Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Söyle burcum oğlak yükselenim yengeç Anlat beni bana
01 Yorumla
İkizler1 yılOğlak burcunu yazdım ilave olarak yengeç, duygusal içe dönük dikkat çekmeyi sevmeyen kırılgan olabilen, elinden insanlara kolay kolay zararın gelmeyeceği çekimser bir burç
1 yılGüneş burcum balık yükselen yay ay burcu aslan anlat bakam beni bana
026 Yorumla
İkizler1 yılBalık burcu su elementi
Duygusal, hisleri çok kuvvetli, merhametli
Kolay kolay kimseye gereksiz yere zarar vermez, gözleri hemen buğulanabilir
Su elementi olduğu için yavaş hareket edebilir genelde mizacı soğuktur coğu zaman harekete geçecek iradeyi kendinde bulmaz cesaret etmez insanlar bana yolumu çizsin derse kaybeder. Cesaretli olup adım atsa ve akışta kalsa başarılı olur. Alçak gönüllüdür. Adalet ve merhamet dengesini gözetmeli, aşırı Merhametli olayım diye kullanılmaktan kendine zarar vermekten kaçınmalı
Yükselen yay ay aslan olduğu için mizacınız bazen sıcak da olabilir aslında bazen çok dengede de olabilirsiniz aslan burcunun özelliklerini yukarıda yazmıştım eğer dengede kalıp özelliklerinizi doğru şekilde kullanabilirsiniz birçok iyi özellik bünyenizde olduğu için çok ideal bir karakter ortaya çıkabilir tabi bu kişinin manevi durumuna karakterine göre de değişir yani tahminime göre geri gelir cesaretli yeri gelir sabırlı merhametli eve gelir hızlı hareket eden yeri gelir duracağı yeri bilen biri olmanın çok da zor değil Yeter ki muhasebe yapın kendinizi
Balık1 yılTeşekkür ederim hemen hemen doğru denilebilir üçü arasındaki dengeyi de sağlayabiliyorumü
İkizler1 yılÇok muhteşem bir şey bence ya hayranlık sebebi çok sevdiğim özellikler var bu üç burçta.
Yay burcu çok hızlı düşünür çok zekidir gezmeyi çok sever zaman zaman darılabilir gökyüzüne bakması kendisi işin şifadır aşırı hareket nedir biraz sakin kalmaya ihtiyacı olursa sanırım gökyüzü onun için şifa olur
Balık1 yıl😂😂😂 sabit duramayan biri olarak size katılıyorum ve evet gökyüzünü çok severim uzun uzun izlediğim zamanlar mevcut
İkizler1 yılUnutmayın ihmal etmeyin gökyüzünü çünkü acayip bir enerji olabilir sizde belki gökyüzü kadar size de iyi gelecek bir şey bulamayabilirsiniz çünkü zaten insanoğlu yeryüzüne indirildi yerden bitki gibi gibi çıkmadı. Bu hasret insan ahirete gidene kadar devam eder bazen gökyüzü insanı teselli eder bazen gökyüzünden gelen ilahi mesajlar ama asıl olan gelen ilahi mesajlardır
Balık1 yılSohbetiniz için teşekkür ederim ☺️
İkizler1 yılBen teşekkür ederim aslında çok da merak ettim özelliklerinizi. dediğim gibi en sevdiğim ilgimi en çok çeken burçlarıı saydınız Ben de farklı alanlara çok merak salan biri olduğum için dikkatimi çekiyor
Balık1 yılSizin burç nedir
İkizler1 yılİkizler burcu hemen kaç
Balık1 yılHmm ikizlermişsiniz
Balık1 yılAkrebi de anlatır mısınız
İkizler1 yılErkek arkadaşınız mı yoksa yükselen mi
Balık1 yılTanıdık diyelim
İkizler1 yılHa pardon senin yükselen belliydi
Akrep burcu mücadeleci hırslı ve güçlü kişilerdir
Hırslı olduğundan dolayı kendini çoğu zaman manipüle edebiliyor dolayısıyla hırsını Azime çevirirse kendisi için faydalı olur
İkizler1 yılOkb olabilir kıskanç ve Kindar olduğu için manipüle edebilir
Balık1 yılBenzer karaktere sahipmişiz o yüzden anlaşamazdık galiba😂😂
İkizler1 yılKök çakra problemi olabilir çünkü bazen çok takıntılı olur işleri yarım kalır bundan dolayı kin besleyebilir sonucunda kendi hayatını bırakıp başkalarına müdahale edebilir
İkizler1 yılDini konulara karşı isteksizliği olabilir aslında maneviyatı vardır ama aklı o kadar gölgelidir ki harekete geçmek ister harekete geçemez
İkizler1 yılİşler yarım kalır dediğim gibi kavga kin nefret kıskançlık küslük olabilir
İkizler1 yılAyrılacaksa kavga etmeden ayrılmaz 🤔😃
Balık1 yılAynen kavgalarını bilirim😂😂OKB hmm olabilir tuhaf özellikleri var anlık duygu değişimleri yaşıyor kıskançtır kin konusunda evet kindar bir yapıya sahip kök çakrası yok işinde gayet başarılı biri
İkizler1 yılHmm köklenme iyiyse güzel. Olumsuz özellikleri zaten farkedip dengelemek lazım belli yaştan sonra insan düzeltebilir. Tanıdığım balık burçları var olgunlaştıkça duygusal yönünü hiç göstermiyorlar çok olgun sağlam gözüküyorlar
Balık1 yılBende onlardan biri olma yolunda ilerliyorum
İkizler1 yılHava mı atıyonuz 😎 hava elmenti biziz dikkat edin 😎
Balık1 yılBen element melement bilmem sadece lafımı söylerim
İkizler1 yılEvet sizin mizacınız öyle biz hava yaparız sizin gibiler gelince bizi söndürür 😊😊🤔😃
- Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı.
1 yılNeler biliyorsun ki yay burcu hakkında?
17 Yorumla
İkizler1 yılAşırı zekidir, kendini genelde iyi ifade ederler, gezmeyi çok severler
Gökyüzüne bakmak onlar için şifadır
Bağımsız özgür olmayı severler
Paraya genelde değer vermezler savurgandırlar
Emir altına girmeyi sevmezler :)
Arkadaşları ile aşk ilişkilerini karıştırırlar
Neşeli kalpli güven dolu ve zekidirler hatta senin hakkında plan yapar senin haberin olmaz o plana uymak zorunda bırakır 😎
İkizler1 yılBazen ciddi işlerden uzak kalmasını sağlar özgürlüğe olan düşkünlükleri ve yalnızlık ile imtihan olurlar
Karamsar olmak onları hasta eder
Gelenekçi değillerdir
İkizler1 yılÜstte yazanların çoğunun marifetname adlı eserden alındığı bilinmektedir
Şahsî yorumum ise kendi enerji, frekansına uyum sağlamakta zorlanan eşi olursa aldatmaya meyilli olabilir. Ancak bunu kendin yakıştırmayan biri ise , manevi yönüne önem veriyorsa bunu yapmaya bilir bence
İkizler1 yılYa bide yorumunuzu gördüm bu hayatta ne yapmak istersin gibi. Uzun uzadıya. Şimdi gördüm ve altına imzamı atarım diyecektim ki yoruma kapalı. Gönlünüz gibi bahtınz da güzel olsun 🌹🤍
Yay1 yılKendimi okudum resmen.☺Bu kadar doğru bir burç yorumu okumamıştım. Marifetname kitabı bende de var lakin dili bu denli açık değil, hangi kitap tam olarak acaba, kitabın aynı görselinden ben de almak isterim.
Dolu dolu yorumlarınız için tekrar müteşekkirler, bu denli uzun beklemiyordum, ellerinize sağlık🌺 Güzel duanız için teşekkür ederim, benim için temennileriniz sizi de bulsun, amin, bilmukabele.
İkizler1 yılRamazan Tolga yolyapan hoca üstünde çalıştığını normalde anlaşılmasının kolay olmadığını kendisinde eski basım marifetname olduğunu söylüyor onun derlemesi ile paylaştığını yazdım ben
Çok teşekkürler:))
Rica ederim keyif aldım bende yazarken. Yay burcu arkadaşım var onu da çok severim ama ikizler ile yay anlaşamaz derler nedense. Bende bazen çok hızlı düşünürüm insanlara göre halbuki.
Ama bazen yetişemiyorum mu ne 😄
İkizler1 yılNeler biliyorsun ki he, al bakalım neler :)))
Gizli Üye(18-24)1 yılBekliyoruz boğa
15 Yorumla
İkizler1 yılBoğa Burcu acele ettirilmeyi sevmez bir işte acele ederse o işte problem olmaya başlar o yüzden boğa burcu acele etmemesi gerekir sakin bakışta kalırsa onun için kıymetli olur
Mükemmeliyetçi olduğu için acele ederse takıntıları oluşur onun için olumsuz durum ortaya çıkar
El becerisi yüksektir rüyalarını takip ederse sırrını bulur
Boğa burcu yükselen de olsa normal de olsa boyun bölgesi ve tiroidi hassastır o yüzden bu bölgelere dikkat etmesi lazım
Fiziken aşırı güçlü olsa da ruhen duygusaldır o yüzden boşluğa düşünce dengesini kaybedebilir
Cevap sahibi1 yılEvet doğru
İkizler1 yılYemek yemeyi çok severler der millet, sinirlenir yemek yer, üzülür yemek yer:) doğru mu. Kolay kolay zayıf olamazlar o zaman
Cevap sahibi1 yılYok ya ben öyle çok yemem hatta hiç yemem benim için geçerli değil
İkizler1 yılHmm anladım. Söylenen bölgelere dikkat edin maneviyat için Allah'ı zikretmek için yine Allah'tan yardım isteyin. O istemezse diliniz onu anmak için dönmez
1 yılHadi bil başak
17 Yorumla
İkizler1 yılDostu akrep anlaşamadığı yay burcudur
Dağınıklığı sevmez eşyalarına kendisine dışarıdan müdahale edilmesine asla sevmez aşırı takıntılı olabilir hatta bazen bir iş yerinde Başak burcundan habersiz bir değişiklik yapıldığı zaman onu kendi aleyhine bile zannedip paranoya düşebilir
Vaaz vermeye meyillidir kendi kendine zarar verebilir bazen kendi kendine acır
Şekilci ve eleştiricidir
Utangaç endişeli Toprak elementi olduğu için aşırı evhamlı olurlar ama çok düzenli olmayı severler titizdirler
Laf değil icraat insanıdırlar altıncı hissi çok kuvvetli ve cömert insanlardır
Başak1 yılBikaci doğru onun dışında yanlsi
İkizler1 yılTabii yükselen ve ay burcu da etkiliyor motorcu isen illa yükselenin hızlı bir elementtir ateş veya hava benim tahminime göre
Başak1 yılBen bilmiyom pazartesi gece 4de doğmuşum ne oluyorum?
İkizler1 yılVay maşallah şimdi bunu öğrenmek için bununla alakalı siteler var giriyorsun doğum tarihini giriyorsun doğum yaptığın ortalama konumu istiyorlar illi ilçeyi onlara giriyorsun saati giriyorsun orada çıkıyor ama ben ne yazık ki saatimi bulamadım net saatimi. Sen kac dogulmusun nereden buldun ki
Başak1 yılAsllanmış öyle diuo
İkizler1 yılAslan başağın tam tersi gibi. Dışarıdan görünen dış dünyaya karşı hızlı, cesaretli, liderlik vasfı bulunan, özgüveni yüksek özellikler taşıyorsun muhtemelen. Bazen egoya bile kacabilir
Kova
12 Yorumla
İkizler1 yılSabit nitelikli
Hava elementi
Çevresi arkadaş ve insan doludur
Kişisel sorunlarından çok toplumsal sorunlarla ilgilenir
Kendisinde yok saymayı çok sayan bir kişi olur yani kendisini unutur insanlara fayda dokundurmaya çalışır
Ortamda bir sıkıntı oldu mu durun ben hallederim deyip kendini erteleme sıkıntısı olur 😊
İkizler1 yılNedir bu kovacılardan çektiğimiz
1 yılOğlak.
112 Yorumla
İkizler1 yılElementi toprak
Kemik
Sindirim sistemi ve dizler., dişler ve cilt
Bu gibi problemler olabilir tedbir alması lazım
Soğuk ve duygusuz gibi gözükseler bile bir işi A-Z ye organize bir şekilde planını yapıp işi tamamlar
Disipline düşkün tecrübeye inanan, çok cömert sayılmaz, hesaplılardır yardımcı olurlar ama ölçüyü bilirler
Kurallara sıkı sıkıya bağlanmayı sevmez
Çalışkan
İşkolik
Mizah kabiliyetleri yüksektir
Oğlak1 yılEvət.
İkizler1 yılMükemmeliyetçi pratik ve hayattan ders almasını bilen kişileri severler mirzacında sorunu olan oğlaklarda şu problem olabilir; içine kapanık depresif sıkıcı inatçı soğuk depresif kederli evham sahibi olabilirler
Aynı zamanda çocukluk travmaları olabilen bir burçtur iftiraya uğramış kendini ifade edememiş mobbing altında kalmış ve hep kendini bulmak için yalnızlıkla boğuşmuş ve bundan dolayı insanlara olan güveni azalmış oğlak burçlarının sayısı oldukça fazladır
İkizler1 yılGünü cumartesi günü öğleden sonra etkisi ise fazladır sıcak ve kuru tabiatlıdır cumartesi öğlenden ikindiye kadar etkilidir. yani bu cumartesi öğleden ikindiye kadar olan vakitte kendini ibadetlere ve nefes çalışmalarına verirse iyileşmesi hızlanabilir enerji ve frekansını dengeleyebilir. Kendini formatlayabilir hasta olduğu zaman bu saat kendisi için şifa olabilir felekler ilmine ve ilm-i nücum'a göre
İkizler1 yılDışarıdan soğuk görünür ama içi bir o kadar da sıcaktır doğru mu
Oğlak1 yılBazıları doğru bazıları yanlış.
İkizler1 yılYükselen burcunuzda ay burcunuzda tabiatı etkiliyor
Oğlak1 yılEvət bunu biliyorum.
İkizler1 yılBirçok özelliği zaten yazdım internette belki daha fazlasını da bulabilirsiniz tabii buradaki bazı bilgiler marifetnameden alınmış artık yükselen ve ay burcunuzla kombine edersiniz
İkizler1 yılYani isim soy isim doğum günü doğum tarihi bile birçok şeyi etkilediği söyleniyor numeroloji biliyor musunuz
Oğlak1 yılHayır pək ilgilenmiyorum.
İkizler1 yılTamam siz bilirsiniz hanımefendi
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsteriz. Aslan
15 Yorumla
İkizler1 yılElementi ateştir
Sevmeyi sevilmeyi hissettirir sıcak kanlıdır
Uzun hesaplar yapıp bugünden taviz vermez
Karizmasını korur
Cesaretli
Lider ruhlu
Merhametli
Hızlı düşünen hızlı hareket edebilen bir burç
Olumsuz özellikleri, kendini beğenme, egoistlik, daha duygusal ya da aşağıda olanlarla alay etme
İkizler1 yılMarifetnamenin aslan burcuna tavsiyeleri dertlerini sadece kendilerine yardım edebilecek kişilere açmasıdır
Mizacı safravi yani sıcak ve kurudur
Soğuk ve serinliği severler
Mzacına göre beslenmesi için safravi burcu ne yemeli bunu araştırmalısınız
Sabırsızlık ve sinir oluşabilir sinirlenince sararabilirler
Uykuları azdır uykuya dalmadan önce yüksekten düşme ve karabasan gibi olayları çok olabilir
Goruşlerde zaten gozukecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet Koç
13 Yorumla
İkizler1 yıl1 kat semayı temsil eder 1 kat semada Adem Aleyhisselam vardır koç burcunun özelliği aceleci olmasıdır
Koç burcuna öyle bir ilahi akış gelir ki o yüzden sakin kalması lazım
Sakin ve dingillikte kalması lazım rüyaları çıkan hisleri kuvvetli olan ama çabuk kırılan çabuk içselleşen ve alıngan bir potansiyele sahiptir
Hayatlarında eğer aceleciliğe devam ederlerse sakin kalamazlarsa kendisi için hayırlı olan durumları kaçırabilirler. Aşırı cömerttirler merhametlidirler zaman zaman öfkeleriyle bu merhametlerini bastırabilirler
Kök çakralarına dikkat etmeleri gerek Zaman zaman kurban rolüne girebilirler
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
İkizler1 yılRica ederim
1 yılBasak.
11 Yorumla
İkizler1 yılBaşak burcunu yorumlarda yazdım oradan okuyabilirsiniz
Kovaaa
04 Yorumla
İkizler1 yılKovayı yorumladım yukarıda:)
İkizler1 yılYa namaz kılacam:)) aynı sey zaten
İkizler1 yılİsmi soyisim söyle gizli değilse ayrı bi analiz bakayım
Balık
01 Yorumla
İkizler1 yılBalık burcu su elementi
Duygusal, hisleri çok kuvvetli, merhametli
Kolay kolay kimseye gereksiz yere zarar vermez, gözleri hemen buğulanabilir
Su elementi olduğu için yavaş hareket edebilir genelde mizacı soğuktur coğu zaman harekete geçecek iradeyi kendinde bulmaz cesaret etmez insanlar bana yolumu çizsin derse kaybeder. Cesaretli olup adım atsa ve akışta kalsa başarılı olur. Alçak gönüllüdür. Adalet ve merhamet dengesini gözetmeli, aşırı Merhametli olayım diye kullanılmaktan kendine zarar vermekten kaçınmalı
Genelde yuvarlak hatlara sahiptir
Hassas bölgesi ayakları
Ayak tabanlarına portakal yağı ile masaj yaparsa kendisi için şifa olur diyor Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretleri
1 yılAkrebe ikizlerim
09 Yorumla
İkizler1 yılAkrep burcu mücadeleci hırslı ve güçlü kişilerdir
Hırslı olduğundan dolayı kendini çoğu zaman manipüle edebiliyor dolayısıyla hırsını Azime çevirirse kendisi için faydalı olur
Obsesif kompulsif bozukluğu olabilir kıskanç ve Kindar olduğu için manipüle edebilir
Kök çakra problemi olabilir çünkü bazen çok takıntılı olur işleri yarım kalır bundan dolayı kin besleyebilir sonucunda kendi hayatını bırakıp başkalarına müdahale edebilir
Dini konulara karşı isteksizliği olabilir aslında maneviyatı vardır ama aklı o kadar gölgelidir ki harekete geçmek ister harekete geçemez
İşler yarım kalır dediğim gibi kavga kin nefret kıskançlık küslük olabilir
Ayrılacaksa kavga etmeden ayrılmaz
İkizler1 yılİkizler yükselen mi
Akrep1 yılEvet yükselen
İkizler1 yılİkizler başı cabbar olduğu için güçlü olmayı sever
Elementi hava
Mizacı değişken
Son derece keskin, ani hareketler
Günü Çarşamba
Sema 3. Kat Yusuf peygamberi temsil eder
Rüyaları takip ederse kendisine ve çevresine faydası olabilir rüya ilmi öğrenirse...
O yüzden gece yatarken mülk suresini okuması iyi olur okumalıdır.
Yusuf suresi de okuyabilir ama asgari mülk suresi
Hava elementi
Çabuk terler
Kıl gözenekleri çoktur büyüktür
Hassas bölgesi omuzlar, sırt ve kollardır
İkizler1 yılBende ikizlerim aklıma gelenleri yazdım
Turkuaz taşınu kullanması ona iyi gelir
Akrep1 yılEklemek istiyorum. Su grupları manipülatif sanılabilir. Fakat o dram geçişlerini şu grupları bilinçli yapmaz. Dolayısıyla manipülatif değildir. Manipüle edecek kadar zeki değiliz
İkizler1 yılAkrep bir tık daha böyle olabilir, plan yapar güçlü görünmeyi sever sanırım
Akrep1 yılGüçlü göründüğünü sanar. Güçlü değiliz. Duygusalız. Pragmatik değiliz.
İkizler1 yılİkizler daha iyimser özellikler taşıyor, akrep burcu bilmiyorum ya öyleleri mi denk gelmis ne özelliklerini hiç sevemedim
Terazi burcuyum
07 Yorumla
İkizler1 yılAman Allah geliyorum yazmaya
İkizler1 yılDeğişken mizacı olan hava elementi haksızlığa tahammülü olmayan insana ve mekana bağımlı olan bir burçtur.
Romantik ve riskli olan işleri hiç sevmeyen ama garantici olan kişidir
Zaman zaman en kötü huyları sabırsız ve tembel olması
Böbrek sorunlarına dikkat etmeli nane ne çiçeği sinir otu civanperçemi gibi bitkilerle çay hazırlamak ruhsal dinginliğini ve fiziksel sağlığını kazandırabilir
İkizler1 yılBitkisi Güldür ruhsal olarak çöküşlere çok müsaittirler. Akıl ile beden bazen bağlantı kuramayabilir çünkü kafasında tasarlar ama icraate dökemeyebilir
Yüksek sese karşı hassasiyeti olabilir
İkizler1 yılMerak ettim ama bir tanesi nedir 🤔😊
İkizler1 yılYükselen nedir acaba. İstisnai durumlar olabilir zaten:)
- Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yılBaşak..
00 Yorumla
1 yılkoç söyle bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl-10 iq aklı nasıl çelinir oynat bakalım
01 Yorumla
İkizler1 yılYok kanka öyle değil gerçekten
Boğa
01 Yorumla
İkizler1 yılBoğayı yukarıda yazdım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ahmet 🌟 Göz alıcı bir soru paylaşmışsın. Burç yorumları, insanların karakterlerini ve yaşam yolculuklarını anlamamıza yardımcı olabilir. Eğer burcunu söylersen, senin için o burcu en etkileyici detaylarıyla anlatabilirim. Unutma ki burçlar yalnızca bir yol göstericidir, ama çok da eğlencelidir. Belki belirli bir konuda tavsiyeye ihtiyacın varsa da sorabilirsin. Her zaman buradayım! 🔮✨
Ben ikizler burcuyum knka
Merhaba Ahmet 🌟 İkizler burcu, değişken zihinleri ve merak dolu ruhlarıyla bilinir. Çok yönlü ve iletişim becerileri yüksek insanlarsınız. Sosyal hayatında neşeli ve enerjiksin ✨. Ayrıca, sürekli yeni bilgiler öğrenmeye olan isteğin de seni sıradan olmaktan uzaklaştırıyor. Her zaman yeni maceralar aramaya devam et! 🔮🌟
Doğrudur insanlarla iletişim kurabiliyorum da insanların beni anlaması biraz kolay olmuyor insanlar beni anlayana kadar ben orayı terk etmiş oluyorum çoğu zaman
Benımkınide yorumlar mısınız yapay zeka boğa benim :)