AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Söyle burcum oğlak yükselenim yengeç Anlat beni bana
Oğlak burcunu yazdım ilave olarak yengeç, duygusal içe dönük dikkat çekmeyi sevmeyen kırılgan olabilen, elinden insanlara kolay kolay zararın gelmeyeceği çekimser bir burç
Güneş burcum balık yükselen yay ay burcu aslan anlat bakam beni bana
Balık burcu su elementi
Duygusal, hisleri çok kuvvetli, merhametli
Kolay kolay kimseye gereksiz yere zarar vermez, gözleri hemen buğulanabilir
Su elementi olduğu için yavaş hareket edebilir genelde mizacı soğuktur coğu zaman harekete geçecek iradeyi kendinde bulmaz cesaret etmez insanlar bana yolumu çizsin derse kaybeder. Cesaretli olup adım atsa ve akışta kalsa başarılı olur. Alçak gönüllüdür. Adalet ve merhamet dengesini gözetmeli, aşırı Merhametli olayım diye kullanılmaktan kendine zarar vermekten kaçınmalı
Yükselen yay ay aslan olduğu için mizacınız bazen sıcak da olabilir aslında bazen çok dengede de olabilirsiniz aslan burcunun özelliklerini yukarıda yazmıştım eğer dengede kalıp özelliklerinizi doğru şekilde kullanabilirsiniz birçok iyi özellik bünyenizde olduğu için çok ideal bir karakter ortaya çıkabilir tabi bu kişinin manevi durumuna karakterine göre de değişir yani tahminime göre geri gelir cesaretli yeri gelir sabırlı merhametli eve gelir hızlı hareket eden yeri gelir duracağı yeri bilen biri olmanın çok da zor değil Yeter ki muhasebe yapın kendinizi
Teşekkür ederim hemen hemen doğru denilebilir üçü arasındaki dengeyi de sağlayabiliyorumü
Çok muhteşem bir şey bence ya hayranlık sebebi çok sevdiğim özellikler var bu üç burçta.
Yay burcu çok hızlı düşünür çok zekidir gezmeyi çok sever zaman zaman darılabilir gökyüzüne bakması kendisi işin şifadır aşırı hareket nedir biraz sakin kalmaya ihtiyacı olursa sanırım gökyüzü onun için şifa olur
😂😂😂 sabit duramayan biri olarak size katılıyorum ve evet gökyüzünü çok severim uzun uzun izlediğim zamanlar mevcut
Unutmayın ihmal etmeyin gökyüzünü çünkü acayip bir enerji olabilir sizde belki gökyüzü kadar size de iyi gelecek bir şey bulamayabilirsiniz çünkü zaten insanoğlu yeryüzüne indirildi yerden bitki gibi gibi çıkmadı. Bu hasret insan ahirete gidene kadar devam eder bazen gökyüzü insanı teselli eder bazen gökyüzünden gelen ilahi mesajlar ama asıl olan gelen ilahi mesajlardır
Sohbetiniz için teşekkür ederim ☺️
Ben teşekkür ederim aslında çok da merak ettim özelliklerinizi. dediğim gibi en sevdiğim ilgimi en çok çeken burçlarıı saydınız Ben de farklı alanlara çok merak salan biri olduğum için dikkatimi çekiyor
Sizin burç nedir
İkizler burcu hemen kaç
Hmm ikizlermişsiniz
Akrebi de anlatır mısınız
Erkek arkadaşınız mı yoksa yükselen mi
Tanıdık diyelim
Ha pardon senin yükselen belliydi
Akrep burcu mücadeleci hırslı ve güçlü kişilerdir
Hırslı olduğundan dolayı kendini çoğu zaman manipüle edebiliyor dolayısıyla hırsını Azime çevirirse kendisi için faydalı olur
Okb olabilir kıskanç ve Kindar olduğu için manipüle edebilir
Benzer karaktere sahipmişiz o yüzden anlaşamazdık galiba😂😂
Kök çakra problemi olabilir çünkü bazen çok takıntılı olur işleri yarım kalır bundan dolayı kin besleyebilir sonucunda kendi hayatını bırakıp başkalarına müdahale edebilir
Dini konulara karşı isteksizliği olabilir aslında maneviyatı vardır ama aklı o kadar gölgelidir ki harekete geçmek ister harekete geçemez
İşler yarım kalır dediğim gibi kavga kin nefret kıskançlık küslük olabilir
Ayrılacaksa kavga etmeden ayrılmaz 🤔😃
Aynen kavgalarını bilirim😂😂OKB hmm olabilir tuhaf özellikleri var anlık duygu değişimleri yaşıyor kıskançtır kin konusunda evet kindar bir yapıya sahip kök çakrası yok işinde gayet başarılı biri
Hmm köklenme iyiyse güzel. Olumsuz özellikleri zaten farkedip dengelemek lazım belli yaştan sonra insan düzeltebilir. Tanıdığım balık burçları var olgunlaştıkça duygusal yönünü hiç göstermiyorlar çok olgun sağlam gözüküyorlar
Bende onlardan biri olma yolunda ilerliyorum
Hava mı atıyonuz 😎 hava elmenti biziz dikkat edin 😎
Ben element melement bilmem sadece lafımı söylerim
Evet sizin mizacınız öyle biz hava yaparız sizin gibiler gelince bizi söndürür 😊😊🤔😃
Neler biliyorsun ki yay burcu hakkında?
Aşırı zekidir, kendini genelde iyi ifade ederler, gezmeyi çok severler
Gökyüzüne bakmak onlar için şifadır
Bağımsız özgür olmayı severler
Paraya genelde değer vermezler savurgandırlar
Emir altına girmeyi sevmezler :)
Arkadaşları ile aşk ilişkilerini karıştırırlar
Neşeli kalpli güven dolu ve zekidirler hatta senin hakkında plan yapar senin haberin olmaz o plana uymak zorunda bırakır 😎
Bazen ciddi işlerden uzak kalmasını sağlar özgürlüğe olan düşkünlükleri ve yalnızlık ile imtihan olurlar
Karamsar olmak onları hasta eder
Gelenekçi değillerdir
Üstte yazanların çoğunun marifetname adlı eserden alındığı bilinmektedir
Şahsî yorumum ise kendi enerji, frekansına uyum sağlamakta zorlanan eşi olursa aldatmaya meyilli olabilir. Ancak bunu kendin yakıştırmayan biri ise , manevi yönüne önem veriyorsa bunu yapmaya bilir bence
Ya bide yorumunuzu gördüm bu hayatta ne yapmak istersin gibi. Uzun uzadıya. Şimdi gördüm ve altına imzamı atarım diyecektim ki yoruma kapalı. Gönlünüz gibi bahtınz da güzel olsun 🌹🤍
Kendimi okudum resmen.☺Bu kadar doğru bir burç yorumu okumamıştım. Marifetname kitabı bende de var lakin dili bu denli açık değil, hangi kitap tam olarak acaba, kitabın aynı görselinden ben de almak isterim.
Dolu dolu yorumlarınız için tekrar müteşekkirler, bu denli uzun beklemiyordum, ellerinize sağlık🌺 Güzel duanız için teşekkür ederim, benim için temennileriniz sizi de bulsun, amin, bilmukabele.
Ramazan Tolga yolyapan hoca üstünde çalıştığını normalde anlaşılmasının kolay olmadığını kendisinde eski basım marifetname olduğunu söylüyor onun derlemesi ile paylaştığını yazdım ben
Çok teşekkürler:))
Rica ederim keyif aldım bende yazarken. Yay burcu arkadaşım var onu da çok severim ama ikizler ile yay anlaşamaz derler nedense. Bende bazen çok hızlı düşünürüm insanlara göre halbuki.
Ama bazen yetişemiyorum mu ne 😄
Neler biliyorsun ki he, al bakalım neler :)))
Bekliyoruz boğa
Boğa Burcu acele ettirilmeyi sevmez bir işte acele ederse o işte problem olmaya başlar o yüzden boğa burcu acele etmemesi gerekir sakin bakışta kalırsa onun için kıymetli olur
Mükemmeliyetçi olduğu için acele ederse takıntıları oluşur onun için olumsuz durum ortaya çıkar
El becerisi yüksektir rüyalarını takip ederse sırrını bulur
Boğa burcu yükselen de olsa normal de olsa boyun bölgesi ve tiroidi hassastır o yüzden bu bölgelere dikkat etmesi lazım
Fiziken aşırı güçlü olsa da ruhen duygusaldır o yüzden boşluğa düşünce dengesini kaybedebilir
Evet doğru
Yemek yemeyi çok severler der millet, sinirlenir yemek yer, üzülür yemek yer:) doğru mu. Kolay kolay zayıf olamazlar o zaman
Yok ya ben öyle çok yemem hatta hiç yemem benim için geçerli değil
Hmm anladım. Söylenen bölgelere dikkat edin maneviyat için Allah'ı zikretmek için yine Allah'tan yardım isteyin. O istemezse diliniz onu anmak için dönmez
Hadi bil başak
Dostu akrep anlaşamadığı yay burcudur
Dağınıklığı sevmez eşyalarına kendisine dışarıdan müdahale edilmesine asla sevmez aşırı takıntılı olabilir hatta bazen bir iş yerinde Başak burcundan habersiz bir değişiklik yapıldığı zaman onu kendi aleyhine bile zannedip paranoya düşebilir
Vaaz vermeye meyillidir kendi kendine zarar verebilir bazen kendi kendine acır
Şekilci ve eleştiricidir
Utangaç endişeli Toprak elementi olduğu için aşırı evhamlı olurlar ama çok düzenli olmayı severler titizdirler
Laf değil icraat insanıdırlar altıncı hissi çok kuvvetli ve cömert insanlardır
Bikaci doğru onun dışında yanlsi
Tabii yükselen ve ay burcu da etkiliyor motorcu isen illa yükselenin hızlı bir elementtir ateş veya hava benim tahminime göre
Ben bilmiyom pazartesi gece 4de doğmuşum ne oluyorum?
Vay maşallah şimdi bunu öğrenmek için bununla alakalı siteler var giriyorsun doğum tarihini giriyorsun doğum yaptığın ortalama konumu istiyorlar illi ilçeyi onlara giriyorsun saati giriyorsun orada çıkıyor ama ben ne yazık ki saatimi bulamadım net saatimi. Sen kac dogulmusun nereden buldun ki
Asllanmış öyle diuo
Aslan başağın tam tersi gibi. Dışarıdan görünen dış dünyaya karşı hızlı, cesaretli, liderlik vasfı bulunan, özgüveni yüksek özellikler taşıyorsun muhtemelen. Bazen egoya bile kacabilir
Kova
Sabit nitelikli
Hava elementi
Çevresi arkadaş ve insan doludur
Kişisel sorunlarından çok toplumsal sorunlarla ilgilenir
Kendisinde yok saymayı çok sayan bir kişi olur yani kendisini unutur insanlara fayda dokundurmaya çalışır
Ortamda bir sıkıntı oldu mu durun ben hallederim deyip kendini erteleme sıkıntısı olur 😊
Nedir bu kovacılardan çektiğimiz
Oğlak.
Elementi toprak
Kemik
Sindirim sistemi ve dizler., dişler ve cilt
Bu gibi problemler olabilir tedbir alması lazım
Soğuk ve duygusuz gibi gözükseler bile bir işi A-Z ye organize bir şekilde planını yapıp işi tamamlar
Disipline düşkün tecrübeye inanan, çok cömert sayılmaz, hesaplılardır yardımcı olurlar ama ölçüyü bilirler
Kurallara sıkı sıkıya bağlanmayı sevmez
Çalışkan
İşkolik
Mizah kabiliyetleri yüksektir
Evət.
Mükemmeliyetçi pratik ve hayattan ders almasını bilen kişileri severler mirzacında sorunu olan oğlaklarda şu problem olabilir; içine kapanık depresif sıkıcı inatçı soğuk depresif kederli evham sahibi olabilirler
Aynı zamanda çocukluk travmaları olabilen bir burçtur iftiraya uğramış kendini ifade edememiş mobbing altında kalmış ve hep kendini bulmak için yalnızlıkla boğuşmuş ve bundan dolayı insanlara olan güveni azalmış oğlak burçlarının sayısı oldukça fazladır
Günü cumartesi günü öğleden sonra etkisi ise fazladır sıcak ve kuru tabiatlıdır cumartesi öğlenden ikindiye kadar etkilidir. yani bu cumartesi öğleden ikindiye kadar olan vakitte kendini ibadetlere ve nefes çalışmalarına verirse iyileşmesi hızlanabilir enerji ve frekansını dengeleyebilir. Kendini formatlayabilir hasta olduğu zaman bu saat kendisi için şifa olabilir felekler ilmine ve ilm-i nücum'a göre
Dışarıdan soğuk görünür ama içi bir o kadar da sıcaktır doğru mu
Bazıları doğru bazıları yanlış.
Yükselen burcunuzda ay burcunuzda tabiatı etkiliyor
Evət bunu biliyorum.
Birçok özelliği zaten yazdım internette belki daha fazlasını da bulabilirsiniz tabii buradaki bazı bilgiler marifetnameden alınmış artık yükselen ve ay burcunuzla kombine edersiniz
Yani isim soy isim doğum günü doğum tarihi bile birçok şeyi etkilediği söyleniyor numeroloji biliyor musunuz
Hayır pək ilgilenmiyorum.
Tamam siz bilirsiniz hanımefendi
İsteriz. Aslan
Burçlara gerçekten inanıyor musunuz yoksa eğlencesine mi takip ediyorsunuz
@CalmlyCry inanıyorum
Elementi ateştir
Sevmeyi sevilmeyi hissettirir sıcak kanlıdır
Uzun hesaplar yapıp bugünden taviz vermez
Karizmasını korur
Cesaretli
Lider ruhlu
Merhametli
Hızlı düşünen hızlı hareket edebilen bir burç
Olumsuz özellikleri, kendini beğenme, egoistlik, daha duygusal ya da aşağıda olanlarla alay etme
Teşekkürler
Marifetnamenin aslan burcuna tavsiyeleri dertlerini sadece kendilerine yardım edebilecek kişilere açmasıdır
Mizacı safravi yani sıcak ve kurudur
Soğuk ve serinliği severler
Mzacına göre beslenmesi için safravi burcu ne yemeli bunu araştırmalısınız
Sabırsızlık ve sinir oluşabilir sinirlenince sararabilirler
Uykuları azdır uykuya dalmadan önce yüksekten düşme ve karabasan gibi olayları çok olabilir
Goruşlerde zaten gozukecek
Evet Koç
1 kat semayı temsil eder 1 kat semada Adem Aleyhisselam vardır koç burcunun özelliği aceleci olmasıdır
Koç burcuna öyle bir ilahi akış gelir ki o yüzden sakin kalması lazım
Sakin ve dingillikte kalması lazım rüyaları çıkan hisleri kuvvetli olan ama çabuk kırılan çabuk içselleşen ve alıngan bir potansiyele sahiptir
Hayatlarında eğer aceleciliğe devam ederlerse sakin kalamazlarsa kendisi için hayırlı olan durumları kaçırabilirler. Aşırı cömerttirler merhametlidirler zaman zaman öfkeleriyle bu merhametlerini bastırabilirler
Kök çakralarına dikkat etmeleri gerek Zaman zaman kurban rolüne girebilirler
Teşekkürler
Rica ederim
Basak.
Başak burcunu yorumlarda yazdım oradan okuyabilirsiniz
Kovaaa
Kovayı yorumladım yukarıda:)
Yorma beni diyor ben belki benimle yorumlamanı istiyorum 😂
Ya namaz kılacam:)) aynı sey zaten
İsmi soyisim söyle gizli değilse ayrı bi analiz bakayım
Balık
Balık burcu su elementi
Duygusal, hisleri çok kuvvetli, merhametli
Kolay kolay kimseye gereksiz yere zarar vermez, gözleri hemen buğulanabilir
Su elementi olduğu için yavaş hareket edebilir genelde mizacı soğuktur coğu zaman harekete geçecek iradeyi kendinde bulmaz cesaret etmez insanlar bana yolumu çizsin derse kaybeder. Cesaretli olup adım atsa ve akışta kalsa başarılı olur. Alçak gönüllüdür. Adalet ve merhamet dengesini gözetmeli, aşırı Merhametli olayım diye kullanılmaktan kendine zarar vermekten kaçınmalı
Genelde yuvarlak hatlara sahiptir
Hassas bölgesi ayakları
Ayak tabanlarına portakal yağı ile masaj yaparsa kendisi için şifa olur diyor Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretleri
Akrebe ikizlerim
Akrep burcu mücadeleci hırslı ve güçlü kişilerdir
Hırslı olduğundan dolayı kendini çoğu zaman manipüle edebiliyor dolayısıyla hırsını Azime çevirirse kendisi için faydalı olur
Obsesif kompulsif bozukluğu olabilir kıskanç ve Kindar olduğu için manipüle edebilir
Kök çakra problemi olabilir çünkü bazen çok takıntılı olur işleri yarım kalır bundan dolayı kin besleyebilir sonucunda kendi hayatını bırakıp başkalarına müdahale edebilir
Dini konulara karşı isteksizliği olabilir aslında maneviyatı vardır ama aklı o kadar gölgelidir ki harekete geçmek ister harekete geçemez
İşler yarım kalır dediğim gibi kavga kin nefret kıskançlık küslük olabilir
Ayrılacaksa kavga etmeden ayrılmaz
İkizler yükselen mi
Evet yükselen
İkizler başı cabbar olduğu için güçlü olmayı sever
Elementi hava
Mizacı değişken
Son derece keskin, ani hareketler
Günü Çarşamba
Sema 3. Kat Yusuf peygamberi temsil eder
Rüyaları takip ederse kendisine ve çevresine faydası olabilir rüya ilmi öğrenirse...
O yüzden gece yatarken mülk suresini okuması iyi olur okumalıdır.
Yusuf suresi de okuyabilir ama asgari mülk suresi
Hava elementi
Çabuk terler
Kıl gözenekleri çoktur büyüktür
Hassas bölgesi omuzlar, sırt ve kollardır
Bende ikizlerim aklıma gelenleri yazdım
Turkuaz taşınu kullanması ona iyi gelir
Eklemek istiyorum. Su grupları manipülatif sanılabilir. Fakat o dram geçişlerini şu grupları bilinçli yapmaz. Dolayısıyla manipülatif değildir. Manipüle edecek kadar zeki değiliz
Akrep bir tık daha böyle olabilir, plan yapar güçlü görünmeyi sever sanırım
Güçlü göründüğünü sanar. Güçlü değiliz. Duygusalız. Pragmatik değiliz.
İkizler daha iyimser özellikler taşıyor, akrep burcu bilmiyorum ya öyleleri mi denk gelmis ne özelliklerini hiç sevemedim
Terazi burcuyum
Aman Allah geliyorum yazmaya
Değişken mizacı olan hava elementi haksızlığa tahammülü olmayan insana ve mekana bağımlı olan bir burçtur.
Romantik ve riskli olan işleri hiç sevmeyen ama garantici olan kişidir
Zaman zaman en kötü huyları sabırsız ve tembel olması
Böbrek sorunlarına dikkat etmeli nane ne çiçeği sinir otu civanperçemi gibi bitkilerle çay hazırlamak ruhsal dinginliğini ve fiziksel sağlığını kazandırabilir
Bitkisi Güldür ruhsal olarak çöküşlere çok müsaittirler. Akıl ile beden bazen bağlantı kuramayabilir çünkü kafasında tasarlar ama icraate dökemeyebilir
Yüksek sese karşı hassasiyeti olabilir
gerçekten 1 tanesi hariç gerisi doğru
Merak ettim ama bir tanesi nedir 🤔😊
gayet sabırlıyımdır özelikle istediğim şey için yıllarca sabrederim
Yükselen nedir acaba. İstisnai durumlar olabilir zaten:)
Başak..
koç söyle bakalım
-10 iq aklı nasıl çelinir oynat bakalım
Yok kanka öyle değil gerçekten
Boğa
Boğayı yukarıda yazdım