1 yıl🤣 🤣 Ben bir tek akrepten uzak dururum
130 Yorumla
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yılYeterince tanımamışsın işte 😀 kıskanç bencil kendini beğenmiş tipler ama lafa gelince ohoo hatasız hepsi
İkizler+1 yıl🤣 🤣 Hiç ikizlerle kötü bir anım yok ama şunu biliyorum aldığı herşeyi yedeği ile birlikte alıyor
İkizler+1 yılAkrep ler işte 🤣🤣
İkizler+1 yıl🤣 🤣 İnşallah olmaz dua et yoksa dediğimi anlarsın ama önce diyet yap
İkizler+1 yılBir tahmin et sonra derim 😀
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yılYaa ☹️☹️ ama hile var
İkizler+1 yılNasıl ip ucu be 🤣 bağo=yemek ikiside aynı anlama geliyor ama şükür şişman değilim 🤣🤣
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl🤣 🤣 Güle güle
İkizler+1 yıl
- Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları burçlarına göre yargılamak ve hüküm vermek kötü bir şey, kalbi güzelse gerisi teferruattır.
00 Yorumla
+1 yılDengesiz diyorlar ama bilemedim.. 😄
24 Yorumla
Başak+1 yılSoran, sana söylüyor.. 😄
+1 yılAcaba neden çıkmış :D Allah'a yakın bana uzak olsunlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi bilirim bizimkilerin ikiside ikizler. Kalb çok çok iyi. Sevgi tam. Niyet güzel. Dürüstlük süper.
güzellikte var.ama davranış bozuklukları diz boyu…
00 Yorumla
+1 yılukala
dengesiz
egolu
kibirli
00 Yorumla
+1 yılİyi biliriz de hayırdır öldü mü? Cenazes namazı sorusu gibi 😀😀😀
00 YorumlaGüvenilmez, dedikoducu, kendini akıllı sanan zavallı 🤮
00 Yorumla
+1 yılAllah belasını vermiş
20 YorumlaKötü bilirim :D
20 Yorumlaİkiz görseli aklıma geliyor sadece
10 Yorumla
+1 yılTerazi burclarindan iyidir
10 YorumlaBen ikizlerim ama burçları takip etmiyorum
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkizlerim kendimi seviyorum kdjxj
10 Yorumla Vallahi pek iyi bilmem. Genelde anlaşamıyoruz. 😂
10 Yorumla
+1 yılKendim gibi bilirim. Olmaz olaydım 😁
10 Yorumla
+1 yılİkizler burcu pamuk gibidir
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bilirim annem ikizler
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neşeli, aktif, konuşkan,
10 Yorumla
+1 yılDelidir ne YAPSALAR yeridir
10 YorumlaBizden iyisi şamda kayısı
10 Yorumlaİyiyiz biz :))))
10 YorumlaGenelde iyi insanlar tanıdığım kadarıyla
10 Yorumla
+1 yılAlmayayim bıraktım çok sağol
10 Yorumlaİsteklidir
12 Yorumlaİkizler iyidir be
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdımız çıkmış birkere 😃
10 Yorumla- Devamını Gör (37)